Offisielt: Carrasco returnerer!

Yannick Carrasco returnerer til Atlético Madrid på lån, to år etter overgangen til Kina. 

Yannick Carrasco, som har blitt en plan B etter at Edinson Cavani gikk i vasken, er nå hentet inn som en forsterkning for resten av sesongen på lån. Mange ble overrasket da navnet hans dukket opp i går kveld, men nå er det altså et faktum, at belgieren returnerer til Atlético Madrid to år etter at han dro til Kina. Atlético har også fått en opsjon på kjøp som ligger på 11 millioner euro etter rapportene.

Det bekrefter Atlético Madrid på sine kanaler i dag.

– Vi hadde en lang og god lunsj hvor vi snakket med klubben om det vi ønsket. En av tingene, det var Carrasco. Heldigvis har vi klart det. Han ønsker å være her og det er avgjørende, sier Simeone om signeringen på dagens pressekonferanse

Carrasco har allerede trent med sine tidligere og nye lagkamerater i dag etter tillatelse fra Dalian Yifang, og gjennomførte i går den medisinske testen i Madrid.

Yannick Carrasco, er et kjent navn for Atlético-fansen ettersom han var i Atleti fra sommeren 2015 før han dro til Kina i januar 2018. I løpet av denne perioden spilte Carrasco 124 kamper og scoret 23 mål. I samme periode leverte han 13 målgivende. Mange vil nok også huske han for målet i Milano under Champions League-finalen i 2016 da han utliknet mot Real Madrid.

I Kina har Carrasco levert gode tall, og på 52 kamper står kantspilleren med 24 scoringer og 17 målgivende på 52 kamper for Dalian Yifang. I en lengre periode har han vært ønsket av klubber i Europa, blant annet Arsenal, Real Betis og mest nylig, Crystal Palace, men ikke før nå, når han returnerer til Atleti, forlater han kinesisk fotball.

Velkommen tilbake, Yannick!