– Diego Costa er veldig fornøyd med at Morata har scoret

Diego Simeone har snakket med pressen igjen i forkant av morgendagens oppgjør mot Alavés.

Diego Costas tørke og målene til Morata

Jeg ser Diego veldig fornøyd med at Morata har scoret og at han har vist kontinuitet framfor mål. Han er en god lagkamerat, i tillegg til at de er gode venner. Vi skal fortsette å jobbe, med Costa og hele laget for å kunne vinne kampene, som er det som interesserer oss.

Elleveren i Vitoria

Ángel Correa vokser, han har alltid vært en viktig spiller, enten han spiller mindre, eller mye slik han gjorde forrige sesong. Det er også en mulighet for at de i morgen starter sammen alle tre.

Saponjic

Vi snakket for en måned siden hva vi følte og hva vi ser i han. Han vet hva han må gjøre for å nærme seg laget og deres behov. Med tanke på dette jobber vi for å gjøre dette best mulig.

La Liga, jevnere enn noen gang

Med utgangspunkt i de 10 første serierundene, snakker tallene for seg selv, det er slik. Du mangler ikke noe mer for ditt spørsmål.

Diego Costa

Det er normalt at spissene tar plass og bekymrer seg for å score mål. Hver og én har en forskjellig personlighet og utviklingen avhenger av personligheten til hver enkelt.

Alle er blitt bedre defensivt, noe Atlético ble kritisert for.

Det er veldig gode trenere. Noe La Liga alltid har hatt, med gode fotballspillere, noe som har ført til bedre defensivt spill. Vi ser det hos veldig mange lag, og La Liga blir sterkere.

Morata har mistet vekten fra skuldrene.

Når det skjer for spissene, føles det veldig mye lettere. Vi har en kamp mot et lag som spiller veldig bra, som hjemme nesten har klart alt, som er sterke der det trengs. Vi må kampen i vårt spor hvor vi føler oss komfortable, for det vil bli tøft.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *