Før kampen: Real Madrid (H)

Endelig er det Madrid-derby og fjorårets tap skal revansjeres på Metropolitano. To lag som går inn i kampen med fornyet selvtillit i det som blir kampen om en foreløpig tabelltopp.

Atlético Madrid – Real Madrid 21:00 (Strive)

Selv om det er tidlig på sesongen så vil mange si at dette er sesongens viktigste kamp. Det er tid for Madrid-derby og det er på hjemmebane igjen, etter et smertelig tap forrige sesong med mye VAR-drama så er det tid for revansj for Los Rojiblancos. De siste årene har disse kampene vært tette og blitt preget av mye stopp i spillet og generelt to lag som ikke vil tape kampen. Dette har gitt oss mange uavgjort-resultater. I fjor ble det (utenom tapet på Metropolitano) spilt uavgjort og 0-0 på Santiago Bernabeu og i 17/18 ble det 1-1 borte og 0-0 hjemme. Tett og målfattig er en fellesnevner her. Men så har vi fått noen unntak de to siste sesongene, selv om det er kamper som ikke har de samme omstendighetene og noen ikke den samme viktigheten så er de verdt å nevne. I fjor spilte man UEFA Super Cup i Estland, og som de fleste sikkert husker så ble det en rødhvit 4-2-seier etter ekstraomganger. Denne sommeren så vi våre rivaler nok en gang under spesielle omstendigheter, da det ble spilt en treningskamp (eller International Champions Cup for å være presis) mellom disse to rivalene. Dette ble en veldig uvanlig affære med et sprudlene Atlético Madrid som vant 7-3(!).

Sesongen så langt har vært preget av et litt rustent maskineri for begge lag, dette kan høres litt rart ut ettersom man faktisk snakker om serielederen (Real Madrid) og Atlético Madrid som kun ligger ett fattig poeng bak på tredjeplass. I Real Madrid-leiren ble det for kun en ukes tid siden snakket om krisetilstander og nærmest hvem som måtte gi seg. To seriekamper (mot Sevilla og Osasuna) senere med like mange seire så ligger de på topp og har blitt “friskmeldt”. Atlético Madrid startet sesongen feilfritt med tre av tre seire og tabelltopp, men etter dette har det lugget litt mer. De tre neste kampene endte uten seier (to uavgjorte mot henholdsvis Juventus og Celta Vigo, og ett tap mot Real Sociedad) og dermed hadde man kastet bort det lille forspranget man hadde på de andre. I midtuken så det dog bedre ut igjen, hvor man fremsto som solide og seriøse (minus Álvaro Morata) i 2-0-seieren borte mot Mallorca.

Lagnyheter:

Image
Image

Ingen skader på Atlético Madrid, men Álvaro Morata mister kampen grunnet sitt røde kort mot Mallorca, Ivan Saponjic har blitt vraket fra troppen.

Real Madrid mangler Ferland Mendy, Marcelo, Isco og Marco Asensio som alle er ute med skade. Álvaro Odriozola er heller ikke med, mens Mariano og Rodrygo er utelatt. Modric er tilbake for gjestene etter å ha vært ute med skade den siste tiden.

Forventet ellever:

Vi har masse lesestoff klart til kveldens kamp, under kan du finne et intervju med Kristian fra realmadrid.no og hva Simeone sa på sin pressekonferanse.

Annonse

Du finner selvfølgelig odds på kampen og alle andre kamper i La Liga hos vår samarbeidspartner, Coolbet: https://www.coolbet.com/en/sports/football/spain/la-liga – NB! Det er viktig å gi oss ditt brukernavn dersom du skulle lage konto. Det betyr mye for oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *