Før kampen: Sevilla (B)

Det er tid for nok et tradisjonsrikt oppgjør i La Liga, og etter skuffelsen i midtuken så trenger Atleti tre poeng for å henge med i toppen.

Sevilla – Atlético Madrid: 18:30 (Strive, TV2 Sport Premium 2)

  • Sevilla har tre strake hjemmeseire i La Liga og har vunnet de fem siste i alle turneringer.
  • Saúl vil ved neste gule kort få karantene. Han står med fire gule kort for øyeblikket.
  • Álvaro Morata har scoret i tre kamper på rad for Atlético Madrid.

Atlético er for alvor i gang med en veldig viktig periode av sesongen, her vinnes nok ikke ligaen, men den kan definitivt tapes. Vi går inn i denne kampen som blir den første i november, i tillegg til en landslagspause så får vi kamper mot Sevilla (B), Bayer Leverkusen (B), Espanyol (H), Granada (B) og Juventus (B). Man kan også merke seg at Barcelona kommer til Metropolitano i det vi entrer desember. Vi teller her fire bortekamper, noe som bør være skremmende hvis vi tar en titt på borteformen.

Begge lagene kommer ut av midtuken med en noe svekket posisjon, hvor begge spilte 1-1, mot henholdsvis Alavés for vår del og Valencia for Sevilla. Dette resulterer i at både Sevilla og Atleti ligger på 20 poeng og som nummer fire og fem i ligaen. På hjemmebane er Sevilla generelt solide og har levert gode resultater der med kun ett hjemmetap (mot Real Madrid), én uavgjort og tre seire.

Laget til Sevilla har som vanlig hatt mange overganger ut og inn i sommer. Blant disse har de Rony Lopes, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Luuk de Jong, Javier Hernández, Munas Dabbur og en gammel kjenning for oss Atleti-fans i Óliver Torres. Av disse så kan vi si at spesielt Lucas Ocampos og Joan Jordan virkelig har slått an så langt og kan nevnes blant sommerens beste signeringer i Spania.

– Historien med Atlético Madrid ble ikke slik vi hadde ventet oss, sier Óliver Torres i forkant av kampen mot gamleklubben.

Han følger opp med: – Det er alltid spesielt, jeg var lenge i Atleti og har gode venner og minner der. Det vil være første gang jeg spiller mot dem og jeg ser virkelig frem til det.

Med dette så går begge lag inn i en kamp som ingen har rå til å tape hvis man skal henge med helt i toppen. Tradisjonelt så har disse kampene på Ramón Sánchez-Pizjuán levert blandede resultater med 2-2-2 på de siste seks kampene og i fjor så vi kampen ende 1-1 (én av altfor mange uavgjortkamper forrige sesong) etter scoringer av Wissam Ben Yedder for hjemmelaget og Antoine Griezmann på frispark for Atleti.

Lagnyheter:

Atlético Madrid reiser til Sevilla med følgende tropp:

Adán, Oblak – Trippier, Arias, Felipe, Hermoso, Lodi – Thomas, Llorente, Saúl, Koke, Lemar, Herrera, Vitolo – Morata, Correa, Diego Costa og Riquelme.

Savic, Giménez og João Félix er alle fortsatt ute med skade, selv om det virker som det nærmer seg comeback for alle tre. Utenom dette er alle mann med minus Saponjic. “Roro” Riquelme er nok en gang i troppen.

Forventet ellever: Oblak – Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi – Koke, Saúl, Thomas, Lemar – Correa, Morata.

Les her hva Simeone hadde å si før kampen!

Vi gratulerer også tidligere Sevilla-spiller, Vitolo, med dagen i dag, som fyller 30 år! Forhåpentligvis ser vi han senke gamleklubben.

Forza Atleti!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *