– Det er et farvel som fotballspiller, men i fremtiden vil jeg være her

Filipe Luis har nå hatt sin pressekonferanse hvor han har tatt farvel med spillere, støtteapparat og Atlético Madrid som klubb.

” Jeg liker ikke å kalle dette et farvel, men heller en seanse hvor man blir takket. Klubben har mer enn 100 års historie og jeg var her i den beste. Jeg er veldig stolt.”

” Dette er ikke en trist dag. Jeg har god samvittighet for alt jeg har gjort med denne drakten. Å kunne spille på Calderón, oppleve de første årene på Metropolitano, var unikt og spesielt. Dette er et farvel som fotballspiller, men i fremtiden vil jeg være her.”

Koke: “Jeg ønsker å takke deg for alt du har gjort med Atlético Madrid. Du har vært en av de beste backene i verden, og i historien til denne klubben. Jeg kommer til å savne deg på banen, men også utenfor.”

Filipe: “Relasjonen med klubben er veldig bra. De har behandlet meg veldig bra. Det er dette vi to har valgt og vi tror at dette er det beste for alle.”

” Mitt beste minne var Copa del Rey. Sesongen før hadde vi tapt fire derbyer, og tre på én uke. Hele stadion i rødt og hvitt syngende og vi kunne feire sammen med fansen. Den neste morgenen var den lykkeligste i min karriere.”

” Jeg har tatt ting veldig rolig, jeg har alltid stilt meg til rådighet for det klubben trenger. Klubben må fornyes hvert år og være på det høyeste nivået. Lodi er fremtiden og jeg ønsker ham alt godt.”

” Atleti etterlater et preg som er umulig å slette. Det har vært mine beste år i karrieren, hvor jeg har vunnet mest og hatt mest glede. Klubben hentet meg fra Deportivo da jeg hadde brukket beinet. Det vil jeg aldri glemme.”

” Da jeg var i Chelsea gjorde det vondt i sjelen etter å ha forlatt Atleti på den måten. Jeg hadde muligheten til å returnere og ta farvel på den beste måten med klubben i mitt hjerte. Det er veldig vanskelig å skille seg med Atleti og jeg vil heller aldri gjøre det.”

Tusen takk for alt, Filipe Luis!

Share:

Author: Alexander Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *