Connect with us

Pressekonferanse

Diego Simeone: – Jeg kommer ikke til å snakke om Griezmann.

Published

on

Simeone hadde sin sedvanlige pressekonferanse før kampen, her får du de viktigste utdragene.

Griezmann kommer tilbake til Metropolitano..
Diego Simeone: – Jeg kommer ikke til å snakke om Griezmann, han spiller på et annet lag, jeg har alltid vært klar når jeg har snakket om han. Folk må forstå at jeg ikke kan vite hva andre gjør.

Du har ikke klart å vinne mot Barcelona i La Liga..
S: – Vi jobber for å konkurrere på best mulig måte og nærme oss en seier. De har fantastiske spiller, men vi gjorde en bra kamp i Torino, jeg håper vi kan fortsette den veien men med et annet resultat.

Spiller João Félix fra start?
S: – Han er bedre nå, han spilte bedre i Torino og jeg er sikker på at han starter så får vi se om det blir på siden eller på topp.

Planlegger du å spille med Saúl på back?
S: – Jeg ser på alle mulighetene spillerne kan gi meg. Jeg prøver alltid å stille med det beste laget jeg kan.

Hvem savner hverandre mest: Atleti – Griezmann eller Griezmann – Atleti?
S: – Tallene taler for seg selv og jeg har ikke noe mer å legge til om en spiller som ikke er vår egen. Vi vil bli dyktigere foran mål og være mer aggressive i boksene hvor kampene avgjøres.

Hvordan har Simeone det nå og hvordan går en såpass komplisert sesong?
S: – Det er som hvilken som helst trener som visste om de viktige endringene som kom i klubben og i laget. Jeg har klubbens mål klare og hva klubben trenger. Vi spiller med fire nye spillere i forsvar, hvor vi mangler Savic og Giménez, nå har vi heller ikke Costa. Det er en situasjon som man ikke ser for seg i starten, men som kan skje. Laget kjemper bra og jeg håper vi kan ha en kamp som vi hadde i Torino, men med et annet resultat.

Barcelona gjør det dårlig på bortebane..
S: – Det er en komplisert og vanskelig motstander, de har ofte andre svar på slike store situasjoner enn i situasjoner som de føler er mindre.

Er det ditt vanskeligste år i Atlético?
S: – I år har vi to mann ut i tillegg til Costa. I fjor hadde vi mange skader. Vi er få og vi må passe på hverandre.

Hva er målene til klubben?
S: – Det snakker vi med klubben om.

Continue Reading

Pressekonferanse

Thomas Partey: – João Félix er viktig for oss.

Published

on

Diego Simeone og Thomas Partey møtte i dag pressen før kampen mot Liverpool i morgen. Her er noe av det de sa før kampen:


Diego Simeone

I Torino gikk det i mange lange baller, uten noen plan B…

– “Så klart har vi en plan B.”

Dere gir aldri opp…

– “Det er noe man ser etter alle årene på dette nivået. Det krever konsentrasjon. Hvis vi får kampen dit vi kan skade de så er jeg sikker på at vi kan gjøre det”

Planen din for kampen…

– “Hvis jeg sier det til dere… det som skjer kommer på banen. Det vi tenker er noe som viser seg på banen. I morgen kommer det øyeblikk hvor vi må lide. Vi vil få muligheter på kontra. Jeg tror ikke at i morgen er dagen for endringer. Vi vet hvordan vi kan spille etter åtte år. Men etter det må vi vise kapasiteten til å vise det i praksis.”

Det som bekymrer deg mest etter det som skjedde i Torino…

– “Der klarte vi ikke å konkurrere. Her vil vi prøve å komme oss til neste runde.

Tvil rundt Morata og skaden hans og hvordan det påvirker…

– “Vi skal se hvordan han trener nå. Jeg kan ikke si hvordan det kommer med eller uten. Jeg har endel ideer. Det kommer ikke til å være langt unna det du kan se for deg.”

Skaden på Alisson…

– “San Miguel er en fantastisk keeper. Han har gjort noen fantastiske år der han har vært.”

Anfield og hva det krever…

– “Jeg har ikke vært her som trener eller spiller. Jeg har ikke fått muligheten til å spille på denne flotte stadionen. Et lag med historiske resultater. En fantastisk stadion.

De to neste rundene i La Liga spilles for tomme tribuner… hva mener du om det?

– “Det ville ikke vært rettferidg å mene noe om det. Fordelen som kommer ved å spille som bortelag spiller ingen rolle mot det denne sykdommen bringer med seg. Vi har ikke mye makt med tanke på disse avgjørelsene. Jeg tror de jobber med saken, og vi er her for å gjøre det som er best for verden.

Klopp og det du gjorde på Metropolitano.. Kan det bli motsatt nå? Kanskje for tomme tribuner?

– “Vi hører ryktene. Jeg håper vi spiller med fansen. Det ville ikke vært rettferdig for Liverpool.”

Har dere noe frykt for denne kampen?

– “Vi har de samme følelsene som dere.”


Thomas Partey

Klopp snakket om at mange spillere på Atlético Madrid ikke hadde spilt på en stadion som Anfield…

– ” For oss som spillere er det viktig at kameratene dine hjelper deg. Noen ganger er meningene som de er. Vi er her for å gjøre jobben vår. ”

Å finne João Félix på banen

– “Det er noe vi har prøvd på en stund. Vi vet at João er viktig. Han har mye kvalitet. Vi må jobbe som et lag og holde osss samlet.”

Hvordan ser dere på koronoaviruset som spillere?

-“Vi følger med på hva som skjer. Som spiller er det fint å spille med fans, men om det er for tomme tribuner og det hjelper for å senke risikoen for smitte så gjør vi det. Vi må fokusere på jobben vår”

Praten om at kampene som skal spilles for tomme tribuner heller bør utsettes…

– “Det er ikke spillerne eller de som organiserer det med på å bestemme. Jeg er her for å hjelpe laget mitt.”

Mange fans kan bringe stor fare for smitte…

– “Vi er alle samlet. Det er folk som sørger for at vi er trygge.”

Continue Reading

Pressekonferanse

Diego Simeone: – Vi ser kun på Sevilla

Published

on

Diego Simeone møtte pressen før kampen mot Sevilla, i det som blir den første av to sesongdefinerende kamper på kun fem dager for Atlético Madrid.

Hvordan vurderer du det som skjedde med Eder Sarabia? (De referer til forrige uke når Barcelonas assistent ble filmet veldig forbannet på benken.

Jeg har ingenting å si til det”

Hvordan vurderer du de fem dagene som venter dere?

“Vi ser ikke på de fem dagene. Vi ser kun på Sevilla, hvor vi har en viktig kamp i vente. Sevilla er sterke på bortebane, og har fått inn nye spillere som Suso som gir de kvalitet i angrepet.

Har du vært nødt til å si til spillerne dine at de må glemme kampen som kommer mot Liverpool?

Vi har vært i klubben i mange år og de som har vært her lengst vet hvordan det skal være. Kampen som er viktigst er den mot Sevilla og vi tenker ikke på det som kommer onsdag.

Hvordan ser Diego Costa ut?

“Jeg ser at han blir bedre og bedre, hvor han leter etter sin beste form. Han har aldri vært den beste hodespilleren, spillet hans var mer direkte, mer vertikalt, posisjonelt, i den delen av spillet har han følt seg komfortabel. Han er bedre nå, han kunne ikke gi alt her om dagen, men det er en opptreningsfase og vi kan regne med han.”

Hvordan kan man se forskjellen fra hjemme og bortebane?

“Det er noe som kan sees på tallene, laget har tatt et steg, en intensitet og en annen kraft på hjemmebane. Borte så koster det oss mer og vi må lete etter løsningene for at laget skal bli bedre. I de kampene som er igjen, samme om det er hjemme eller borte.”

Har du måttet be om unnskyldning for noe som har skjedd på benken en gang?

“Det husker jeg ikke, og hvis jeg hadde husket det så hadde jeg ikke sagt det.”

Er denne kampen en finale?

“Vi prøver å se på hver kamp som en finale. Vi gjentar det vi har holdt på med siden vi kom hit.”

Plager det deg at de filmer deg under kampene?

“Vi tenker ikke på hvor kameraene er.”

Mot Sevilla spiller dere en kamp som kan bestemme fremtiden til laget…

“Viktigheten til kampen er soleklar. Sevilla er et farlig lag på kontringer, laget beverger seg bra i rom med de raske spillerne de har på topp. Det er der de er best spillemessig.”

Føler du presset før de to kampene som kommer nå?

“Begge er viktige. Vi har troen. Det er en uke med fotball, som du forbereder for å nå de viktige målene. Vi har en fin kamp i vente.”

Hva har de tre spillerne som kom fra Portugal gitt til laget?

“Felipe slet mer i starten av sesongen, i de to første månedene spilte han lite og fikk få muligheter. Han har funnet sin plass i laget og den passer han på. Héctor (Herrera) hadde vi ikke med oss fra starten, han vokste og spilte, men han fikk en skade som satte han ut en måned. De andre tok vare på mulighetene sine. João Félix begynte med mye tro, fikk noen skader og leter etter kontinuitet og plassen sin i laget hvor vi alle trenger han. Hvor han når, blir hvor han selv vil. Hvis en vil, kan man komme veldig langt.

Continue Reading

Pressekonferanse

Diego Simeone: – Oblak spiller i morgen!

Published

on

Her kommer siste nytt fra Simeones pressekonferanse før morgendagens kamp mot Espanyol.

Hvordan går det med Oblak?

Oblak spiller i morgen.

Har skadene skyld i de svake resultatene i januar?

Når vi vurderer en sesong skjønner vi at det kan ha vært vanskelige øyeblikk, for eksempel på grunn av skader som er noe som alle får på et tidspunkt.

Hva mangler for å ta et steg videre utenfor Metropolitano?

Når resultatene ikke kommer går vi inn i et vanskelig moment. Vi må forsøke å beholde balanse og styrke til de vanskelige tidene.

Espanyol er et lag som siden deres nye trener kom har reagert veldig bra med tanke på presset, intensitet og det de viser på banen.

Lagene kjemper om forskjellige ting, men det er en viktig kamp og begge lagene trenger poengene. Jeg ser for meg en intens kamp, veldig tøff, hvor detaljene avgjør kampen en vei.

Hva gir Carrasco til laget?

Av de tre mulighetene vi har for den plassen på midtbanen så er Lemar den som skjønner rollen som midtbanespiller best. Posisjonelt best og selv om han ikke har svart offensivt, så er han den mest balanserte.

Vitolo er mer offensiv, han har en pause i seg, og en bra siste pasning og kommer bra inn på siste tredjedel, men han er dårligere defensivt.

Carrasco er i midten av begge to. Han har fart, dybde, han jobber med det defensive som han hadde med oss sist og han har mål. Vi håper han vil gi oss svar offensivt. I morgen kan det være han starter, vi vurderer han og Vitolo.

Håper du på et spesielt resultat i El Clásico?

Vi tenker kun på Espanyol og det som bekyrer oss i ligaen.

Hva er vanskeligst for deg, å velge midtstopperne eller spissene?

Vi har fire veldig bra stoppere, veldig sterke og når de har spilt så har hver og en av de levert veldig bra. Savic og Felipe har spilt endel sammen hvor de har gjort det godt. Giménez og Hermoso jobber veldig har for å kunne være med.

Costa har vært ute lenge, men han bringer styrke og håp og det han alltid har gitt oss.

Det vi trenger av Morata er at bringer mer rytme i spillet for å gi oss flere muligheter offensivt, for talentet er der.

Correa gir oss det dere ser: arbeid, lidenskap, mål og han vil alltid spille for laget og den delen er veldig viktig.

Continue Reading

TABELLEN

Trending