1. juli: En æra er over

Selv om det har vært et faktum over lengre tid, så er det med stor tristhet at vi nå sier farvel til ikoner som Juanfran, Filipe Luis og Diego Godín.

Juanfran har stått frem som en av de mest jordnære man finner i den moderne fotballen, og med 355 kamper for klubben så har han virkelig markert seg som en frontfigur for Diego Simeones Atlético Madrid. Han har vunnet La Liga, Copa del Rey, Supercopa de España, Europa League og den Europeiske Supercupen to ganger.

Image
Her kan du se seansen da Juanfran tok farvel på Metropolitano foran tidligere lagkamerater, presse og folket rundt Atleti.

Nestemann som også vil forlate oss til fordel for Inter er Diego Godín som forlater oss etter ni fantastiske år som rojiblanco. I dag (1. juli) ble det også bekreftet at Godin drar til Inter og Antonio Conte selv om vi allerede har visst det i en god stund. 389 kamper og den nest mestvinnende i klubbens historie med åtte titler. Hvorav det bildet “alle” sitter igjen med er et hodestøt på selveste nasjonaldagen i Barcelona i 2014. Han ga oss La Liga etter nesten 20 års tørke og nå er det dessverre dags dato for å si farvel.

Image

Gjenopplev Godins avskjed foran et fullsatt Metropolitano!

Filipe Luis vil trolig også forlate klubben ettersom han står uten kontrakt per dags dato, men her er det fortsatt muligheter for at han kan signere en ny kontrakt. Han har også vært en bærebjelke i forsvarsmuren i de siste ni årene, også han med over 300 kamper for klubben.

Image

Til slutt kan vi også nevne Lucas Hernández som forlater klubben til fordel for Bayern München etter at utkjøpsklausulen ble trigget tidligere i sesongen, og dermed ikke er noen overraskelse.

Vi takker alle for deres bidrag, og ønsker lykke til! Hva er deres beste minne med disse spillerne?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *