Før kampen (Leganés)

På lørdag er man igjen i gang med en ny La Liga-kamp, da står Leganés for tur på Metropolitano for et nytt “Madrid-derby”.

Lørdag: Atlético Madrid – Leganés, 16:15.

Etter fire seiere på de siste fire kampene (3 av disse i La Liga) mot henholdsvis Rayo Vallecano, Juventus, Villarreal og Real Sociedad. I disse fire kampene har Atleti heller ikke sluppet inn mål og man har nå holdt nullen siden tapet mot Real Madrid for en måneds tid siden. De rødhvite ligger på andre plass i La Liga syv poeng bak Barcelona men nå med fem poeng ned til Real Madrid på tredje plass og 11 poeng ned til Getafe som ligger på fjerde.

Mot Leganés har man slitt på bortebane men står med 2/2 seire og smultringer på hjemmebane, 2-0 i 2017 og 4-0 i 2018. I 2017 var det Fernando Torres som var avgjørende da han satte begge målene. Året etter så vi en av de beste individuelle prestasjonene til Antoine Griezmann i Atlético Madrid-drakten, da han scoret alle fire målene. Leganés vant sin kamp forrige uke 1-0 mot Levante og ligger for øyeblikket på ellevte plass i La Liga med 33 poeng. De siste fem kampene står de med 3 seire, 1 uavgjort og 1 tap. På bortebane står de med 2-3-8 på deres 13 bortekamper så langt i løpet av sesongen.

Leganés kommer til denne kampen med lave forventninger og det er ikke før neste helg man skal ta poeng hjemme mot Girona. Derfor fikk vi se flere spillere i forrige kamp mot Levante pådra seg kort med vilje. Hos Atlético er heller ikke dette den viktigste kampen denne uken, ettersom Juventus venter på tirsdag.

Troppene til kampen: (Leganés har foreløpig ikke lagt ut sin offisielle tropp)

Fravær for Atlético Madrid: Diego Godín og Koke må stå over kampen på grunn av suspensjon, mens Lucas Hernández, Filipe Luis og Diego Costa mister kampen på grunn av skade.

Fravær for Leganés: Iván Cuéllar, Recio, Dimitris Siovas, Óscar Rodríguez mister alle kampen på grunn av suspensjon etter å ha fått sine femte gule kort.

Forventet ellever som har blitt prøvd de siste dagene på trening er følgende:
Oblak – Arias, Savic, Giménez, Solano – Correa, Thomas, Rodri, Vitolo – Griezmann, Kalinic.

Aupa Atleti!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *