Connect with us

Nyheter

Diego Costa sitt siste ønske: Å ta farvel med stil

Published

on

Med utgående kontrakt i 2021 går det mot slutten for Diego Costa sin tid som Atlético Madrid-spiller.

Det gode forholdet mellom Diego Costa og Diego Simeone har det aldri blitt lagt skjul på. Diego Costa er en av de spillerne Simeone verdsetter aller mest. Allikevel, med spissens prestasjoner og ikke minst skader det siste året, så er det store spørsmål om hva fremtiden nå vil bringe for vår kaosbamse.

Senest i går, fra Nicolò Schira, ble det meldt at Atlético Madrid ønsker å erstatte Diego Costa med Edinson Cavani i sommer. Uruguayaneren er på utgående kontrakt hos PSG og er sterkt ønsket av Diego Simeone. Det snakkes om en treårskontrakt for PSG-spissen som var nære en overgang i januar.

Diego Costa har trolig hatt sine beste dager som Atlético Madrid-spiller. Kun to scoringer har det blitt denne sesongen, i en sesong preget av et langt skadeopphold. Med en av de høyeste lønningene i klubben, er det også nå trolig at man vil forsøke å cashe inn noen kroner denne sommeren før han eventuelt må gå gratis neste sommer.

På tross av det, er Diego Costas intensjon klar. Med kun én tanke i hodet ønsker han å gjenvinne 2017-versjonen og vise hva han kan gjøre før han forlater klubben neste sommer.

Kilde: Marca

Nyheter

Dette blir Atlético Madrids nye spiss

Tidligere i sommer uttalte Diego Simeone at Atlético Madrid hadde behov for en ekstra spiss. Nå ser det ut til at spissen er funnet.

Published

on

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Ifølge blant andre MARCA, Fabrizio Romano, Mateo Moretto og flere troverdige kilder, er Wolverhampton-spiss Rafa Mir den utvalgte.

Den høyreiste portugiseren var forrige sesong på lån i Huesca og imponerte stort med 16 mål på 39 kamper. Nå meldes det om en overgangssum på 15 millioner euro, og at Mir var andrevalget dersom Antoine Griezmann sin retur ikke ble en realitet.

24-åringen signerer for Atleti etter OL, der han i kveld spiller finale med Spania og hvor han har scoret tre mål i turneringen.

Flere klubber skal også ha vært interessert, men Mir ser altså ut til å ende opp i den rødhvite delen av Madrid.

Continue Reading

Nyheter

Offisielt: Vitolo lånes ut

Getafe bekrefter at de har sikret seg Vitolo på lån kommende sesong.

Published

on

Foto: Ruben Albarrán / Pressinphoto / Icon Sport

Den 31 år gamle kantspilleren har virkelig ikke slått til siden overgangen fra Sevilla i 2017 verdt 35 millioner euro. Nå er det klart at han ikke spiller for Atlético Madrid kommende sesong.

Vitolo spilte totalt 15 kamper forrige sesong og hadde én målgivende pasning.

Kontrakten utløper etter årets sesong, og det aller meste tyder på at Vitolo nå har spilt sin siste kamp for klubben.

Han vil innen kort tid gjennomføre den medisinske testen med klubben og bli presentert i morgen klokken 12.

Kun Luis Suárez, Jan Oblak og Koke blant spillerne tjener mer enn Vitolo i klubben.

Continue Reading

Nyheter

João Félix opererte ankelen

Klubben bekrefter at João Félix i dag har blitt ankeloperert.

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Operasjon var vellykket i Porto, og det var hos samme spesialisten som også opererte Virgil Van Dijk. Det portugisiske vidunderbarnet er nå ventet å være ute i opptil to måneder, men eksakt tid er ikke kjent.

Ifølge Mundo Deportivo har João Félix spilt med brudd i foten siden desember for å ikke gå glipp av tittelkampen eller EM.

Portugal og Félix ble slått ut i åttedelsfinalen av Belgia.

Continue Reading

TABELLEN

Trending