Brente muligheter i Sevilla da Atlético misbrukte sjansen for seier

Atlético Madrid lå under til pause fullt fortjent, men leverte en strålende andreomgang som burde resultert i seier.

– Jeg synes Atlético Madrid gjorde en veldig god andreomgang, sa Koke etter kampslutt

Det var ingen enkel oppgave Atlético Madrid stod overfor da Sevilla var motstander på Ramón Sánchez Pizjuán, og det ble heller ikke enklere etter at Franco Vázquez sendte hjemmelaget i ledelsen etter en heading på frispark, hvor Jan Oblak, noe overraskende, gjorde en litt svak inngripen. Dermed stod det 1-0 til Sevilla og det var brått en oppoverbakke for Atlético å bestige.

Dobbeltbytte med stor effekt

En Lemar som ikke leverte tilfredsstillende nok etter Simeones krav, og en skadet (?) Trippier, slik Strive-kommentar, Magnar Kvalvik oppsummerte det, ble erstattet av Diego Costa og Santiago Arias for de siste 45 minuttene.

Begge to skulle vise seg å være bidragsyter i den andre omgangen som var meget, meget god for Atleti.

Fornyet håp “VAR-ødelagt”

Etter 56 minutters spill satte Diego Costa ballen i mål etter innlegg fra Ángel Correa. Scoringen ble stående, men jubelen fra Costa var ikke nevneverdig stor, og etter at VAR hadde sett på avgjørelsen, ble scoringen annulert for offside i forkant av innlegget. Dermed stod det fortsatt 1-1 på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Men så …

Kun noen minutter senere kunne derimot ingen ta fra Atlético Madrid utlikningen. Álvaro Morata stanget ballen i nettet etter godt forarbeid fra Diego Costa og Ángel Correa, før Arias slo et godt innlegg mot Morata som gjorde ingen feil da han satte ballen i mål, og dermed scoret i sin fjerde strake kamp!

FIRE PÅ RAD: Leverkusen, Athletic, Alavés og Sevilla er motstanderne Morata har scoret mot.

Misbrukte muligheter

Atlético Madrid fortsatte å presse på etter scoringen og fikk en gyllen mulighet da det ble dømt straffespark etter VAR-sjekk 70 minutter spilt, men dessverre; Diego Costa sin straffe ble reddet og dermed ble en gyllen mulighet misbrukt.

Atlético fortsatte allikevel å presse på, men nå var Sevilla mer med i kampen og etter noen farligheter, så var det Atlético igjen som skulle sette inn en ordentlig sluttspurt. Diego Costa, Morata og Thomas Partey hadde alle eventyrlige muligheter, og to minutter på overtid så vi en absurd situasjon da Diego Costa sitt skudd ble reddet og Morata avsluttet på returen. Ballen traff Koundé og hans arm, før han valgte å låse ballen mellom beina. Av en eller annen merkelig grunn ble det så dømt frispark favør Sevilla, og Atlético-spillerne følte seg tydelig snytt her – muligens med rette.

– Den traff Koundé sin arm, men VAR ville ikke gjøre noe og dommeren ville heller ikke det helt mot slutten av kampen, sa en tydelig frustrert, men fornøyd Koke etter kampslutt hvor Atlético tok et solid bortepoeng mot Sevilla.

Video av situasjonen

Spillerbørs

Oblak (4): Overraskende svak involvering på Sevilla sin scoring, noe som gjør Atleti sin oppgave vanskelig. Ellers er han trygg som vanlig, men blir ikke satt på noen særlige prøver.

Trippier (4): Ingen stor omgang og byttes ut til pause. Usikkert om det er grunnet skade eller ikke.

Felipe (7): Mye repetisjon, men bunnsolid igjen. Viser hvorfor han er tatt ut i den brasilianske landslagstroppen.

Hermoso (7): Strålende sammen med stoppermakker, Felipe.

Lodi (5): En kamp på det jevne for Lodi – ingen stor kamp. Glipper også i markeringen på 1-0.

Lemar (3): Grusom omgang og byttes ut til pause. Blottet for selvtillit og offensive bidrag.

Thomas (6:) Tar virkelig tak i den andre omgangen og er med på å jakte seieren. Viktige bidrag.

Koke (7): Stor i dag, vår kaptein. Tar tak og leverer en meget god andreomgang. Skaffer også straffesparket som Diego Costa dessverre brenner.

Saúl (6): Sammen med resten av midtbanen, så hever han seg kraftig. Viser en enorm innsats.

Correa (7): Fortsetter de gode tendensene sammen med Morata og leverer en god kamp!

Morata (7): Scorer i sin fjerde strake kamp! Pigg på nytt.

Innbyttere:

Diego Costa (6): Frisk innhopp, men dessverre brenner han straffen, noe som trekker litt ned. Får også en scoring annulert. Godt innhopp – endelig!

Arias (8 BB): Fantastisk innhopp! Med offensive bidrag langs høyresiden er han med på å forandre kampen og han leverer også målgivende til Morata. Strålende!

Herrera (6): Blir med på intensiteten til resten av laget og er med og bidrar positivt igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *