– For to år siden skapte vi ikke sjansene, men vi var effektive

Etter en tøff uke med mye spekulasjoner, har Simeone nå snakket med pressen i forkant av morgendagens kamp.

Din mentale situasjon 

– Jeg tar vare på laget, ikke bare når vi taper eller vinner. Jeg følger med på det som skjer med laget, noen ganger sover jeg ikke før en finale grunnet lagoppstillingen, det er vanskelig å sove for man har tape, fordi du ikke kan bruke den ene eller andre. Atlético okkuperer livet mitt. Jeg fortsetter slik, entusiastisk, med håp, vitende om at vi lever dag for dag og vi vil ikke endre dette.

Laget sliter foran mål (Canteranos)

– De er våre spillere (canteranos), de har jobbet siden starten med oss. Alle kan gi mer, treneren, spillerne… Vi får se nå returen til Lemar, Costa som enda ikke er der… Vi forsøker å få Camello og João Félix dit, som kan gi oss dette. Vi har alltid vært på et minimumsnivå med antall muligheter, med muligheter selv når vi taper. Vi må være mer kliniske.

Å tape mot mostandere i lavere divisjoner

– Det skjedde oss da vi endte opp som mestere, hvor vi tapte mot Osasuna og Almeria og endte opp som mestere. Det er vanskelig å forklare.

Problemene foran mål

– Jeg har ansvar for presisjonen foran mål, for det representerer øyeblikkene til lagene. Hvis vi hadde utnyttet mer, hadde vi hatt mer komfortable kamper. Det kan vi se mot Eibar eller mot Cultural, vi snakker om 10 klare muligheter. Vil komme. Jeg forstår ingen annen vei enn å fortsette å skape sjanser. Og med styrke defensivt, fordi selv om de ikke liker det, er det det som gir oss sikkerhet for å få et resultat.

Folket utenfra ønsker at du drar

– Vi har viktig kamp mot Levante. Som er det som tar oss framover, for vi kan ikke se bakover. Vi trenger denne energien for å bevise at vi er et viktig lag.

Endring i stilen

– Vi ønsker å få ut det potensiale som vi har. Vi må overføre det for å bli bedre, for å gjøre det bra spillet. For to år siden skapte vi ikke så mange sjanser, vi hadde ikke det spillet, men var mer effektive.. dette laget trenger nå en annen spillemåte, og det er der vi er uansett om man ikke liker det – det er en overgang.

Kritikk

– Meningene til spillerne mine snakker jeg med mine spillere om. Jeg elsker at man vil gjøre mer, men jeg snakker med mine spillere om det privat i garderoben.