Før kampen: Lokomotiv (B)

Ny kamp står for tur og en lang reise til Moskva ble allerede på søndag gjort da Atlético satte seg på flyet. Etter å ha spilt uavgjort mot Juventus i den første kampen, etter et i herdig comeback, er det nå viktig å komme inn på vinnersporet i Champions League, dersom man skal unngå en ny “Qarabag-blemme” denne sesongen.

Atlético Madrid reiser til Russland med god historikk i Champions League, skal sies. På fire oppgjør har det blitt tre seiere og én uavgjort, mot lag som Rostov, Rubin Kazán, Zenit og Spartak Moskva. Atlético møtte også Lokomotiv Moskva på veien mot Europa League-triumfen i 2018, og vant da hele 5-1 på bortebane. Ángel Correa, Saúl, Fernando Torres (to) og Antoine Griezmann scoret målene den gang.

Litt om motstanderen

Lokomotiv Moskva har denne sesongen spilt 11 kamper i den russiske toppdivisjonen og ligger på en meget solid andreplass, to poeng bak CSKA Moskva. I helgen slo man også Zenit på hjemmebane 1-0, samtidig som man vant 2-1 borte mot Bayer Leverkusen på imponerende vis i første runde av gruppespillet.

Grzegorz Krychowiak (tidligere Sevilla- og PSG-spiller) er blant de mer kjente spillerne på laget for de aller fleste. Spillere som Benedikt Höwedes, Jefferson Farfán, Vedran Corluka, Fjodor Smolov og EM-helten, Éder, er også blant de mer kjente navnene i stallen. Det er derfor ingen enkel oppgave Atlético Madrid står overfor her i et kaldere klima enn Madrid.

Lagnyheter

Image

Det er tatt ut hele 21 mann til den lange bortereisen som betyr at tre spillere skal ut av troppen. Om vi skal spå hvem, så vil det være tredjekeeper Conde, Saponjic, samt trolig en forsvarsspiller.

Vitolo er det eneste fraværet på grunn av at han ble byttet ut med skade mot Real Madrid, lørdag. Vi har fortsatt ikke fått vite noen alvorlighetsgrad på denne skaden.

Diego Simeone har i forkant av kampen bekreftet at vi trolig kan få se Diego Costa, Álvaro Morata og João Félix sammen på banen for aller første gang i en offisiell kamp. Dersom du ønsker å lese mer av hva han sa under pressekonferansen i forkant av kampen, så finner du det her.

Annonse

Du finner selvfølgelig odds på kampen og alle andre kamper i La Liga og Champions League hos vår samarbeidspartner, Coolbet: https://www.coolbet.com/en/sports/football/spain/la-liga – NB! Det er viktig å gi oss ditt brukernavn dersom du skulle lage konto. Det betyr mye for oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *