Connect with us

Nyheter

Åttendelsfinalen: Hvem kan Atleti møte?

Published

on

Avansementet er endelig et faktum, men veien videre blir ikke noe enklere.

Alternativ 1: RB Leipzig

 • Tyskerne vant Gruppe G i en gruppe bestående av Lyon, Benfica, Zenit og Leipzig.
 • Leipzig har startet sesongen glitrende i Bundesliga og ligger på andreplass kun ett poeng bak Borussia Mönchengladbach.
 • Deres stjernespiller, Timo Werner, også ønsket av Atleti, har scoret tre mål i Champions League og 15 i Bundesliga så langt! 18 scoringer på 21 kamper totalt.

Alternativ 2: Paris Saint-Germain

 • PSG vant sin gruppe (A) bestående av Galatasaray, Club Brügge og Real Madrid. I løpet av disse kampene gikk PSG også ubeseiret.
 • Ikke uventet er PSG serieledere i Frankrike. Med 39 poeng på 16 kamper, er PSG fem poeng foran Marseille på andreplass, med én kamp mindre spilt.
 • En angrepstrio til å bli skremt av, denne sesongen bestående av Mbappé, Neymar og Mauro Icardi.
 • Edinson Cavani er også et av navnene som nevnes i forbindelse med en overgang til Atleti i januar eller i sommer. Uruguayaneren har virkelig havnet i fryseboksen denne sesongen bak Icardi på spissplass.

Alternativ 3: Liverpool

 • Laget som vant Champions League forrige sesong, på vår hjemmebane, er også blant de potensielle motstanderne i en eventuell åttendelsfinale.
 • Liverpool tok seg til slutt videre i gruppe E etter å ha slått Salzburg 2-0 borte i den siste og avgjørende kampen. I samme gruppe var Napoli, Genk og Red Bull Salzburg.
 • Etter fryktelig mange år med venting, er Liverpool nå på vei mot sin første Premier League-tittel på nesten 30 år. Etter 16 kamper spilt leder Liverpool Premier League med åtte poeng på Leicester, og hele 14 (!) poeng foran regjerende mester, Manchester City.

Alternativ 4: Bayern München

 • Anført av en strålende Robert Lewandowski denne sesongen henger man fortsatt greit med i Bundesliga og tok seg enkelt videre fra sin gruppe bestående av Tottenham, Olympiakos og Røde Stjerne.
 • Bayern München var eneste lag som tok full pott i dette gruppespillet med 18 poeng etter seks kamper. Høydepunktet kom på bortebane mot Tottenham da man vant hele 7-2.

Alternativ 5: Manchester City

 • Premier League-mester to sesonger på rad, men denne sesongen har ikke Manchester City vært på sitt vanlige nivå. 14 poeng bak Liverpool er alarmerende tall for Pep Guardiola og hans menn.
 • Etter å ha vunnet Premier League de to siste sesongene, er nå Champions League for mange Manchester City-supportere og involverte, det store målet.
 • Manchester City tok seg enkelt videre fra sin gruppe bestående av Shakhtar, Atalanta og Dinamo Zagreb. Allerede før siste kamp (mot Dinamo Zagreb) var de gruppevinner.

Hvem håper du Atlético Madrid møter i åttedelsfinalen? Bruk vårt kommentarfelt under i artikkelen og si din mening!

Continue Reading

Nyheter

Drømmetrekning for Atlético Madrid i Champions League!

Published

on

Veien videre for Atlético Madrid i Champions League frem mot en eventuell finale, er nå satt.

Atlético Madrid møter Leipzig i kvartfinalen i Champions League. Kampen spilles som enkeltkamp mellom 12.- 15.august. Dette er første gang lagene møtes i en Champions League-kamp, og andre gang denne sesongen Atlético møter et tysk lag i turneringen. I gruppespillet var Bayer Leverkusen motstander. Det endte med 1-0-seier på Metropolitano og 1-2-tap i Leverkusen.

Dersom Atlético Madrid skulle gå videre mot Leipzig venter Atalanta eller PSG 18.- eller 19. august. Det er første gang Atalanta er med i dette selskapet.

Ved en eventuell finale vil også Atlético Madrid bli regnet som hjemmelag. Finalen spilles også i Lisboa.

Kvelden på Anfield

Atlético Madrid sin vei mot kvartfinalen er det nok ikke mange som har glemt. Atlético tok seg på sensasjonelt vis videre mot Liverpool på Anfield i åttedelsfinalen etter å ha havnet under 0-2 (1-2) sammenlagt.

Marcos Llorente ble byttet inn og resten er historie. Midtbanespilleren kom inn og scoret først én gang for Atleti, som betydde avansement, før han igjen utliknet noen få minutter senere. Mot slutten av kampen sikret også Álvaro Morata avansementet da han rullet inn 3-2 forbi Adrián og foran de tilreisende Atlético Madrid-supporterne i bortesvingen.

Liverpool FC v Atletico Madrid - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg : News Photo
HELT: Marcos Llorente ble den store helten da Atlético tok seg til kvartfinalen i Champions League denne sesongen. Foto:Laurence Griffiths/Getty Images

Tøff vei til finalen

Den andre siden av trekningen virket å være langt tøffere for lagene som er involvert. På den siden finner vi Real Madrid mot Manchester City som vil møte Lyon eller Juventus i kvartfinalen. Napoli eller Barcelona vil møte Chelsea eller Bayern München i en kvartfinale.

Continue Reading

Nyheter

Gallardo forlater Atleti: – Det har vært mine beste år i livet

Published

on

Sevilla-fødte Lola Gallardo forlater klubben etter at hun ikke godtok det siste kontraktstilbudet fra klubben, bekrefter Atlético.

Lola Gallardo kom til klubben sesongen 2012/2013, og har vært en del av Atlético Femenino sin store suksess på kvinnesiden.

Lola Gallardo møter nye utfordringer og fortsetter ikke i Atlético Madrid etter å ha avslått det siste tilbudet som klubben tilbudte. Hun endte opp som en av klubbens kapteiner og har over 100 kamper for klubben i løpet av disse åtte årene, som gjør henne en plakett verdig utenfor Metropolitano når forholdene tilsier det, står det i Atlético sin artikkel.

Den spanske landslagskeeperen har vært en del av historien til å vår klubb og har vunnet Copa de la Reina y 2015/2016, og har også vunnet La Liga tre år på rad, den siste i 2018/2019-sesongen.

Lola ønsket også å si farvel til vår rødhvite familie: – Takk, takk for all kjærligheten jeg har mottatt i løpet av disse åtte årene. Uten tvil, de har vært de beste i mitt liv. Det har vært åtte år for å forstå at Atleti ikke bare er en fotballklubb, det er mye mer enn det. Det er en følelse, en måte å leve livet på. Takk for at jeg ble gitt en mulighet til å leve en daglig drøm. Å være Atleti er et privilegium ikke alle i verden har lykken til å leve og føle. I dag og alltid. Aúpa Atleti!

Klubben skriver også at de ønsker å takke Lola Gallardo for hennes dedikasjon og innsats for denne drakten.

Dette vil alltid være ditt hjem.

Vi sees snart igjen, Lola!

Continue Reading

Nyheter

Må behandles i flere måneder: – I mellomtiden vil jeg være en ekstra supporter!

Published

on

Foto: Oscar J. Barroso / AFP7 / Europa Press Sports via Getty Images

Spiller for Atlético Femenino, Virginia Torrecilla, forteller at hun må legge fotballen til side for en periode.


– Som dere vet godt må jeg gjennomgå behandling i flere måneder… det betyr at jeg må legge fra meg fotballen en stund. I mellomtiden vil jeg være en ekstra fan for mitt lag, Atlético Femenino. TAKK!! skriver Torrecilla på sin twitterkonto i dag.

Hun ble i mai akutt operert for en svulst på hjernen, som nå er årsaken til at hun må ta en pause fra fotballen. Operasjonen var vellykket og svulsten var heller ikke ondartet.

– Skulle det skje med meg? Jeg som lever livet til det fulle og nyter det. Jeg trodde aldri noe slikt skulle skje med meg, men det gjorde det. Men jeg overkom svulsten og er superfornøyd. Jeg er kjempeglad for å være i live, sa hun den gang i en video etter operasjonen.

Rørerende gest fra Diego Costa

Da Atlético Madrid returnerte til LaLiga, og møtte Athletic Club i første kamp etter pausen scoret Diego Costa for Atlético. Under feiringen løp han bort til sidelinjen og holdt opp en drakt med Torrecilla på ryggen. Torrecilla var kjapt ute å takke sin lagkamerat for den rørende gesten.

– Jeg har ikke ord. Dere er fantastiske. Takk av hele mitt hjerte!», skrev Torrecilla på Twitter.

Vi ønsker Torrecilla riktig god bedring, og håper å se hun snart tilbake igjen!

Continue Reading

TABELLEN

Trending