Atlético Madrid feirer kamp nummer 50 på Metropolitano med seier!

Atleti gikk inn til denne kampen på syvendeplass og trengte virkelig tre poeng på Metropolitano da Granada kom på besøk.

Atlético Madrid 1 – 0 Granada

Tidlig scoring

Kampen startet med et friskt Atlético Madrid som sto høyt som skapte delvis store problemer for Granada-forsvaret i det de skulle spille seg ut. Dette fikk man igjen for nesten umiddelbart når Atleti får et innkast høyt i banen, Koke kommer raskt på et løp, og gir ballen videre til Correa som avslutter fint forbi keeper. 1-0 etter kun seks minutter, og fansen kan puste ut. Laget fortsetter med det høye presset den neste perioden og ser ut til å ha et soleklart overtak på kampen selv om det ikke blir veldig mange sjanser ut av det. I det vi passerer halvtimen så tar Granada litt over selv om det ikke skapes stort. Seks gule kort og ekstremt mange frispark preger omgangen stort i det kampen går mot pause.

Tannløst Atleti

Andre omgang på en helt annen måte enn den første, hvor Granada tar initiativet fra start og fører kampen dit de vil. Men igjen så er det flere frispark og gule kort enn avslutninger. Atleti får en god sjanse på kontring etter 60 minutter hvor Correa legger inn til Saúl som avslutter fint på volley, men Escandell redder mesterlig. I denne perioden sliter Atleti veldig med å spille seg ut, hvor Savic og Hermoso ofte ender opp med å spille en lang ball rett til en Granada-spiller. Savnet etter en spiss som kan ta en duell er veldig stort. Kveldens eneste farlige sjanse fra gjestene kommer etter 70 minutter når de kommer rundt på høyre og legger inn, der sniker Soldado seg bak Savic og avslutter lekkert, men Oblak redder heldigvis. Etter dette så skapes det ikke stort med farligheter, men publikum er tydelig frustrert på Atleticos manglende evne til å kontrollere kampen. Granada får et par dødballer mot slutten som ikke ender med noen store problemer og dermed tar Atleti med seg tre veldig viktige poeng!

Ángel Correa: Etter målet så la vi oss dype, det må vi rette opp.

Vi trengte en seier og få en slutt på den dårlige trenden. VI er veldig fornøyd med å få med oss tre poeng på hjemmebane.

Diego Simeone: Vi mangler ikke spisser.

Jeg er den som er skyldig for alt som skjer med laget. Vi har hatt skader som alle lag har. Hvor mange skader hadde vi i fjor da vi kom på andreplass? Skader er ikke en unnskyldning.

Spillerbørs:

Jan Oblak (7): En veldig god redning på den ene sjansen Granada har, skaper ellers stor trygghet i laget.
Sime Vrsaljko (6): God kontroll defensivt, også noe mer aktiv offensivt enn tidligere, men det kommer ikke stort ut av det.
Stefan Savic (4): Har en glipp defensivt som nesten fører til scoring, veldig upresis.
Mario Hermoso (5): Bedre enn sin stopperpartner, men også han litt upresis til tider.
Renan Lodi (5): Blir tatt av tidlig som så mange ganger før, helt grei kamp av brasilianeren.
Marcos Llorente (6): Positiv kamp nok en gang. Presser høyt og er en av få som klarer å stå kampen fysisk i 90 minutter.
Thomas Partey (4): Helt grei første omgang, men veldig svak i andre, hvor han roter bort ballen ekstremt mye.
Koke (7): Kapteinen er tilbake og det vises. Målgivende.
Saúl (5): Bedre i første enn i andre som de fleste andre, blir flyttet ned på back og klarer ikke å prege kampen.
Vitolo (5): Lite å bemerke seg, er ganske aktiv i første omgang, men forsvinner veldig utover i andre.
Correa (6): Matchvinner, veldig viktig og god i første omgang.