Connect with us

Pressekonferanse

Diego Simeone: – Jeg tenker kun på det som skal skje mot Levante

Published

on

Simeone har som vanlig snakket med pressen dagen før kamp, her får du det viktigste.

Et nytt overgangsvindu har åpnet, hva tenker du mest på: mulige kjøp eller salg?
Diego Simeone: – Jeg tenker på det som skjer mot Levante. Klubben vet hva vi har snakket om for det som skal skje etter kampen for at vi skal få til å jobbe for klubbens beste.

Er du bekymret for overgangsmarkedet?
DS: – Vi er opptatt med det som vi alltid er i januar, muligheten for at spillere kommer og drar. VI snakker med klubben om situasjonen vi har. Når noe skjer, om det skjer, og så går vi inn.

Er Lemar en viktig spiller for deg eller ikke?
DS: – Handlingene snakker for seg selv. Med Lemar har vi behandlet situasjonen slik vi trodde på, det er sant at han ikke har fått vist alt han har. Han har ferdigheter som ingen andre i troppen har, så håper jeg at han kan gjøre det bra nå når han kommer tilbake fra skade. Akkurat nå så jobber representantene brilliant med å finne ut om han blir eller ikke og hvilke mangler de forskjellige klubbene har. Men som fotballspiller, så har han spilt mer enn han ikke har spilt når han har vært frisk. Jeg liker ferdighetene hans. Han har ikke levert til forventingene, men forventningene er der.

Cavani spiller ikke i PSG, og hvis han hadde vært her, kunne han passet inn?
DS: – Jeg snakker ikke om spillere som ikke er våre. Levante er farlige, de kjemper bra og vi må ta kampen dit vi tror at vi kan skade de.

Atlético har tre kamper på rad med seier…
DS: – Vi trenger folkets støtte, full stadion, vi har en interessante aktiviteter før kampen for fansen og vi håper å fortsette i den retningen vi har jobbet med de siste kampene.

Hva er fiasko for deg?
DS: – Det har jeg forklart allerede. Det er når man tror på at noen kan oppnå noe og de ikke gjør det.

Hvordan vurderer du det laget har gjort til nå?
DS: – Det er vanskelig å vurdere generelt, men på starten så hadde vi nye folk som ville lære mer. Men som trenger tid for å utvikle seg og vi venter på resultatet av det. Når de forsterker idéene så styrker det laget.

Hva kan laget oppnå?
DS: – Vi tenker kun kamp til kamp, noe som vi har gjort siden vi kom hit.

Er det nok mål i laget med tanke på alt som kommer fremover?
DS: – Forhåpentligvis ja.

Continue Reading

Pressekonferanse

– Det er ingen unnskyldninger, du må vinne uansett når

Published

on

Diego Simeone møtte pressen i forkant av helgens kamp mot Alavés.

Kampen om Champions League

– I prinsippet venter vi alltid på det beste fra oss. Gjøre det så godt som mulig for å oppnå suksess. Vi kan ikke tenke på hva de andre kommer til å gjøre. Vi har en tøff kamp, med et lag som gjør det bra i den defensive fasen. Vi må ta kampen dit hvor vi føler oss komfortable og kan gjøre skade.

Lemar

– Med Lemar har vi trodd og fortsetter å forsøke å få til at han gjør det samme på banen med sine karakteristikker som han har i treningene. Han har spilt veldig viktige kamper. Det vil avhenge av hva han får til. Alt er i hans hode, i hans indre styrke… Han har ferdigheter som fotballspiller og vi har bevist at vi stoler på ham.

God form

– Behovene for Alavés eksisterer. De er nære å holde seg. De har tapt to kamper, og det er ikke enkelt med én mann mindre. Det er heller ikke enkelt når det er lenge siden man har konkurrert. Man må ikke glemme at de slo Real Sociedad som er et lag i toppen. Vi får se hvilken motstander vi møter. De jobber godt og framme har de raske spisser som kan skape trøbbel.

Å se hvordan Real Madrid og Barcelona gjør det. Gjør det deg sint at man ikke kjemper om LaLiga?

– Nei, nei, jeg blir ikke sint for noen ting.


Mentaliteten til laget

– Vi er vant med å spille med fylte baner og press fra publikum… Man må jobbe med omstendighetene og tilpass seg. De som fokuserer mest på spillet vil være mest konkurransedyktige. Åpenbart fokuserer vi kun på kampen.


Klage fra andre klubber

– Jeg tror jeg var ganske klar i løpet av de siste dagene om disse situasjonene. Det er ingen unnskyldninger, når du får en dag, en dato, da må du vinne. Man må behandle kampen uansett hvilket klokkeslett eller hvilken dag det er. Jeg fortsetter å respektere andres meninger.


Uavgjortkamper

– Det har skjedd med oss flere ganger at vi ikke har klart å avgjøre kampen. Fotballen handler om styrke. Det gir deg muligheter for å spille på ulike måter i kampene. 1-0 er vanskelig å beholde. Det er dager hvor man har det, og hvor man ikke har det. Noen ganger må du forsøke å få det meste ut av det med 1-0.


Tape kamper mot de på nedre halvdel

– Jeg ser ikke noe spesielt. Hvis jeg forstår at i de kampene, var vi ikke sterke nok. Kampene for alle lag er lange og alle lag har spillere som kan gjøre en forskjell. Hvis du ikke straffer motstanderne har de spillere som kan ta utnytte av det.

Continue Reading

Pressekonferanse

Diego Simeone: – Fem bytter gir oss helt nye muligheter.

Published

on

Atleti er klare for sin fjerde kamp på kun ti dager og her er det Diego Simeone hadde å si før kampen mot Levante.


Er laget klar for å spille med Diego Costa og Álvaro Morata i angrep?

– Selv om vi har spilt tre kamper så har det bare gått syv dager siden jeg sa det.

Kun sluppet inn ett mål på tre kamper…

– Det kommer til å komme feil, alle lag gjør feil i løpet av kampene. Vanligvis er det treningskamper etter forberedelsene, noe vi ikke har i dag. Vi må venne oss til den situasjonen, samt være konsentrerte, det vil gi den beste sikkerheten vi kan gi nå. Vi har rotert, noe vi pratet om før kampene kom. Jeg er fortsatt overbevist om at den emosjonelle statusen til laget er dets største styrke. Hvis laget har det klart, med klare mål, så vil det være en klart vei til å klare disse målene.

Blir Levante farligere nå som de har lite å spille for?

– Jeg kommer ikke til å vurdere den situasjonen, jeg vurderer det jeg har sett. I de tre kampene mot Valencia, Sevilla og Espanyol så spilte de som om det var mye å spille om. Levante spilte veldig bra i disse kampene. De har en midtbane med god flyt i spillet, intreløpere som trekker inn i banen med bra skudd, angrepsspillere med komplementære ferdigheter. Vi må få kampen dit vi føler oss mest komfortabel slik at vi kan få den til å gå vår vei.

De fem byttene, noe du ville hatt med deg videre?

– Jeg synes det gir flere muligheter for spilletid for fotballspillerne. Folket som nyter spillet vil se mulighetene. Med tre bytter så kan vi ikke bruke alle, med denne muligheten, så har vi sett noe nytt, som er de som kan komme inn å bidra til å få kampen til å gå i vår favør. Jeg sier at de som vil se noe spektakulært, får se folk som har friske bein, de får se flere spillere… Det er ikke vi som bestemmer det, så vi får se.

Trenger Diego Costa laget mest eller er det laget som trenger Diego Costa?

– Begge trenger hverandre. Costa uten laget er ikke Costa, og laget uten Costa mister en veldig viktig brikke. Jeg håper vi kan fortsette slik som Diego kom tilbake.

Hydreringspausen…

– Det er en stopp som hjelper for å demme opp for den høye temperaturen. Jeg vet ikke om det kommer til å vare eller om det er dommerene som bestemmer. I Pamplona var det grei temperatur og vi stoppet etter 30 minutter. Jeg vet ikke om det er obligatorisk eller ikke.

Dere ser ut til å være i god fysisk form… Var det planen deres?

– Den beste planen er å vinne. Etter det, så er alle planene optimistiske og positive. Det viktigste i denne prosessen er å vinne.

Hvis Atlético vinner, så kommer du opp på like mange seire i La Liga som Luis Aragonés…

– Det visste jeg ikke. Jeg stopper ikke på veien dit vi er på vei. Det er ikke øyeblikket for å stoppe å se seg selv i speilet, bare for å jobbe, vinne, og komme til målet og forberede seg på det som kommer, som er Champions League.

João Félix mellom linjene…

– João er annerledes, som dere alltid har sett på han. Vi har sett det på treningene og i kamp. Når han vokser inn i rommene han skal være i, for å være i viktige posisjoner over lengre tid så vil han være enda viktigere. Han har bra blikk for spillet, gode ferdigheter én mot én og han har det viktige for å score samt gi målgivende. Når vi utvikler han som spiller i de posisjonene han skal være så vil han bli enda bedre.

Kilde: Mundo Deportivo

Continue Reading

Pressekonferanse

– Minuttet med musikken var ekte følelse. Mange som jobbet her har forlatt oss

Published

on

Foto: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Diego Simeone snakket med pressen etter seieren mot Valladolid.

Seier

– Det er en viktig seier. Vi har møtt en rival i Valladolid som gjorde det samme, stengte alle veier. I den første omgangen hadde vi muligheter for å åpne målkontoen. I den andre omgangen spilte vi mot klokken. De har gjort en veldig god kollektiv jobb. Vi var på grensen til å tape eller vinne det.

Nye spillere i laget

– Nei, fordi det var noen som hadde sin første kamp fra start. Det er ikke enkelt fordi det er tre måneder uten å starte. Det ser vi av hva som har blitt gjort. Manu Sánchez som er veldig ung spilte. Han gjorde det veldig bra.

Metropolitano uten fans

– Min holdning endrer seg ikke om Metropolitano har folk eller ikke. Det har ikke vært mennesker det der med kroppene sine, men i sjelen. Det er en viktig seier for alle atléticos.

Bredden i troppen

– Vi forstår at dette representerer nesten alle lag. De roterer mer og har færre spillere. Troppen vil være avgjørende for å nå målene. Det er ikke enkelt. Forberedelsene til våre trenere kommer til å være avgjørende for at spillerne kan spille hver tredje eller fjerde dag.

Fra sjette- til tredjeplass i LaLiga

God gjenopptakelse

– Det er alltid viktig å legge til. Åpenbart når man vinner, enda bedre. Det er tre måneder uten rytme i turneringen med en forberedelse som ikke er normal for å starte en liga. Du må tilpasse deg og hente deg inn. Uten å se etter unnskyldninger og deretter gjøre det. Det er omstendigheter hvor man må tilpasse seg. Alt som blir vunnet vil være bra, og alt man taper vil være ikke så bra.

Marcos Llorente

– Vi har alltid hatt en tropp med viktige spillere. Thomas, Saúl… Han gir oss muligheten for å regne med han enten det er som midtbanespiller eller spiss.

Minutt med stillhet

– Stadion tom med musikken. Det var ekte følelse. Mange folk som har jobbet her, har forlatt oss. Dette vil bli værende i minnet.

Continue Reading

TABELLEN

Trending