Connect with us

Intervju

– Avskjeden med Cholo var emosjonell

Published

on

Vår tidligere kaptein, Diego Godin, startet i sommer en ny reise, da han forlot Atlético Madrid og signerte for Inter og Antonio Conte. Nå har han for første gang snakket litt om Atlético etter at han forlot oss. Vi gir det mest interessante her:

Journalist: Tror du at Antoine ville blitt værende i Atlético Madrid dersom du ble værende?

Diego Godin: – Det vet jeg ikke. Han sa ingenting.

Hvordan vil det være å møte Antoine i Champions League, som er en av dine beste venner, neste onsdag?

– Det skjedde i VM. Jeg fokuserer på meg selv og fokuserer på mitt arbeid, og ingenting annet. Og når kampen er ferdig gir vi hverandre en klem.

Hva tenker du om El Derbi Madrileño denne helgen?

– Jeg ser et veldig godt lagt, med en base som er veldig solid med spillere som har vært i klubben lenge og mange nye spillere som raskt har tilpasset seg Cholos filosofi. Det er et lag som har opprettholdt sitt, og dette gjør deg sterk. Derbyet er alltid en spesiell kamp og det vil bli vanskelig, men som alltid, jeg stoler på og håper at hjemme med støtte fra fansen, vinner Atlético.

Du er den tiende spilleren i Atlético med flest kamper, og den med aller flest som er utenlandsk. Savner du Atleti?

– Etter å ha vært ni år der, har jeg fått mange venner, i klubben, i byen … Madrid har vært mitt hjem, men livet består av etapper, og nå var det over der.

Hvordan husker du avskjeden med Cholo?

– Emosjonell. Etter all den tiden, var han ikke lenger bare en trener, men en også en menneskelig påvirkning. Det var ikke noe enkelt farvel, “nå skal vi ikke lenger være arbeidskollegaer”. Det var en klem med en venn. Relasjonen vår var over fotballen.

Snakker du fortsatt med dine tidligere lagkamerater?

– Med Koke, mest av alt. Og med Josema, selvfølgelig. Koke er 27 år og det han gjør er spektakulært. Han har alltid vært villig til å lytte og i dag er han veldig forberedt for å være kaptein. Han er en gutt som alltid gjør det godt i livet. Jeg er helt sikker på at han vil slå alle rekorden i klubben.

Vil du returnere .. som hva som helst?

– Jeg vet ikke. Jeg vet ikke engang om jeg vil bli en trener eller ikke. Jeg har ikke tenkt på det enda. Jeg lever for å spille som allerede er slitsomt. Jeg fortsetter å tenke. Og når jeg legger opp, ønsker jeg … å hvile! 2022 VM? Hvis jeg kan, vil jeg være der! Og hvis treneren tar meg med, selvfølgelig!

i Atlético ble du ikke værende grunnet en politikk som gjør at spillere over 30 år ikke får forlenge mer enn ett år om gangen. Forstår du denne politikken?

– Det er Atlético sin politikk. Jeg ønsker ikke å kommentere hva jeg synes. Men du må akseptere det. Da må en spiller, som i livet og i en annen jobb, prestere, uansett alder. Du må bli dømt ut i fra det du leverer på banen.

Er det større sjanser for at Atlético vinner La Liga denne sesongen, enn den forrige?

– Ligaen er åpen. Alle gir fra seg poeng. Og når Barcelona og Real Madrid ikke vinner så mye, åpner det seg en mulighet for Atlético.

Tror du Cholo ønsker å spille bedre med disse signeringene?

– Jeg tror han vil fortsette med sin stil. Laget har fått mange nye navn, men spiller fortsatt på akkurat den samme måten. Jeg tror det vil bli det samme.

Intervjuet er hentet og oversatt fra MARCA: https://www.marca.com/futbol/liga-italiana/2019/09/27/5d8d2dd1268e3e90798b456d.html

Vi ønsker Diego Godin lykke til videre!
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Intervju

Miranda: – Jeg er gal etter Atleti

Published

on

17. mai er ikke en hvilken som helst dag for Atlético Madrid og våre supportere.

17. mai 2013 var året hvor Atlético Madrid endelig tok revansj på byrival, Real Madrid. Etter 14 år uten seier var ventetiden endelig over. Atlético Madrid vant den spanske cupfinalen og ble cupmestere på Santiago Bernabeu – Real Madrids hjemmebane.

João Miranda, mannen som stanget inn den historiske 2-1-scoringen for Atleti, vil for alltid bli husket av Atlético-fansen for dette øyeblikket. Brasilianeren legger heller ikke skjul på betydningen av scoringen.

– Det er det viktigste målet jeg har scoret i mitt liv. Et veldig, veldig spesielt mål fordi jeg har en enorm kjærlighet for Atlético, for fansen. For meg er det det vakreste målet jeg har scoret, sier Miranda i kveld til spanske Vamos.

Miranda var Atlético Madrid-spiller i fire sesonger under perioden 2011 til 2015. Sammen med Diego Godin dannet han trolig verdens beste midtstopperduo.

Årene i Atlético Madrid har også satt sine preg på Miranda. Han følger fortsatt klubben, som en ekstra supporter.

– Jeg er en ekstra supporter, en ekstra gal etter Atlético. Jeg ser alle kampene og hver gang Atlético vinner kampene blir jeg veldig fornøyd. Veldig glad, forteller han.

