Før kampen: Real Valladolid

Posted on

Ny kamp venter i seriespillet, og denne gangen er det Real Valladolid som står for tur før landslagspause venter. Atlético Madrid tar med seg et godt 2-0-resultat fra det vanskelige borteoppgjøret mot Lokomotiv Moskva. Spenningsmomentet knytter seg til Atleti sin dårlige borteform denne sesongen, samt hvordan den lange reisen tur-retur vil påvirke spillerne.

Det forrige møtet mellom lagene endte 1-0 etter et selvmål av Joaquin Fernandez. La oss håpe det er Atlético Madrid spillerne som har æren av å avgjøre kampen i deres favør denne gangen.

Om Real Valladolid

Nedrykkskandidaten fra Valladolid ligger på en imponerende 13. plass etter syv spilte kamper, med fire poengs luke ned til nedrykksplass. De har hatt en overbevisende sesonginnledning med Sergio González ved roret, hvor særlig seieren mot Real Betis og uavgjort mot Real Madrid må trekkes frem som foreløpige milepæler.

Dette er ingen enkel oppgave for Atlético Madrid, man bør særlig være obs for partnerskapet Sergi Guardiola og Enes Ünal som historisk sett skaper mye trøbbel for storlagene. Valladolid ser meget solide ut bakover, og de har sluppet inn langt færre mål enn hva som var forventet før sesongen. Det ypperste kreves derfor av Diego Simeones menn om man skal bryte ned forsvarsmuren, tross at man faktisk vant 3-2 i dette oppgjøret forrige sesong etter å ha først gitt fra seg en 2-0-ledelse, før Antoine Griezmann som så mange ganger før sikret alle tre poengene for Atlético Madrid.

Lagnyheter

Spennende tropp.

Troppen ser veldig lovende ut og vi ser at samtlige viktige spillere er med, med unntak av Vitolo som sliter med en skade og som heller ikke trente på fredag. Dette er synd ettersom han har sett svært lovende ut i sesonginnledningen, men det ser heldigvis ut som at skaden ikke skal være noe alvorlig, og at han trolig er tilbake etter landslagspausen. Det forventes at Trippier og Savic er tilbake i startelleveren igjen etter å ha fått hvilt litt i midtuka. Det blir interessant å se om Thomas Partey kan fortsette den gode formen, for han har virkelig vist seg som en bauta de siste ukene. Forhåpentligvis kan vi også forvente oss 90 minutter med Renan Lodi, som absolutt ser ut som erstatteren vi trengte etter at Filipe Luis forlot klubben.

Vi har denne forventede lagoppstillingen etter å ha analysert bildene fra treningsfeltet, og det ser ut til at Diego Simeone velger en offensiv inngang til kampen, noe som er svært gledelig å se. Vi kan forvente oss hyppige offensive bidrag fra Trippier og Lodi, i tillegg til en tydelig João Felix bak de to duellsterke spissene. Vi gleder oss!

Oblak – Trippier, Savic, Giménez, Lodi – João Felix, Thomas, Saúl, Koke – Morata, Diego Costa.

ANNONSE

Du finner selvfølgelig odds på kampen og alle andre kamper i La Liga og Champions League hos vår samarbeidspartner, Coolbet: https://www.coolbet.com/en/sports/football/spain/la-liga – NB! Det er viktig å gi oss ditt brukernavn dersom du skulle lage konto. Det betyr mye for oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *