Connect with us

Nyheter

Atlético Madrid interessert i midtbanespiller

Published

on

FOTO: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Atlético Madrid skal være interesserte i midtbanespilleren som liker Simeone veldig godt.


Atlético Madrid skal være interesserte i den 24 år gamle midtbanespilleren, Mauro Arambarri. I løpet av tre sesonger i Getafe, under ledelse av José Bordálas, har uruguayaneren gjort sakene sine meget bra. Han ble i 2017 hentet på lån fra Boston River, men gjorde raskt sakene sine så bra i Madrid som førte til at Getafe trigget opsjonen på kjøp.

Arambarri har blitt en helt sentral spiller på midtbanen til Bordálas hos Getafe, og er en fast spiller i deres ellever. Han har denne sesongen spilt 31 kamper for klubben, og midtbanespilleren har nå en klausul på 25 millioner euro. Atlético planlegger en tropp for neste sesong med fire sentrale midtbanespillere (Saúl, Thomas, Herrera, Llorente). I tillegg kan også Koke spille der, men han vil trolig bli brukt i sin vante posisjon ute til venstre. Fremtiden til både Thomas Partey og Héctor Herrera er usikker, med interesse fra engelske klubber for begge to.

Med den usikre fremtiden, er Arambarri en spiller trenerapparatet til Atlético liker veldig godt, men klubber som Inter og Monaco skal også være interesserte.

Begeistret for Atleti

For tre år siden ble midtbanespilleren intervjuet av AS, da han ble spurt; “Frister det deg mest med Real Madrid eller Barcelona?”.

– Nei, Atlético, svarte han, før han forklarte videre.

– Det kommer fra meg siden jeg var gutt, fordi min far også likte de alltid. Spillestilen som de har liker jeg, uttrykte Arambarri.

Kilde: MundoDeportivo

Nyheter

Vil forlenge med Carrasco til 2021

Published

on

Klubben jobber nå med å forlenge låneavtalen til Yannick Carrasco for neste sesong.

Yannick Carrasco ble til stor overraskelse hentet inn mot slutten av forrige overgangsvindu. Belgieren ble hentet inn på lån fra Dalian Yifang da Cavani-overgangen gikk i vasken. Nå ønsker Atlético å forlenge låneavtalen, som visstnok, ut i fra rapportene, har vært planen helt siden januar.

Låneavtalen med Carrasco går ut denne sommeren 30. juni. Men grunnet dagens situasjon har dette selvsagt endret seg, og man forsøker derfor å komme til en enighet med den kinesiske klubben. Nå sies det at opsjonen på kjøp ligger på hele 30 millioner euro, noe som Atlético ikke har råd eller lyst til å betale for øyeblikket.

Carrasco har kun vært på banen i 155 minutter siden overgangen i januar, og jobbet med å komme seg i form, da coronaviruset slo inn som verst, og satte en stopper for fotballen. Carrasco hadde ikke før overgangen spilt fotball siden starten av desember.

Klubben ønsker å få avtalen i boks før man returnerer igjen for å konkurrere. Carrasco selv ønsker heller ikke å returnere til Kina. Han hadde lenge forsøkt å komme seg tilbake til Europa, men lyktes ikke før i januar. Allikevel har han vært tydelig på at det har gjort ham til en mer moden spiller. Det er liten tvil om at belgieren har hatt liten tid på seg for å vise seg frem igjen for Atlético-fansen. Nå håper man at oppholdet i Atleti blir forlenget.

Kilde: MundoDeportivo, ElDesmarque

Continue Reading

Nyheter

Renan Lodi tester positivt på coronaviruset

Published

on

Samtlige som vil være involvert i treningene har blitt testet for coronaviruset. Nå som resultatene har kommet ut viser det seg at Renan Lodi har coronaviruset i kroppen.


Renan Lodi har vist symptomer siden mars melder de fleste spanske medier, selv om det var brasilianske Globo Esporte som var først ut med nyheten. Lodi er for øyeblikket frisk og uten symptomer, men vil fortsatt bli isolert frem til han tester negativt to ganger i løpet av 72 timer. Neste test vil utføres om en uke. Når to negative tester er bekreftet vil han starte normal trening med resten av stallen. Men Lodi vil kunne trene normalt så fremt han er frisk hjemmefra.

Dette var dog ikke de eneste nyhetene som kom. Det er ni andre spillere som også testet positivt på viruset, men disse viser seg å ha utviklet antistoffer. Disse spillerne vil derfor kunne starte treningen som normalt i morgen. Det har ikke kommet ut noen offisiell uttalelse fra Atlético Madrid enda.

Kilder: AS, Globo Esporte, EFE Deportes

Continue Reading

Nyheter

Atlético returnerer – dette er første fase med trening

Published

on

I morgen kan vi endelig begynne å se lys i enden av tunellen når Atleti skal testes for coronaviruset i forkant av treningsoppstarten.


I morgen er dagen hvor vi kan begynne å telle dager. Atlético Madrid skal bli testet for coronaviruset, og om alt går fint, vil spillerne starte med individuell trening fredag eller søndag. Samtlige rundt klubben og de som er aktive i forbindelse med treningene vil bli testet. Dette gjelder dermed også trenerapparatet, blant annet.

LaLiga-president, Javier Tebas, uttalte i går at han håper at LaLiga igjen kan starte i juni og at sesongen vil være ferdigspilt i løpet av sommeren. Han bekreftet også at LaLiga-lagene denne uken starter med første fase av trening.

Etter to måneder uten aktivitet (vår siste kamp ble spilt på Anfield), er det nå i ferd med å skje ting for oss alle fotballsupportere. Restriksjonene blir gradvis færre og samfunnet åpner gradvis opp.

Den første fasen med trening vil dermed innebære noen restriksjoner i starten. Spillerne må gjennomføre treningen individuelt, og det vil kun være lov med seks spillere på banen samtidig. Vårt treningsanlegg, Cerro del Espino, har tre gressmatter som kan bli brukt i denne perioden. Treningene vil også foregå uten direkte kontakt med Diego Simeone.

Mini-sesongoppkjøring utelukket

Det ble også tidligere meldt at Atlético skulle kjøre en liten versjon av en vanlig sesongoppkjøring, ved Los Ángeles de San Rafael, hvor treningene under fysiske trener Profe Ortega, er kjent for å være svært tøffe. På nåværende tidspunkt er denne muligheten utelukket.

27 mann på treningsfeltet

I tillegg til a-lagsstallen på 23 mann, vil det være fire akademispillere som skal gjennomføre denne typen trening “med” førstelaget.

Alex dos Santos, Manu Sánchez, Rodrigo Riquelme og Sergio Camello vil være en del av første fase av denne treningen.

Kilde: Marca

Continue Reading

TABELLEN

Trending