Connect with us

Annonse

Atlético Noruega søker vikar!

Published

on

Om du ønsker å gå en journalist-vei og gjerne liker å skrive om fotball, kan dettte være noe for deg!

Atlético Noruega eller Peña Atlética de Noruega – den offisielle norske supportersiden for Atlético Madrid-supportere, er stadig i utvikling og har lagt bak seg et strålende 2019.

Vår supporterklubb består nå av flere personer, men ikke alle har mulighet til å stille på kort varsel nødvendigvis. Derfor ser vi etter deg som kan stille på relativt kort varsel og kan skrive litt mer “breaking news”, som f.eks. kontraktsforlengelser, overganger, skader eller andre ting, som måtte oppstå.

Om du ønsker å bli en del av dette, send oss en mail på atleticomadridnoruega@gmail.com, så hører du fra oss! Vi setter veldig pris på alle og enhver.

NB! Kjenner du noen som er dyktige med nettsider og som kunne kanskje hjulpet oss med noen småting? Vær så snill, send oss en melding her også!

Continue Reading

Annonse

Atlético Noruega søker nye skribenter!

Published

on

Vi i Atlético Noruega søker flere skribenter, og nå har du din mulighet til å bli med på laget!

Vi ser etter deg som elsker Atlético Madrid og ønsker å skrive nyhetssaker, og kan bidra på vår Twitter og Facebook-konto på jevnlig basis. Dette er selvsagt et frivillig arbeid og uten betaling, men en fin erfaring for deg å ha med videre dersom du skulle ønske å jobbe som journalist eller lignende på et senere tidspunkt.

Skulle dette være noe for deg, ber vi om at du sender oss en mail til atleticomadridnoruega@gmail.com eller kontakter oss på DM enten på Twitter @ATMadridNor eller vår Facebook-side. Skriv gjerne også litt hva du kan bidra med : ) Vi håper du tar kontakt slik at vi kan fortsette vårt arbeid på en best mulig måte!

Forza Atleti!

Continue Reading

TABELLEN

Trending