Atleti roter bort seieren

Etter at Atlético Madrid hadde kastet bort 45 minutter så våknet de igjen, det holdt desverre ikke til tre poeng da Lucas Pérez scorte et av årets mål.

Deportivo Alavés 1 – 1 Atlético Madrid

En kamp som startet med mange utskiftninger, Hector Herrera, Marcos Llorente, Santiago Arias og Diego Costa kom alle inn etter å ha startet på benken i forrige kamp mot Athletic. Denne kampen startet som mange av Atléticos bortekamper, lite fint spill, mange frispark og to lag som enten ikke ville beholde ballen eller ikke visste hva man skulle gjøre med den. Den største hendelsen ble nok når Marcos Llorente var nære rødt kort etter en stempling på Lucas Pérez, VAR vurderte taklingen men det ble heldigvis kun gitt gult kort. Resten av omgangen fortsetter i lik stil med mange avbrudd, og etter 45 minutter var det like greit å gå rett i garderoben.

Etter pause kom Thomas Partey inn for Marcos Llorente, og med dette løftet Atlético Madrid seg noe. Generelt sto laget litt høyere og med det kom det noen muligheter. Nærmest var laget etter rundt 50 minutter da Renan Lodi får ballen på rundt 10 meter (noe skrått hold), han får ikke ballen på mål og den triller rett utenfor. Tiden går med noe bedre spill men ikke all verden av mulig og både Morata og Koke kommer inn for henholdsvis Herrera og Costa. Og det er akkurat dette som skal gjøre det for Atlético. I det 70. minutt så kommer et utspark fra Jan Oblak, Álvaro Morata vinner duellen og Koke får ballen for så å spille den tilbake til Morata. Morata kombinerer med Correa og kommer tilslutt alene med keeper, der er han sikker og hans tredje mål på like mange kamper er et faktum. Rett etter dette blir han spilt rett gjennom av en Alavés-spiller, denne gang redder Pacheco. Morata plukker opp ballen og etter mye om og men og en fantastisk Thomas Partey som spiller gjennom Correa. Correa avslutter og det er kun en flott Pacheco-redning som hindrer 2-0.

Det roer seg noe ned etter dette, men med rundt 15 minutter igjen kommer Alavés til en flott sjanse. En sjanse som Oliver Burke heldigvis misbruker. Noen minutter senere så svinger Lucas Pérez seg elegant løs fra Saúl og Lodi, deretter banker han ballen i krysset fra rundt 20 meter. Et fantastisk mål som til og med selveste Jan Oblak er sjanseløs på. Etter dette var det liten tid igjen og det ble med mange lange baller som etterhvert bare kom i retur. Det hele endte med 1-1 og sesongens femte uavgjort på elleve kamper.

Spillerbørs:
Oblak (6): Blir sjelden utfordret og er sjanseløs på målet. Involvert i 1-0.
Arias (6): Slipper ikke til mye og er stadig med oppover, men kommer lite ut av det.
Felipe (6): Solid, lite utfordret og har generelt kontroll, nære sitt andre gule.
Hermoso (6): Er god og dekker veldig bra for Lodi når han er på sine offensive løp.
Lodi (5): Er én av få som er skapende (nok en gang), det blir ikke så mye ut av det og er heller ikke veldig god på utlikningen.
Saúl (4): Ikke veldig god i dag og blir også vendt av litt for lett på Pérez sitt mål, upresis.
Llorente (4): Får ikke kontroll på kampen og kunne fått rødt kort, byttet ut til pause med god grunn.
Herrera (5): Noe bedre enn sin makker, han løfter seg i andre omgang og får derfor en noe høyere vurdering, tatt av relativt tidlig.
Lemar (4): Svak, ikke veldig mye mer å legge til.
Costa (3): Veldig svak, ser ikke ut til å klare å ta vare på ballen i det hele tatt, veldig typisk at målet kommer så fort han er av banen.
Correa (6): Svak i første som hele laget, men løfter seg når han får en ny partner, og leverer sin tredje målgivende på to kamper. Burde scoret 2-0.

Innbyttere:
Thomas (6): Endrer kampen helt, og burde fått målgivende på Correa sin sjanse etter fantastisk forarbeid. Slurver når vi jager mål på slutten.
Morata (7BB): Endrer kampen og scorer nok en gang, spillet bedrer seg betraktlig med han på topp. Burde nok avgjort kampen dog.
Koke (IV).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *