Diego Simeone: – Jeg tenker kun på det som skal skje mot Levante

Simeone har som vanlig snakket med pressen dagen før kamp, her får du det viktigste.

Et nytt overgangsvindu har åpnet, hva tenker du mest på: mulige kjøp eller salg?
Diego Simeone: – Jeg tenker på det som skjer mot Levante. Klubben vet hva vi har snakket om for det som skal skje etter kampen for at vi skal få til å jobbe for klubbens beste.

Er du bekymret for overgangsmarkedet?
DS: – Vi er opptatt med det som vi alltid er i januar, muligheten for at spillere kommer og drar. VI snakker med klubben om situasjonen vi har. Når noe skjer, om det skjer, og så går vi inn.

Er Lemar en viktig spiller for deg eller ikke?
DS: – Handlingene snakker for seg selv. Med Lemar har vi behandlet situasjonen slik vi trodde på, det er sant at han ikke har fått vist alt han har. Han har ferdigheter som ingen andre i troppen har, så håper jeg at han kan gjøre det bra nå når han kommer tilbake fra skade. Akkurat nå så jobber representantene brilliant med å finne ut om han blir eller ikke og hvilke mangler de forskjellige klubbene har. Men som fotballspiller, så har han spilt mer enn han ikke har spilt når han har vært frisk. Jeg liker ferdighetene hans. Han har ikke levert til forventingene, men forventningene er der.

Cavani spiller ikke i PSG, og hvis han hadde vært her, kunne han passet inn?
DS: – Jeg snakker ikke om spillere som ikke er våre. Levante er farlige, de kjemper bra og vi må ta kampen dit vi tror at vi kan skade de.

Atlético har tre kamper på rad med seier…
DS: – Vi trenger folkets støtte, full stadion, vi har en interessante aktiviteter før kampen for fansen og vi håper å fortsette i den retningen vi har jobbet med de siste kampene.

Hva er fiasko for deg?
DS: – Det har jeg forklart allerede. Det er når man tror på at noen kan oppnå noe og de ikke gjør det.

Hvordan vurderer du det laget har gjort til nå?
DS: – Det er vanskelig å vurdere generelt, men på starten så hadde vi nye folk som ville lære mer. Men som trenger tid for å utvikle seg og vi venter på resultatet av det. Når de forsterker idéene så styrker det laget.

Hva kan laget oppnå?
DS: – Vi tenker kun kamp til kamp, noe som vi har gjort siden vi kom hit.

Er det nok mål i laget med tanke på alt som kommer fremover?
DS: – Forhåpentligvis ja.