Connect with us

Informasjon

COMUNICADO OFICIAL: To positive på Corona hos Atleti

Published

on

Atlético Madrid gjorde det i dag offentlig at to personer har testet positivt på coronaviruset. Disse er blant de 93 i tropp og støtteapparat som skulle reise til Lisboa førstkommende mandag.


Det er fortsatt uvisst hvilken posisjon disse to personene har i klubben, men disse er nå isolert i sine hjem og vil forbli det frem til de tester negativt. Atleti forsikrer i sin “comunicado oficial” at de har fulgt både UEFA og La Liga sine retningslinjer. Testene ble foretatt i går 8. august noe som var innenfor de 72 timene før avreise til Lisboa slik UEFA krever. Hele laget samt støtteapparatet og de nærmeste vil bli testet på ny.

RB Leipzig venter i kvartfinalen førstkommende torsdag.

Mer info følger…

Informasjon

Offisielt! Caio Henrique signerer for Monaco

Published

on

Etter at det lenge har versert rykter om den brasilianske unggutten så endte han til slutt opp i Monaco. Dette for en sum som ryktes å være på 8+2 millioner euro.


Det har vært vanskelig å vite om klubben har lett etter en annen klubb for Caio eller om han skulle bli som alternativ på venstreback og/eller midtbanen. Samtidig har det også gått rykter om en exit på lån for Manu Sánchez, noe som kunne åpnet for at Caio Henrique skulle ha blitt. Nå har derimot Atlético Madrid cashet inn og trolig så har Diego Simeone foretrukket den unge spanjolen.

Caio Henrique kom til klubben i februar 2016 gratis og spilte én kamp mot Guijuelo i Copa del Rey. Han har brukt mesteparten av tiden sin på utlån hos klubber i hjemlandet som Paraná Clube, Fluminense og Gremio.

Continue Reading

Informasjon

Pressemelding: Brev til alle atléticos

Published

on

Miguel Ángel Gil og Atlético har i dag sendt ut en pressemelding til sine socios på mail, og til resten av fansen på sine sosiale medier.


Kjære atlético:

Mitt første ønske er at du og din familie befinner dere friske og ikke har vært rammet av denne grusomme pandemien. Hvis det dessverre, som det har skjedd med tusenvis av spanjoler, har rammet en av dine elskede, ønsker jeg å uttrykke min fulle kjærlighet og overføre all støtte fra vår klubb i disse vanskelige stundene.

Først av alt på vegne av alle oss som er en del av Atlético Madrid, ønsker jeg å dedikere all min takknemlighet overfor de tusenvis av helsearbeider, politimenn, sivile vakter, militære, hjelpere, fagfolk i transpotørkjeden og andre arbeidere i andre grupper som jobber uten hvile for å overvinne denne pandemien og gjør det mulig for resten av samfunnet for at det er mulig å overholde vårt krav om å bli hjemme.

Aldri i nyere tid i vårt land har vi møtt en slik krise som dette med så dramatiske konsekvenser innenfor helse, økonomi og sosiale aspekter. Situasjonen vi opplever nå gir oss en fremtid full av usikkerhet fordi ingen kan garantere når denne situasjonen vil ende eller hvordan det vil bli for samfunnet. I løpet av alle år jeg har vært leder av denne klubben har jeg aldri opplevd noe lignende.

I løpet av noen få dager har vi gått fra gleden i Liverpool til å være låst inne hjemme. Med disse omstendighetene ønsker jeg å fortelle våre, mer enn 130 000 socios, at selv om vi ikke kan ta deg i mot på Wanda Metropolitano, huset til atléticos, kommunikasjonen med deg og våre fans vil ikke stoppe. Selv om medlemsservicen og klubbutikken er steng, vil vårt team av profesjonelle fortsette å jobbe via telefon eller e-post. Vi vet ikke når konkurransen vil gjenopptas og under hvilke forhold, så vi kan ikke spesifisere noe konkret innenfor her, men vi vil sende en fredfull meling til alle dere og fortelle at vi jobber med alle scenarioer for å være klar for når konkurransen er tilbake igjen så vi er klare. Så fort vi vet noe mer, vil vi komme i kontakt med dere alle.

