Før kampen: Valencia (H)

Landslagspausen er over, nesten hele troppen er klare for kamp, og Metropolitano er klar for dyst når Valencia kommer på besøk.

Atlético Madrid – Valencia 16:00 (Strive)

Et tradisjonsrikt oppgjør står for tur når en meget viktig måned med kamper kommer i gang for Atleti. To kamper mot Bayer Leverkusen, Valencia, Athletic, Sevilla med mer står alle for tur når sesongen skal virkelig sette seg. Atleti ligger for øyeblikket på tredjeplass i La Liga og har fortsatt god kontakt med toppen etter det man kan kalle en veldig varierende sesongstart som har vært preget av veldig få mål (kun 7 i ligaen). Valencia kan sies å ha hatt en hakket mer varierende og dramatisk sesongstart, på tabellen ser det ikke like ille ut som man kunne trodd det ville da Marcelino fikk sparken 11. september. De ligger på en åttendeplass på 12 poeng (tre mindre enn Atleti) og har med det mulighet til å klatre opp på fjerdeplass med seier på Metropolitano lørdag.

I løpet av de siste kampene i hjemmlig serie står Valencia med fire kamper uten tap med to seire og to tap. Dette i kamper mot Leganés (H), Getafe (H), Athletic (B) og Alavés (H). Atleti står like lenge ubeseiret men med kun én seier (borte på Mallorca) og med tre målløse uavgjortkamper (Celta Vigo, Real Madrid og Valladolid). Med dette så trenger hjemmelaget en seier sårt for å henge med helt i toppen, og nå er det på høy tid at det kommer mål på Metropolitano og gjerne fra de helt på topp.

Historisk står Atlético Madrid med 51-25-20 på hjemmebane, hvor de tre siste oppgjørene har endt med seier og henholdsvis 3-2, 1-0 og 3-0. Man må faktisk skru helt tilbake til 2011 og tiden under Quique Sánchez Flores for å finne et hjemmetap mot Valencia, i en kamp der Atleti tapte 2-1. Med dette håper Diego Simeone og co å holde på den enorme hjemmestatistikken mot en såppas god motstander som Valencia. Selv om det har vært et lag som i lengre perioder har vært preget av kaos og hyppige trenerbytter så har de vært i toppen flere sesonger (4. plass i fjor). Valencia har dog i år igjen gått litt tilbake til gammle dramatiske synder. Som sagt så ble Marcelino sparket helt i starten av sesongen, og med dette ble Albert Celades ansatt. Store protester har kommet mot eieren Peter Lim og det er i det store og hele mye uro i klubben. Mer om dette kan dere lese i intervjuet vi hadde med Erik Strøm Pedersen her:

Lagnyheter:

Bilde av troppen…

Image

Vitolo og Stefan Savic er de største fraværene, Vitolo har slitt med en skade og ser ikke ut til å være helt klar for kamp, mens Savic ble skadet under en kamp for landslaget og er ikke klar for kamp. Felipe, Arias, Koke, Morata, Costa blant andre har vært hjemme under landslagspausen og bør være veldig ivrige på spill, med dette bør Atleti kunne stille et konkurransedyktig lag.

Image

Valencia ser ut til å miste tre nøkkelspillere i Goncalo Guedes, Rodrigo Moreno og José Luis Gayà. I tillegg er Piccini, Mangala, Sobrino og Álvaro Medrán ute.

Elleveren: Oblak – Arias, Giménez, Felipe, Lodi – Koke, Saúl, Thomas, Félix – Morata, Costa.

ANNONSE

Du finner selvfølgelig odds på kampen og alle andre kamper i La Liga og Champions League hos vår samarbeidspartner, Coolbet: https://www.coolbet.com/en/sports/football/spain/la-liga – NB! Det er viktig å gi oss ditt brukernavn dersom du skulle lage konto. Det betyr mye for oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *