Før kampen: Juventus (B)

Forrige tur til Torino førte til at drømmen om Champions League-finale på hjemmebane ble knust, nå skal denne kampen revansjeres i det avansement skal sikres.

Juventus – Atlético Madrid: 21:00 (Viasport 1)

Juventus står for tur nok en gang og selv om kampen ikke kan sies å være så viktig akkurat nå så kan den ha veldig styr betydning til hvordan Champions League-sesongen ender til slutt. Med seier så vil Atlético Madrid være i førersetet til å ta gruppeseieren og antakelig få en enklere vei i neste runde. Med tap så vil håpet om gruppeseier definitivt være ute og man må satse på å sikre avansement i siste kamp hjemme mot Lokomotiv Moskva.

Slik ligger gruppen an før kampen i Torino, det er viktig å merke seg at innbyrdes oppgjør kommer før målforskjell.

Om motstanderen: Juventus har startet sesongen veldig bra resultatmessig. De kroner øverst i Serie A med 35 poeng på 13 kamper med Inter liggende hakk i hel på 34. I Champions League har de sjanglet i de fleste kampene men har generelt kommet godt ut av det, og troner dermed øverst med avansementet sikret før de to resterende kampene.

I det siste har de slitt endel med skader på De Ligt, Douglas Costa, Bernadeschi, Chiellini og Cristiano Ronaldo. Nå ser det derimot ut til at hvert fall De Ligt og Cristiano Ronaldo er tilbake, om de starter er fortsatt uvisst.

Lagnyheter:

Det er tatt ut 20 mann til kveldens kamp, hvorav to av dem vil bli vraket til den endelige kamptroppen. Følgende spillere er tatt ut: Adán, Oblak, Álex Dos Santos, Arias, Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi, Thomas Partey, Koke, Saúl, Lemar, Llorente, Herrera, Vitolo, Toni Moya, João Félix, Morata, Correa og Saponjic. Trolig blir Alex Dos Santos og Toni Moya de to som må se kampen fra tribunen. Giménez, Savic og Diego Costa er alle ute med skade.

Forventet ellever: Oblak – Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi – Koke, Thomas, Saúl, Herrera – Vitolo, Morata.

Share:

Author: Emil André Karlsen