Connect with us

Ukategorisert

Atlético Madrid med nok en sterk seier!

Published

on

Etter midtukens fantastiske seier så sto vanligvis tøffe Villarreal for tur, men Atleti maktet å fortsette med seier etter en flott kamp på Metropolitano.

Atlético Madrid 3 – 1 Villarreal (Correa, Koke, João Félix – Alcácer)

Treg start

Kampen startet noe kjedelig med et Atlético Madrid som så litt preget ut av det som skjedde i midtuken. Dette straffet seg tidlig når Villarreal kom til innlegg og Stefan Savic klarerte noe svakt. Den ballen plukket Paco Alcácer opp, som dundrer ballen i mål på halv volley etter 16 minutter. Med dette målet skulle man tro at et Atleti som har slitt hele sesongen med å score mål skulle være i trøbbel, men det så faktisk ut til å vekke de rødhvite.

Atleti tar over

Etter 20 minutter var spilt så tok Atleti gradvis over og kom seg gradvis nærmere målet til Villarreal. Første store mulighet kom etter et innlegg fra Koke hvor Álvaro Morata får avsluttet på smått akrobatisk vis, men Sergio Asenjo står i veien. Vitolo kommer på returen hvor Asenjo igjen viser seg å være i det umulige hjørnet (trolig offside på Vitolo). Etter dette fortsatte Atleti å ha kontroll på kampen, hvor det ble endel cornere og skudd fra mindre farlige posisjoner. Mot pause så bygde presset seg opp igjen hvor Atleti klarte å gjenvinne ballen høyt. Etter endel rot så ender ballen hos Vrsaljko på høyresiden som legger ballen bak forsvaret til den gule ubåten, der har Correa lurt seg inn bak og tupper ballen frekt mellom beina på Asenjo og i mål. Med det går lagene like langt til hvilen.

Image
Correa setter inn 1-1. Bilde: Atleti

Andre omgang starter noe tregt som den første, hvor Atleti ligger litt lavere de første ti minuttene. I det 55. minutt roper laget, publikum og benken på straffe i det Ángel Correa blir felt innenfor 16-meteren, men dommer med VAR i bakhånd vinker spillet videre. Et par minutter senere kommer Kieran Trippier og João Félix inn (begge for første gang på et par uker) og det viser seg og være bytter som forandrer kampen totalt. Fem minutter senere spiller João Félix en nydelig ball ut til Trippier, som igjen legger den inn til Ángel Correa. Han bruker to touch på å lobbe den inn til kaptein Koke som header den inn bak en sjanseløs Asenjo. Nydelig spill fra Los Rojiblanco! Kun ti minutter senere skulle det igjen være fare på ferde. Koke vinner igjen ballen høyt og får ballen til João Félix. Han skyter, og via Ruben Peña går den mellom beina på keeper. Og med det har Atlético Madrid scoret tre mål for første gang siden november! Etter dette går kontrollerer Atleti kampen fint inn til lagets andre seier på rad, som fører laget helt opp på tredjeplass.

Etter kampen:

Diego Simeone var suspendert i denne kampen på grunn av fem gule kort, med det var Germán Burgos den som var på sidelinjen. Han har 16 kamper som “hovedtrener” på sidelinjen som har endt slik: 12-2-2, med en målforskjell på 28-12.

Diego Simeone:

“Laget har det mye klarere hvordan vi skal spille.”

“La Liga er det vi livnærer oss på, Champions League er ekstraordinært, men det som motiverer oss er å se over oss på tabellen.”

“Costa trente bra, men var ikke helt klar for kamp.”

Spillerbørs

Jan Oblak: 6 – Målet kan han ikke lastes for. Veldig solid som vanlig.

Sime Vrsaljko: 7 – Veldig viktig målgivende, er mer offensiv enn vi har sett han og leverer nok en god kamp!
Stefan Savic: 5 – Svak klarering på målet, ellers lite å jobbe med.
Felipe Augusto: 6 – Hakket bedre enn sin partner, mye av de samme gjelder, men Felipe viser at han er hakket bedre i pasningsspillet.
Renan Lodi: 7 – En kamp noe mer på det jevne enn i midtuken, men absolutt solid nok en gang fra Lodi.

Koke: 8 – Etter skaden så har KAPTEINEN virkelig vist hvor viktig han er, mål og målgivende i dag.
Thomas Partey: 8 – Styrer alt på midtbanen til Atleti, dominant.
Saúl Ñíguez: 7 – Litt mer usynlig enn sine lagkamerater på midtbanen, men absolutt godkjent fra Saúl i dag også.
Vitolo: 4 – Banens svakeste på Atleti, mister endel ball og så ikke ut til å ha dagen.

Álvaro Morata: 5 – Jobber hardt og vinner endel dueller. Nære mål, men det vil seg ikke helt for Álvaro akkurat nå.
Ángel Correa: 8 (BB) – Atlético Madrids beste spiller i 2020, scorer sitt femte mål i ligaen og har målgivende. En nytelse å se på når han er i form.

Innbyttere:

Kieran Trippier: 7 – Tilbake fra skade og er viktig fra startblokka. Fantastisk innhopp fra Trippier.
João Félix: 7 – Stor spenning knyttet til hvilken tilstand stjerneskuddet var i da han kom inn. Tok ansvar og var viktig på 2-1 før han fikk en viktig scoring for selvtilliten.
Marcos Llorente: IV

Continue Reading

TABELLEN

Trending