Diego Simeone om overgangsmarkedet: – Alt kan skje

Diego Simeone møtte som vanlig pressen før morgendagens enormt viktige El Derbi Madrileño

Lette dere etter Carrasco i dette overgangsmarkedet?

Diego Simeone: – Ja, vi jobber med klubben. Vi snakker konstant sammen, og som dere så her om dagen hadde vi en lang lunsj. Et tema der var Carrasco. Det gikk, som gjør oss glad. Han hadde veldig lyst til å være her. Uten å snakke om det talentet han har og det han ga oss når han var her.

Er Carrasco aktuell for El Derbi?

DS: – Hvis papirarbeidet går i orden så er han med oss i morgen. Forhåpentligvis kommer han med det samme engasjementet som han hadde på telefonen tidligere. Jeg likte viljen som Yannick viste for å komme til Atleti. Det er et viktig steg for det som skulle skje videre.

Overgangsmarkedet stenger i kveld…

DS: – Det er fortsatt noen timer igjen. Alt kan skje. Jeg gjentar: alt av det som hender av en grunn. Det kommer fra det vi har snakket om og med vilkårene klubben har. Klubben kommer først så kommer det andre.

Skryten fra Zidane…

DS: – Det er veldig hyggelig når en kollega på nivået til Zidane sier slike ting. Jeg sier det samme tilbake. Zidane er den ideelle treneren til Real Madrid. Han har makten til å gjøre det han føler. Han kom tilbake å konkurrerte som han hadde gjort før.

El Derbi Madrileño

DS: – Motstandern vår har blitt mye bedre på det defensive den siste perioden. De ser veldig sterke ut der. Vi vet ikke hvilken måte de vil spille på. De har mange varianter i angrep og det gir de muligheten til å spille med mange forskjellige spillere. Det er helt klart at det vil være en kamp hvor detaljene og hvor intelligensen blir veldig viktig.

Hva er Atleti bedre på enn Madrid?

DS: – Jeg sammenligner ikke og derfor ser jeg ikke etter forskjellene.

Har dere en spesiell plan på grunn av skadene?

DS: – Vi hadde en uke på å planlegge kampen. Vi tror vi kan påføre Real Madrid skade. Vi har lett etter hva vi kan gjøre mot de på banen. Real Madrid er et bra lag som er i et bra øyeblikk.

Kritikken mot deg (Diego Simeone):

DS: – I livet velger alle hvilken måte de vil leve på. Å leve med positivitet eller negativitet. Omstendighetene genererer ofte vanskeligheter, men med vanskelighetene kommer mulighetene. Jeg lever slik.

Hvordan kommer laget inn i El Derbi?

DS: – Vi har jobbet med forskjellige aspekter i kampen og vi tenker på å spille kampen. Det viktige er det vi kan gjøre og gi de i kampen. Jeg går inn i kampen med den samme entusiasmen som jeg alltid kommer med til Bernabéu, for å gjøre en god kamp.

Mental trening:

DS: – Alle styrer det individuelt. Vi er ikke på innsiden av hver person.