Før kampen (Alavés)

Tre hjemmekamper er nå unnagjort. Nå venter en ny bortekamp, denne gang i Vitoria, når Alavés er motstander på Estadio Mendizorrotza

Alavés – Atlético Madrid 19:00 (Strive, TV2 Sport Premium)

– Alavés spiller veldig bra på hjemmebane og sanker inn gode resultater. I morgen vil bli en veldig tøff kamp, sa Diego Simeone på gårsdagens pressekonferanse i forkant av denne kampen.

Og Diego Simeone vet hva han snakker om: Alavés står med 1-0, 0-0, 0-1, 2-0 og 2-0 på deres fem første hjemmekamper, noe som betyr at de har sanket 10 av 11 poeng denne sesongen på hjemmebane.

  • Lucas Pérez har scoret i fire kamper for rad på Alavés.
  • Saúl Ñíguez står før kampen med fire gule kort. Han vil dermed måtte stå over dersom han pådrar seg et nytt kort i denne kampen. Neste motstander er Sevilla til helgen.
  • Jan Oblak har reddet 18 av de siste 19 skuddene som er kommet på mål i alle turneringer.

Atlético Madrid vant hele 4-0 i dette oppgjøret forrige sesong. Den gang scoret Saúl, Diego Costa, Álvaro Morata og Thomas Partey målene. De tre siste oppgjørene på Mendizorrotza har endt med 4-0, 1-0 og 0-0.

Kampen hos Strive kommenteres av Sverre Enitch, som har gitt oss sine tanker i forkant av kampen:

– Atleti begynner å få en slagkraftig tropp som nesten ikke slipper inn mål. Fem baklengs på 10 kamper sier sitt. Kun to er sluppet inn borte, begge mot Ødegaard og co på Anoeta. Alavés mangler trolig Ely i midtforsvaret, og Manu Garcia har ikke vært den beste utgaven av seg selv på midten som kaptein for baskerne. Han kommer muligens også til å savne sin makker Pina på midten, som rydder mye og dekker store rom. Pérez er involvert i “alt” som skjer offensivt når Alavés kommer til sjanser, så nøkkelen blir å ta ham ut av kampen. Offensivt begynner det å stemme bedre for Atleti om dagen, og Alavés har plutselig begynt å rakne bakover under Garitano, som kan være ferdig til jul dersom trenden fortsetter. Fire i sekken mot Villarreal i forrige runde gjorde vondt, og de stiller trolig med akkurat samme tropp mot Atleti. Personlig tror jeg dette blir en kamp med ryggen mot veggen for Garitano og Alavés. Backene til Atleti er i form, og defensivt ser det veldig bra ut. I tillegg er Oblak trolig verdens beste keeper om dagen. Det vil overraske meg stort om kampen ender med tre poeng til Alavés, og jeg spår en målfattig kamp der Atleti til slutt trekker det lengste strået. Garitano har tross alt aldri klart å score mål mot Simeone sitt mannskap. Dette er kampen Atleti må vinne for å bevise at de kan ta nok poeng mot denne type lag for å henge med i tittelkampen. Tvi tvi!

NB! Rodrigo Ely mister denne kampen, men Tomás Pina skal være klar og tilbake til denne kampen.

TROPPEN:

Stefan Savic, João Félix og José María Giménez mister denne kampen grunnet skade. Ivan Saponjic er igjen utelatt fra kamptroppen og ser ikke ut til å ha noen som helst fremtid i klubben med det første.

Det er stor usikkerhet hvordan Diego Simeone vil stille til denne kampen. Sevilla venter til helgen og Saúl trente heller ikke med laget på mandag. Derfor spekuleres det i om at Marcos Llorente kan få en sjelden mulighet fra start, hvor Diego Costa også kan være tilbake i elleveren.

Skal vi spå en lagoppstilling kan det være, Oblak – Arias, Felipe, Hermoso, Lodi – Lemar, Thomas, Llorente, Koke – Diego Costa, Morata

ANNONSE:

Du finner selvfølgelig odds på kampen og alle andre kamper i La Liga og Champions League hos vår samarbeidspartner, Coolbet: https://www.coolbet.com/en/sports/football/spain/la-liga – NB! Det er viktig å gi oss ditt brukernavn dersom du skulle lage konto. Det betyr mye for oss!

Vinner Atlético Madrid igjen? Oddsen hos Coolbet er i hvert fall av det meget pene slaget, dersom du skulle være interessert i å prøve lykken!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *