Bli kjent med “fienden”

Vi har snakket med en av de som følger Juventus nærmest her i Norge, Hashim (også kjent som @hash0307 på twitter) har svart på noen spørsmål om hvordan han tror returkampen blir.

Hva gikk galt for Juventus i den første kampen?
– Juventus var for defensive i den første kampen og håpet å komme seg unna med 0-0. En blanding av feig taktikk og feil laguttak gjorde at Juventus aldri var i nærheten av mål. Det virket heller ikke som Juventus var mentalt forberedt på denne kampen. Etter Atlético Madrids scoring var ingen vilje til å angripe fra Juventus.

Hva har skjedd med Juve siden sist oppgjør?
– Juventus har fått massiv kritikk i Italia etter sist oppgjør og dette går naturligvis inn på dem. Det blir en krigsmentalitet på Juventus Stadium på tirsdag ettersom å ryke i åttendelsfinale vil være en gedigen skuffelse for Juventus som hadde planer om å vinne Champions League i år. Det er et stort press på spillerne og treneren i forkant av denne kampen. Denne kampen kan føre til trenerbytte i klubben neste sesong. Sesongen defineres på tirsdag.

Hvordan ser du på returoppgjøret?
– Returkampen kommer til å være det motsatte. Juventus kommer til å angripe fra første minutt og kommer til å skape mange målsjanser. De håper å score i løpet av de første 20 minuttene slik at Atlético kan settes under press resten av kampen. Et tidlig mål vil være utrolig viktig for Juventus.

Hvilke fravær har Juventus og hvordan vil dette påvirke kampen tror du?
– Alex Sandro er suspendert og De Sciglio er skadet. Disse to startet som backer i forrige kamp og hadde en horribel kamp så det er like greit at de ikke spiller denne gangen. Med Joao Cancelo og Spinazzola som backer vil Juventus ha flere muligheter til å angripe Atlético. Begge backene er offensive og har gode innleggsferdigheter. Atlético må nok passe seg for disse.

Hvilke endringer ønsker du eventuelt å se?
– Ønsker å se et mer offensivt Juventus lag naturligvis og høyrebacken Joao Cancelo må starte. I tillegg bør Juventus kjøre en 3-5-2 formasjon for å fokusere på at vingbackene kan legge inn til Mandzukic og Ronaldo. Dybala og Douglas Costa bør starte på benken og komme inn i andre omgang da Atlético begynner å bli slitne.

Hvordan tror du Juventus vil gå ut?
– Jeg tror det blir en 4-3-3 formasjon med Joao Cancelo på høyreback, Bonucci og Chiellini som stoppere og Spinazzola som venstreback. Matuidi, Pjanic og Bentancur i midten, Ronaldo, Mandzukic og Dybala på topp. Lignende lag som sist men endringer i forsvaret.

Hva tyder på at Juve skal snu dette?
– Det å ha en av verdens beste spillere Cristiano Ronaldo i laget er naturligvis en grunn til å ha håp. Rekorden hans mot Atlético Madrid snakker for seg selv, antall mål som han har scoret i Champions League snakker for seg selv. Kampen mot Real Madrid i fjor beviser at Juventus er i stand til å slå tilbake etter å ha ligget under. Juventus Stadium kommer til å være en heksegryte på tirsdag og fansen forventes å være Juves tolvte mann.

Hvordan tror du kampen ender og hvem går videre?
– Jeg frykter og tror at Atlético Madrid går videre på bortemålsregel. Tror kampen ender 3-1 til Juventus. Vinneren av denne kampen vinner Champions League.

Share:

Author: Emil André Karlsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *