En oppdatering på skadekrisen

De siste ukene har Atleti slitt voldsomt med skader i troppen, og det har vært flere kamper hvor man såvidt har hatt en full ellever med førstelagsspillere. 

Februar måned startet med tap i El Derbi Madrileño, og selv om Atleti leverte til godkjent ut i fra forventningene så var det tydelig at det var noen spillere som laget kunne gjort godt av i den kampen. Til helgen står Granada på hjemmebane på menyen, og det ser ut til at det kan komme positive nyheter allerede da.

Koke, Héctor Herrera og Kieran Trippier ser alle ut til å komme tilbake fra skader til denne kampen. Samtidig som det var bekymringer når Álvaro Morata gikk av banen med kjenninger til en skade, men han skal også være klar for kamp til helgen som kommer.

Utenom dette så er Santiago Arias, José María Giménez, João Félix og Diego Costa alle skadet. Det ser ut til at neste helgs kamp mot Granada kommer for fort, men kampene mot Valencia (15.02) og spesielt Liverpool (18.02) skal være mulig å nå. Det medisinske apparatet er relativt sikre på at de tre førstnevnte når kampen mot Liverpool på Metropolitano. De er fortsatt usikre på Diego Costa som tar steg dag for dag.