Atleti forsøker å kapre stortalent!

Bruno Guimarães var mer eller mindre en spiller man var sikker på ville komme til Atleti i løpet av dette vinduet, men da jakten på en spiss ble intensivert, ble overgangen umulig å gjennomføre, noe som ga muligheten for andre klubber å sikre seg brasilianeren.

Jakten på en spiss for Atleti og umuligheten for å gjøre begge avtaler innenfor Financial Fair Play, er problemet. Siden jeg ikke har fått et annet tilbud, er jeg nå Paranaense-spiller for øyeblikket, sa Guimarães selv tidligere denne måneden.

Da Atlético Madrid hentet Renan Lodi i sommer, fra samme klubb som Guimarães, sikret Atleti seg samtidig en opsjon på spilleren som man da planla å bruke, før dette problemet oppstod med Financial Fair Play eller “limité salarial”. Lyon utnyttet derfor seg av denne muligheten for å sikre seg spilleren, og onsdag ble det meldt om enighet for en sum på 25 millioner euro i tillegg til bonuser for en overgang til den brasilianske storklubben.

Nå meldes det fra Brasil at Atlético igjen har kastet seg inn i kampen i siste liten, og forsøker å kapre overgangen med sin forkjøpsrett som man sikret seg i forbindelse med overgangen til Lodi. Atlético har retten til å få godkjent ethvert bud fra andre klubber som måtte oppstå, og valget er nå Bruno Guimarães sitt.

Det nevnes ikke i artikkelen om dette vil skje i dette vinduet eller om det er en signering som eventuelt vil tre i kraft fra og med sommeren.

Kilde: GloboEsporte