Før kampen: El Derbi Madrileño

Lørdagens treningskamp er ingen vanlig treningskamp når Atlético Madrid møter Real Madrid til Madrid-derby i USA under International Champions Cup. – Det er et derby og det er viktig. Vi må forberede oss for starten av sesongen, men før Madrid må vi forberede oss på en spesiell måte, sier Saúl Ñíguez i forkant av oppgjøret.

Lørdag 27.juli: Real Madrid – Atlético Madrid, 02:00 (Strive)

-Et derby er alltid spesielt, var meldingen fra Saúl i forkant av denne kampen, og selvsagt er det det. Denne gangen er det også flere grunner til nettopp dette;

For ett år siden ville de aller fleste ledd av dette, men nå er sannheten at Álvaro Morata, Mario Hermoso og Marcos Llorente, alle med sin Real Madrid-fortid, skal spille for Atlético Madrid mot Real Madrid på lørdag. I tillegg ønsker klubben å hente James Rodriguez fra nettopp Real Madrid som den siste brikken, og dette har vært og er et stort tema i forkant av denne kampen. Hva som skjer der gjenstår å se, men akkurat nå er det gode muligheter for at James Rodriguez spiller i Atlético Madrid neste sesong, og dermed blir sommerens store “overgangsbombe”.

Dette blir aller første gang Mario Hermoso og Marcos Llorente spiller mot Real Madrid i rødt og hvitt. Álvaro Morata spilte tidligere denne sesongen og fikk et mål annulert for offside den gang. Thibaut Courtois vil forøvrig også spille mot sin tidligere klubb Atlético Madrid her som Real Madrid-spiller.

João Félix har denne uken vært et usikkerhetsmoment i forkant av denne kampen. Han spilte ikke forrige kamp mot Chivas etter smellen han pådro seg mot Numancia i sin første kamp for Atlético, og det er fortsatt usikkert om han vil starte kampen eller ikke. Slik det ser ut nå vil Oblak – Trippier, Savic, Hermoso, Lodi – Vitolo, Koke, Saúl, Lemar – Morata og Costa være elleveren fra start, men ønsket er at João Félix får noen minutter natt til lørdag. Dette vil også bli Koke sin første start i sommer etter å ha slitt med litt småproblemer, men Marcos Llorente “vrakes” fra forrige kamp hvor han fikk rødt kort. NB! Ja, han kan spille denne kampen tross utvisningen.

Når det gjelder motstanderen Real Madrid har det også skjedd litt i sommer. Eden Hazard, Ferland Mendy, Rodrygo, Éder Militão og Luka Jovic har alle ankommet klubben for en samlet sum på drøyt 300 millioner euro. I tillegg har Marcos Llorente som nevnt ankommet Atleti, Kovacic har blitt solgt til Chelsea, Raúl de Tomás til Benfica og tidligere Atlético-spiller Theo Hernández har blitt solgt til Milan for totalt rundt 120 millioner euro.

Til denne kampen vil Real Madrid være uten James Rodriguez (ferie og ikke i planene), Ferland Mendy (skadet), Casemiro (ferie) og Federico Valverde (ferie). Militao, Jesús Vallejo og Borja Mayoral vil også være utilgjengelig for denne kampen samtidig som Marco Asensio er skadet. Vi sender en ekstra tanke til Marco Asensio som røk korsbåndet og menisken mot Arsenal i forrige kamp, og ønsker god bedring!

Vi gleder oss til derby, og sier som alltid. Forza Atleti! 🔴⚪️🔴

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *