Diego Simeone: – Jeg kommer ikke til å snakke om Griezmann.

Simeone hadde sin sedvanlige pressekonferanse før kampen, her får du de viktigste utdragene.

Griezmann kommer tilbake til Metropolitano..
Diego Simeone: – Jeg kommer ikke til å snakke om Griezmann, han spiller på et annet lag, jeg har alltid vært klar når jeg har snakket om han. Folk må forstå at jeg ikke kan vite hva andre gjør.

Du har ikke klart å vinne mot Barcelona i La Liga..
S: – Vi jobber for å konkurrere på best mulig måte og nærme oss en seier. De har fantastiske spiller, men vi gjorde en bra kamp i Torino, jeg håper vi kan fortsette den veien men med et annet resultat.

Spiller João Félix fra start?
S: – Han er bedre nå, han spilte bedre i Torino og jeg er sikker på at han starter så får vi se om det blir på siden eller på topp.

Planlegger du å spille med Saúl på back?
S: – Jeg ser på alle mulighetene spillerne kan gi meg. Jeg prøver alltid å stille med det beste laget jeg kan.

Hvem savner hverandre mest: Atleti – Griezmann eller Griezmann – Atleti?
S: – Tallene taler for seg selv og jeg har ikke noe mer å legge til om en spiller som ikke er vår egen. Vi vil bli dyktigere foran mål og være mer aggressive i boksene hvor kampene avgjøres.

Hvordan har Simeone det nå og hvordan går en såpass komplisert sesong?
S: – Det er som hvilken som helst trener som visste om de viktige endringene som kom i klubben og i laget. Jeg har klubbens mål klare og hva klubben trenger. Vi spiller med fire nye spillere i forsvar, hvor vi mangler Savic og Giménez, nå har vi heller ikke Costa. Det er en situasjon som man ikke ser for seg i starten, men som kan skje. Laget kjemper bra og jeg håper vi kan ha en kamp som vi hadde i Torino, men med et annet resultat.

Barcelona gjør det dårlig på bortebane..
S: – Det er en komplisert og vanskelig motstander, de har ofte andre svar på slike store situasjoner enn i situasjoner som de føler er mindre.

Er det ditt vanskeligste år i Atlético?
S: – I år har vi to mann ut i tillegg til Costa. I fjor hadde vi mange skader. Vi er få og vi må passe på hverandre.

Hva er målene til klubben?
S: – Det snakker vi med klubben om.