En situasjon så seriøs som dette tvinger oss til å gjøre vanskelige avgjørelser som er avgjørende for hele enheten. Jeg ønsker å takke alle som jobber for klubben for deres spesielle innsats i disse vanskelige dagene. Dessverre, og med eneste formål for å sikre klubbens overlevelse, er vi nødt til å gå til midlertidig permittering for de profesjonelle som, grunnet erklært alarmstatus i vårt land, kan de ikke utvikle sitt arbeid etter å ha fått fryst deres aktivitet, i tillegg til de som har redusert sin arbeidsdag betydelig. Begge caser påvirker de ansatte og spillere og trenere av våre lag. Vi jobber med å minimere betydningen og grensen av det for det som er helt essensielt, så når konkurransen er tilbake vil arbeidet være som før. De, som jeg sa, er avgjørelsene vanskelige, men ansvaret for å ta vare på fremtiden til Atlético Madrid er vi nødt til å ta.

Våre sponsorer og samarbeidende selskaper lider like mye som oss og resten av samfunnet lider oss av denne grusomme påvirkningen av denne helse og økonomiske krisen. Jeg ønsker å takke alle for deres innsats i disse tøffe tider og for deres hjelp. Sammen vil vi bli sterkere av denne situasjonen og vi vil vinne stabilitet takket være lidenskapen og verdiene som vi deler.

I denne situasjonen av usikkerhet som vår sektor går gjennom, må vi slå oss sammen og jobbe sammen for å forsøke å vinne tilbake normaliteten i verdensfotballen så fort som mulig. Det er en tid for raushet, ydmykhet, solidaritet, innsats, å nå ut og oppnå avtaler for å finne en riktig løsning for alle grupper: institusjoner, klubber, spillere, trenere, fans…

Media har nå en viktig rolle som funksjon i disse vanskelige tider hvor millioner av innbyggere holder seg hjemme for å redusere smitte. De, som jeg herfra setter stor pris på arbeidet av, kommer til å være en grunnleggende del som formidlingskanaler for alle forslag og tiltak som er tatt for å gjenopprette konkurransedyktig normalitet og utøvere som hjelper i denne krisen.

Atlético Madrid representerer Madrid og Spania med stolthet i hele Europa, og derfor har vi et ansvar med våre borgere. Vi har besluttet å komme med all den hjelpen vi kan gjennom kampanjen #LoDamosTodo, hvor hjelpen går til Røde Kors slik at de kan hjelpe helsearbeiderene som kjemper mot Covid-19 i Madrid som er den værste sonen nå og den som trenger mest hjelp. I tillegg til donasjonen så har klubben samlet alle (spillere, trenere etc.) for at kampanjen skal nå flest mulig folk som kan hjelpe for å få tak i så mye medisinsk matriale som mulig, uansett hvor mye det er.

Jeg håper at jeg snart kan returnere å komme med gode nyheter til deg. Frem til da, møt denne situasjonen slik som alle vi atléticos gjør, med hjerte og mot. Jeg har ingen tvil om at våre verdier hjelper å løse denne krisen på den beste måten og jeg ønsker og stoler på at vi snart kan igjen sammen støtte vårt elskede Atleti.

En klem,

Miguel Ángel Gil
Administrerende direktør

Continue Reading

Informasjon

Atlético Madrid permitterer ansatte!

Published

on

På grunn av Korona-viruset må Atlético Madrid gjøre drastiske tiltak!


Det er nå offisielt at Atleti gjennom daglig leder Miguel Ángel Gil Marín vil søke til den spanske staten om det som kalles “ERTE” (Expediente de Regulación de Empleo). Dette vil si at klubben søker om midlertidig permittering for ansatte som nå ikke kan utføre jobben sin. Dette fører til at staten da vil betale rundt 70% av lønnen til de ansatte og at klubben tar den siste delen. De vil forsøke å begrense dette mest mulig ved å kun permittere det som må til for å sikre fremtiden.

Det er uvisst hvor stor grad dette vil påvirke spillere og trenere. Det kommer nok flere nyheter de neste dagene om de eksakte konsekvensene disse tiltakene vil ha i nær fremtid.

“En så alvorlig situasjon har tvunget oss til å ta vanskelige og nødvendige tiltak for klubbens overlevelse.”

“Jeg tror ikke vi vil ha noen problemer med hverken spillere eller trenere, fordi de vil som alltid stille opp.”

Miguel Ángel Gil Marín
Continue Reading

TABELLEN

Trending