Correa traff stolpen da Atlético gikk målløse av banen nok en gang

Forutsetningene og forventningene var klinkende klare da Atlético Madrid tok den relativt korte bussturen til Valladolid: ta full pott og gå inn i landslagspausen med tre nye poeng.

Valladolid – Atlético Madrid 0-0

Forventningene ble ikke noe lavere da lagoppstillingen kom. João Félix, Àlvaro Morata og Diego Costa spilte alle fra start og elleveren så kruttsterk ut.

ELLEVEREN: Dette var elleveren Diego Simeone startet med: Kieran Trippier og Stefan Savic var tilbake etter å ha blitt hvilt mot Lokomotiv Moskva. Mario Hermoso ble for tredje gang denne sesongen utelatt fra kamptroppen.

Men som så mange ganger før når forventningene har vært store; det var ikke mye å rope hurra for den første halvtimen, hvor tre gule kort ble delt ut som knapt var det eneste som skjedde. Kanskje skulle Toni Villa hatt et rødt kort etter en takling på Morata hvor han kun fikk se det gule.

Etter drøyt 35 minutter spilt ble vi vitne til litt “VAR-drama” da Sandro Ramírez gikk overende i en duell med Thomas Partey, og til slutt, etter VAR-sjekk, fikk straffespark dømt favør hjemmelaget. Scoring ble det derimot ikke da Sandro skjøt himmelhøyt over mål, og Atlético slapp heldigvis unna!

Til pause stod det dermed 0-0 etter en fryktelig tam førsteomgang fra Atlético Madrid som knapt hadde noen gode tendenser offensivt selv med en så lovende startoppstilling.

Men den andre omgangen startet på langt bedre vis!

Renan Lodi var raskt frempå to ganger med både innlegg- og skuddforsøk, men det var da Saúl skjøt like utenfor fra 18-meter at man virkelig begynte å nærme seg noe. Morata var også svært nære like etterpå, men ville blitt avblåst for offside dersom han hadde satt ballen i nettet alene med keeper.

Dessverre stoppet det litt opp etter dette, og selv etter at Herrera, Lemar og Correa kom inn, ble det ikke mye å juble for. Nærme var man riktignok etter 80 minutter da Ángel Correa traff treverket med en herlig volley som sikkert mange atléticos så i nettet…

Dette ble også til slutt sluttresultatet som dermed betyr at Atlético nå er tre poeng bak Real Madrid på toppen av tabellen før de siste kampene av runden er spilt.

Spillerbørs

Oblak (6): Har knapt noen ting å gjøre i kampen.

Trippier (6): Er med offensivt som vanlig og har noen gode innlegg.

Savic (5): Hakket svakere enn stoppermakker Giménez i dag, men igjen ganske så solid.

Giménez (7 BB): Fortsetter den gode sesongen og leverer nok en god kamp i midtforsvaret. Har nærmest full kontroll bakover.

Lodi (6): Bra, men ikke helt det store fra Lodi i dag.

J. Félix (4): Svak kamp hvor han ikke får til noe som helst. Byttes ut etter timen spilt.

Thomas (6): En helt ok kamp, men kan kanskje forvente litt mer etter den gode formen han har vist. Lager straffen til Valladolid.

Koke (5): Ingen stor kamp fra Koke i dag, dessverre.

Saúl (6): Nære scoring like etter pause. Hakket bedre enn Koke.

Diego Costa (4) Helt iskald igjen. Bidrar med svært lite om dagen og er ikke i nærheten av formen han viste under sesongoppkjøringen.

Morata (5): Litt mer livlig enn Costa, men får ikke til det store han heller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *