Connect with us

Nyheter

Burgos annonserer sin avskjed ved sesongslutt

Published

on

I kveld vil det være “Mono” Burgos som leder Atlético Madrid fra sidelinjen når Villarreal er motstander 21:00 på Metropolitano i fraværet av Diego Simeone. 

Denne kvelden på Metropolitano, er det Germán “Mono” Burgos som vil være mannen som leder Atlético Madrid fra sidelinjen når Simeone soner karantene for å ha fått sitt femte gule kort.

Det har i en lengre tid vært snakket om at Germán Burgos vil forlate Atlético Madrid i sommer med et mål: å trene på egen hånd. Ingen har vært veldig villige til å snakke om dette temaet så langt, og nå rapporterer El Mundo at Burgos vil annonsere dette ved slutten av sesongen. Han ønsker ikke at dette skal komme i fokus under denne viktige perioden.

Germán Burgos har vært Simeones trofaste hjelper siden 2011 og er blitt en favoritt hos våre supportere. I dag blir trolig siste gang han leder Atlético Madrid på egen hånd – i denne omgang.

– Jeg vil gjøre mitt beste for Atleti 

Det vil heller ikke bli noen enkel måte å finne en erstatter for Burgos på, men vi vet at – i sommer – vil Gabi sin kontrakt hos Al-Sadd utløpe.

– Jeg kjenner Cholo og tror jeg kan hjelpe, men jeg vet ikke om det er den rette tiden for det. Hvis tiden er inne for meg så vil jeg gjøre mitt beste for Atleti, ikke for meg, men for Atleti. Jeg ville lært mye av Cholo, sa Gabi tidligere denne uken, i et intervju med El Larguero på spørsmål om trenerjobben i Atleti. 

Visste du også at Germán Burgos gikk ned 20 kilo under noen intense måneder i Campo de La Mina? Vel, det gjorde han!

Mer info om Burgos sin fremtid kan du finne her.

 

Continue Reading

Nyheter

Locura: fansen forbereder seg for å se Liverpool – Atlético fra 2010 i kveld 20:30!

Published

on

Atlético-fansen mobiliserer nå på sosiale medier for å se reprisen av oppgjøret mellom Liverpool – Atlético – på Anfield – i 2010.

Atlético-fansen forbereder nå å se reprisen fra Europa League-møte med Liverpool i 2010 hvor Atlético opplevde en historisk kveld. Tidspunktet er 20:30 i kveld.

Som vi alle vet, er det nå en tung tid rundt om i verden. Corona-viruset herjer rundt om og vi blir oppfordret til å holde oss innendørs. Derfor, har Atlético-fansen, via Twitter, skapt dette initiativet for å gjøre noe litt annerledes. På Twitter trender nå #choloencasa og #anfieldrojiblanca i forbindelse med dette initiativet.

Det var også aktuelt å se oppgjøret mellom Bayern – Atlético, men valget falt til slutt på dette oppgjøret fra Anfield. Bli med på galskapen vår og gjenopplev scenene fra den historiske kvelden på Anfield med Quique Sánchez Flórez, Diego Forlán og Sergio Agüero med flere.

Linken finner du på vår Twitter- og Facebook-konto.


Continue Reading

Nyheter

Offisiell uttalelse: corona-viruset

Published

on

Atlético Madrid, har sendt torsdag kveld, kommet med en pressmelding om ulike tiltak rundt corona-viruset.


Grunnet helsesituasjonen som vårt land går i gjennom som følge av corona-viruset, har Atlético bestemt å gjøre en del endringer som følge av dette etter råd fra helsestasjoner.

Treningene for førstelaget, som begynner 16. mars, vil være helt stengt for medier og supportere. Som forhåndsregel vil ikke spillere stoppe ved treningsanlegget ved Majadahonda for å signere autografer eller ta bilder. Alt av kommersielle aktiviteter vil også være avlyst, som pressekonferanser og intervjuer.

Damelaget vil i morgen ha en informasjonsøkt etter at majoriteten av spillerne har vært på landslagssamling – og de vil returnere til trening neste mandag, 16. mars. Kommersielle aktiviteter, pressekonferanser og personlige intervjuer vil også her utebli, med begrenset tilgang som herrelaget.

Akademiet suspendert og skoler

Vårt akademi vil være uten treninger i to uker fra og med forrige onsdag, ettersom de to neste serierundene utgår. I tillegg er også de sosiale skolene og aktiviteter her utgående i denne perioden.


Metropolitano-tur utgår

Turen på Wanda Metropolitano vil også være stengt frem til 31. mars, etter råd fra kulturministeren.

Klubbshopen vil være oppe

Klubbutikken vil fortsatt være oppe å gå gjennom den offisielle butikken.

Butikkene vil være åpne til vanlig tid

Våre butikker i Madrid vil fortsatt være åpne til vanlig tid etter anbefalinger fra institusjonene.

Continue Reading

Nyheter

Månedens spiller, Marcos Llorente: – jeg er glad for å hjelpe laget

Published

on

Marcos Llorente har i 2020 fått sitt gjennombrudd som Atlético Madrid-spiller, og er kåret til månedens Atlético-spiller i februar!

Det var få som hadde trodd for to måneder siden at Marcos Llorente skulle bli kåret til månedens spiller for Atlético. Ryktene om en overgang, til blant annet Real Betis, gjorde ikke akkurat dette noe mer sannsynlig. Selv, sa Llorente at han aldri tenkte på å forlate Atleti i januar, og har nå blitt belønnet etter gode prestasjoner, med å bli kåret til månedens spiller.

Marcos Llorentes start på dette gjennombruddet var noe uventet. Da Atlético lå under mot Barcelona i Supercopa, ble Koke skadet etter å ha blitt byttet inn, og Llorente erstattet ham. Siden den gang har Llorente aldri sett seg tilbake.

I en periode med 11 kamper for Atleti, har Llorente vært involvert i 10/11 kamper. Fem av disse har han startet, og i oppgjøret mot Valencia på Mestalla, sendte Llorente Atlético i ledelsen.

Llorente om prisen

– Det gjør meg glad å vite at fansen setter pris på arbeidet jeg legger inn. Jeg er glad for å være i stand til å hjelpe laget og jeg håper at ting vil fortsette å gå bra, sier en glad Llorente til Atleti.

Sevilla

– Sevilla er et godt lag som vil gjøre det vanskelig for oss. Vi må fortsette som vi har gjort inntil nå. Vi må beholde fokus og være kliniske foran mål, som er det som avgjør kamper.

Sevilla – Champions League-rival

– Kampen er så viktig som den forrige og den neste. Hver kamp er viktig nå grunnet slik det står seg på tabellen. Denne helgen vil vi møte en direkte rival i kampen om Champions League, så det er litt mer viktig. Men sannheten er at du ikke kan miste poeng i denne kampen eller noen annen.

Fansen

– Fansen vil være nøkkelen som de alltid er når vi spiller hjemme. Vi føler alltid hvordan de heier på oss og hjelper oss. Sannheten er at det gir oss ekstra styrke å spille hjemme foran våre egne fans. Jeg er trygg på at de vil være strålende igjen også denne helgen.

Gratulerer, Marcos Llorente!

Continue Reading

TABELLEN

Trending