Connect with us

Informasjon

Atlético Madrid permitterer ansatte!

Published

on

På grunn av Korona-viruset må Atlético Madrid gjøre drastiske tiltak!


Det er nå offisielt at Atleti gjennom daglig leder Miguel Ángel Gil Marín vil søke til den spanske staten om det som kalles “ERTE” (Expediente de Regulación de Empleo). Dette vil si at klubben søker om midlertidig permittering for ansatte som nå ikke kan utføre jobben sin. Dette fører til at staten da vil betale rundt 70% av lønnen til de ansatte og at klubben tar den siste delen. De vil forsøke å begrense dette mest mulig ved å kun permittere det som må til for å sikre fremtiden.

Det er uvisst hvor stor grad dette vil påvirke spillere og trenere. Det kommer nok flere nyheter de neste dagene om de eksakte konsekvensene disse tiltakene vil ha i nær fremtid.

“En så alvorlig situasjon har tvunget oss til å ta vanskelige og nødvendige tiltak for klubbens overlevelse.”

“Jeg tror ikke vi vil ha noen problemer med hverken spillere eller trenere, fordi de vil som alltid stille opp.”

Miguel Ángel Gil Marín
Continue Reading

Informasjon

Offisielt! Álvaro Morata til Juventus

Published

on

Etter et par hektiske dager så fikk vi i går vite at Álvaro Morata trolig hadde spilt sin siste kamp for Atlético Madrid for denne gang.

Spanjolen går til Juventus på utlån den kommende sesongen og skal også ha blitt enige med de om å signere en fireårskontrakt fra og med neste sommer. Utlånet koster Juventus 10 millioner euro og de skal ha en kjøpsklausul på 45 millioner euro. Det sies at det skal være muligheter for å låne han ett år til hvis den italienske storklubben ønsker det. Hvis dette skjer vil det koste klubben 10 millioner euro til.

Morata spilte 61 kamper for klubben og noterte seg for 22 mål og vil nok best huskes for målet hans på Anfield tidligere i år!

Continue Reading

Informasjon

Overgangsmarkedet: Suárez inn, Morata ut?

Published

on

Det har vært usedvanlig stille rundt Atlético Madrid i dette overgangsmarkedet. Mye av dette skyldes mangelen på penger og lite interesse på egne spillere. Men nå ser det ut til at det blir mye aktivitet de neste dagene.

I dag (21.09) tok ryktene virkelig av. Det kom tidlig fra Mundo Deportivo at Luis Suárez var enig med Atlético Madrid om de personlige detaljene rundt og at det nå var to ting som måtte skje: Diego Costa måtte forlate klubben og Barcelona måtte bli enige med Luis Suárez om å terminere kontrakten. Sistnevnte ser nå ut til å være i boks. Det ser derimot nå ut til at Morata kan være aktuell (og nære) en exit til gamleklubben Juventus. Denne avtalen vil være et lån (10 millioner euro) med en kjøpsklausul på 45 millioner euro. (Di Marzio, Deportes Cuatro) Dette er noe Morata og hans partner ønsker.

Dette utlånet kombinert med at i følge Cadena Copa skal Suárez være villig til å gå ned i lønn skal kunne gjøre plass til Uruguayaneren, ettersom han vil komme “gratis” fra Barcelona. Men det hele stopper ikke der, Diego Costa skal fortsatt være aktuell for en overgang. Hvis dette skjer skal en hel rekke spisser være aktuell for klubben:

  • Luis Suárez (fra Watford): spilte for Real Zaragoza forrige sesong.
  • Edinson Cavani
  • Edin Dzeko
  • Alexandre Lacazette

Lucas Torreira fra Arsenal har også blitt linket til klubben fra troverdig hold (Marca, David Vinuesa). Den sentrale midtbanespilleren skal være aktuell for klubben i form av et utlån. Dette vil nok kun være aktuelt hvis Héctor Herrera eller en annen midtbanespiller forlater klubben de enste dagene. Det vil trolig ta noen dager før vi ser noe offisielt, men det ser nå ut til at det kan skje mye de neste dagene!

Continue Reading

Informasjon

Offisielt! Caio Henrique signerer for Monaco

Published

on

Etter at det lenge har versert rykter om den brasilianske unggutten så endte han til slutt opp i Monaco. Dette for en sum som ryktes å være på 8+2 millioner euro.


Det har vært vanskelig å vite om klubben har lett etter en annen klubb for Caio eller om han skulle bli som alternativ på venstreback og/eller midtbanen. Samtidig har det også gått rykter om en exit på lån for Manu Sánchez, noe som kunne åpnet for at Caio Henrique skulle ha blitt. Nå har derimot Atlético Madrid cashet inn og trolig så har Diego Simeone foretrukket den unge spanjolen.

Caio Henrique kom til klubben i februar 2016 gratis og spilte én kamp mot Guijuelo i Copa del Rey. Han har brukt mesteparten av tiden sin på utlån hos klubber i hjemlandet som Paraná Clube, Fluminense og Gremio.

Continue Reading

TABELLEN

Trending