Augusto Fernández: – Simeone er den beste treneren jeg har hatt

Tidligere Atlético Madrid-spiller Augusto Fernández hadde nylig et intervju med avisen La Nación fra hjemlandet. Her kommer det han hadde å si om Atleti der:

Hvorfor er Atlético Madrid så solide?
Augusto Fernández: – Fordi de alltid vil bli bedre. Det er ingenting som skjer i klubben som overrasker mer, fordi jeg var på innsiden. Hver gang jeg drar til Madrid tar jeg en tur innom. Jeg har beholdt relasjonene med alle, for eksempel Andrea Berta, sportsdirektøren. Jeg vet hva som skjer daglig i klubben. Det er en prosess som går over mange år, som ville lage en identitet, og det klarte de.

Hva er Cholo Simeone?
AF: – Cholo er en person som klarte å smitte sin lidenskap og sine krav til de andre. Han gjør at du må leve med den intensiteten. Han liker ikke at du bommer på to strake pasninger, at du ser på himmelen når han forklarer en øvelse, og det kan du heller ikke like. Hvis du ikke er klar for å konkurrere helt til du skal i dusjen, så kan du ikke være i Atlético Madrid. Fordelen min når jeg kom til Atleti var at jeg hadde spilt med han og Profe Ortega i River Plate. I Atleti, en dag før kampen så spiller vi en kamp på små flater og det var fantastisk, det var så intenst. Ikke noe å flire av, det er det han genererer hos deg. Derfor konkurrerer alltid Atlético Madrid. Taktisk var en av de beste eller den beste. Defensivt og med tanke på orden helt upåklagelig. Jeg har hatt mange bra trenere. I Argentina hadde jeg Flaco Gareca, på landslaget hadde jeg Sabella. I Spania hadde jeg også Luis Enrique og Toto Berizzo.

Link til hele intervjuet finner du her: https://www.lanacion.com.ar/deportes/futbol/augusto-fernandez-nid2324527?fbclid=IwAR3zZOYFLkX2dzRBRkJltXs8FeSl3qvabHGqN78vI-VNBQobK8sKGgUj4VI