Correa: – Fernando Torres oppnådde mye, men vi verdsatte aller mest hans personlighet

Etter 200 kamper for klubben har Ángel Correa satt seg ned og snakket om tiden som Atlético Madrid-spiller.

Bilde av en ung Correa i Atleti-drakt

“Jeg var rundt 14 år på den tiden. Min agent skaffet meg den Atleti-drakten, fordi Salvio spilte her. Jeg elsket det, det er en gave jeg virkelig nøt. Jeg har vakre øyeblikk knyttet til den.”

“Jeg ville ha likt å dra på ferie, men det er der hvor jeg ble født igjen. Det er der jeg gikk gjennom hjerteoperasjonen.”

Hjerteproblemene

“Jeg kom til Atleti og i løpet av min første medisinske test fant de et lite problem jeg hadde i hjertet. Jeg ble fortalt at jeg måtte dra til New York, jeg dro med en doktor, Villalón, og min agent. Sannheten er at dette var vanskelige stunder i livet mitt som jeg ikke hadde forventet. Jeg var så spent på å komme til en storklubb som Atleti og å lykkes i Europa … Jeg kunne ikke tro det som skjedde.”

“Heldigvis, så er alt bak meg, og jeg vil for alltid være takknemlig overfor Atleti fordi de hjalp meg i en vanskelig periode i livet mitt. Alt gikk bra og etter dette kunne jeg fortsette med fotballen, som er det som trigger meg mest. Alt jeg ønsket var å spille fotball igjen etter operasjonen.”

Den første treningen med Atleti

“Jeg tror den treningsøkta var på Calderón . Jeg var så glad, fordi etter lang tid med en vanskelig stund så kunne jeg føle meg som en fotballspiller igjen.”

Presentasjonen

“Jeg var veldig glad, jeg tror det er et av det viktigste øyeblikket i mitt liv.”

Debuten

“Dette (refererer til et bilde) var min debut. Jeg husker ikke hvilket minutt det var, men jeg kunne ikke vente med å spille, som er det jeg elsker, og nyte det.”

Første scoringen

“Dette var mitt første mål (refererer til et bilde) for Atleti. Jeg hadde akkurat entret banen og det målet hjalp oss å vinne den kampen. Jeg var så glad.”

Fernando Torres

“Fernando oppnådde masse i sin karriere, men det vi verdsatte aller mest var hans personlighet. Vi lærte så mye fra ham. Han er en legende og det var en glede å spille ved siden av han.”

Det siste målet på Calderón

“Det var 2-1 til oss og kampen gikk mot slutten. Jeg måtte bare sette ballen i nettet. Det var noe historisk og noe jeg for alltid vil ha med meg i hjertet.”

Første kamp på Metropolitano

“Det var en veldig spesiell dag, det var litt rart, for vi hadde nylig forlatt Calderón, hvor vi følte oss sterke. Vi hadde byttet stadion og måtte starte å oppnå det samme som vi gjorde på Calderón. Jeg tror vi allerede har gjort det med våre fans. Hver gang vi spiller på Metropolitano liker vi det veldig godt, fordi det er en av de beste stadionene i verden. Jeg er veldig glad for å spille der hver helg.”

Europa League

“Dette er da vi vant Europa League (refererer til bilde). Jeg var så glad, etter alt jeg hadde gått gjennom, med operasjonen og vanskelige stunder. Å vinne et trofé med Atleti, en klubb som stolte på meg og fortsatte å gjøre det, det kan ikke bli bedre enn det. Det er det vi jobber for. Det var en utrolig glede.”

Supercupen

“Det er supercupen, sant? (refererer til bilde). Det var en unik følelse, spesielt mot våre historiske rivaler. Jeg håper vi kan gjøre det igjen snart!”

200 kamper

“Det virker som jeg kom i går. Da jeg trente for første gang, spilte mine første kamper … Men nå har jeg brukt denne drakten 200 ganger. Det gjør meg så stolt og gir meg en styrke til å gå etter mange flere. Jeg håper å oppnå dette. Siden jeg kom har alle behandlet meg så bra. Jeg tror Atleti-supporterne er slik: en stor familie som støtter alle i laget. Jeg er veldig stolt av å være en del av denne familien og håper å fortsette slik i lang tid.”

Datteren

“Årene passerer for alle sammen. Nå er jeg en far til en vakker jente, Lola, som er en annen Atleti-fan. Hun elsker å komme til stadion og liker kampene. Jeg er veldig glad.”