Miranda befinner seg nå i hjemlandet Brasil og trener på egen hånd, samtidig som han venter på at fotballen og hverdagen skal returnere tilbake så fort som mulig.

Continue Reading

Intervju

– Jeg spilte i Madrid, men dro til Calderón og drømte om å spille der

Published

on

Álvaro Morata har snakket om sin kjærlighet for Atlético under en seanse på Instagram med Fognini.


Álvaro Morata hadde i går en livesending på Instagram hvor han fortalte flere ting om sitt forhold til Atlético opp i gjennom årene. Veien for å spille i Atlético ble ikke helt slik han hadde ønsket.

“Da jeg var barn, var jeg ballgutt hos Atlético. Så kom det en periode hvor jeg stoppet å nyte fotballen så mye. Du vet, det er veien for en gutt som skal bli profesjonell. Du begynner med agenter, sponsorer…”, fortalte Morata, før han fortsatte..

“Jeg følte mye press, og jeg var heller ikke fast på laget… Jeg tenkte på å dra. Så var jeg ett år i Getafe. Du kjenner til det? Det var et veldig fint år. Og så endte jeg opp i Real Madrid, men jeg dro til Calderón med min far og drømte om å spille der.”

Morata spilte flere ganger på Vicente Calderón for andre lag, men aldri med trøyen til Atlético Madrid. Det er noe han er lei seg for..

“Dessverre, så endte jeg opp med å spille der (Calderón), men med andre trøyer. Men jeg ønsket det alltid.”

Både i 2014 og 2016 vant Álvaro Morata Champions League for Real Madrid mot Atlético Madrid. Dette er ingenting i forhold til slik han har det nå, sier han.

“De to finalene i Champions League mot Atlético, de er der. Men jeg er mer fornøyd enn noen gang.”

Continue Reading

Intervju

Atlético Madrid sier farvel til en legende.

Published

on

Flere av spillerne fra laget som var med på å vinne “El Doblete i 1995/96-sesongen har sagt noen siste ord til en stor legende i Atleti gjennom klubbens kanaler.


Diego Pablo Simeone: “Du har forlatt oss med store avtrykk som atléticos, vi vil alltid huske deg.”
José Francisco Molina: “Tapet av Radomir er tungt for meg. Han hjalp meg alltid og fikk ut det beste av meg som spiller. Vi konkurrerte over flere sesonger og vi hadde en fantastisk “doblete” som alltid vil være der blant mine beste minner. Mine kondolanser går til hans kone og barn.”
Juan Vizcaíno: “Det første og viktigste jeg vil si er å sende kondolanser til familien hans. En stor trener forlater oss, men viktigst av alt så var han en stor person. Vi har beholdt vennskapet vårt til siste slutt, han var en flott fyr. Jeg vil igjen gi mine kondolanser til hans kone og barn.”
Toni Muñoz: “Et trist tap av en flott trener som gjorde tiden i vårt kjære Atlético Madrid fantastisk. Hvil i fred.”
Dani González: “Tapet av Radomir Antic er veldig synd, en legendarisk trener i vårt Atlético Madrid og en person som jeg skylder alt etter at han lot meg oppfylle min store drøm som var å spille i La Liga for Atlético Madrid. Hvil i fred.”

Image
Tifo til ære for Antic på Vicente Calderón.


José Luis Pérez Caminero: “Jeg vil gi mine kondolanser til hans familie. Hvil i fred. En av de mest inflytelsesrike trenerne i den moderne fotballen forlater oss.”
Tomás Reñones: “En venn forlater oss, et stort tap for alle atléticos. Han var en fantastisk trener som tok oss med til det aller høyeste og som gjorde historie i Atlético Madrid. Jeg er knust. Mine kondolanser går til familien.
Delfí Geli: “Jeg vil sende en stor klem og all støtte i verden til hans kone, barn og til hele den rødhvite familien. En tung nyhet. Jeg kan kun takke han for alt han gjorde for oss, for at han gjorde meg glad på banen, og for de flotte årene vi hadde sammen. I dag har en stor mann i Atlético Madrid forlatt oss.

Image


Veljko Paunovic: “Jeg visste om den vanskelige situasjonen han var i og var i nesten daglig kontakt med hans familie. Jeg ba hver dag for at han skulle bli bedre, men i dag fikk jeg vite det av vår kjære felles venn Milinko Pantic, og verden har blitt snudd opp ned på samme måte som for seks år siden da jeg mistet min far. I dag gjenlever jeg det med dødsfallet til vår Radomir. Jeg har ikke ord for å beskrive forholdet vårt og hvor mye jeg har lært av han som spiller, nå som trener, og aller viktigst, som person. Ingenting kan erstatte de ettermiddagene med fotball sammen med hans flotte familie, og de fantastiske leksjonene han ga fra stolen sin med hans ekspertise. Han elsket fotballen og folket, som han alltid var glad og generøse med. Jeg vil alltid huske hans sterke nærvær både på og utenfor banen og hans karakteristiske, klare og åpne smil. Slike var min kjære sjef. For alltid i våre hjerter.”
Kiko Narváez: “Han var forut for sin tid. Arkitekten for miraklet i 96 forlater oss. Hvil i fred, sjef.
Paulo Futre: “Radomir Antic har forlatt oss som 71-åring. Jeg har ikke ord for denne legenden i Atlético Madrid og i fotballen. Mine kondolanser går til familien. Hvil i fred, sjef.”

Image
Paulo Futre og Radomir Antic.
Continue Reading

TABELLEN

Trending