Full pott i San Sebastián!

Real Sociedad – Atletico Madrid 0-2

Det var en relativt rolig start på kampen før Álvaro Morata kom til kampens to første sjanser etter drøyt 20 minutter. Så smalt det, og det smalt to ganger. Álvaro Morata satte inn 1-0 på corner etter en stuss fra Diego Godin etter 30 minutter spilt. Kun minutter etterpå var han frempå igjen, og headet inn dagens andre og siste scoring etter et innlegg fra Koke.

Ting ble dog litt vanskeligere for Atlético Madrid den siste halvtimen da Koke ble utvist etter timen spilt. Real Sociedad klarte å skape litt trykk mot Jan Oblak sitt mål, men de helt store sjansene uteble. Alt i alt var dette en ganske solid og sterk borteseier fra Atlético Madrid.

Spillerbørs:

Oblak (6): Vanskelig å vurdere. Blir ikke satt på de helt store prøvene, men gjør jobben når det trengs, og har en god redning etter en heading utover i kampen. Ellers stille og rolig for sloveneren denne ettermiddagen.

Juanfran (6): Solid og ikke noe mer. Gjør jobben i førsteomgang som høyreback, men også som venstreback i andreomgang da Filipe Luis ble byttet ut i pausen.

Giménez (8): Stor kamp fra Uruguayaneren som virkelig er i ferd med å ta over arven etter hans stoppermakker, Diego Godin. Kriger, leder og sammen med Godin leverer han en meget sterk kamp, og tar ansvar når det trengs.

Godin (7): Også en god kamp fra uruguayaner nummer to. Utmerker seg kanskje ikke helt på samme måte som Giménez, men leverer en meget godkjent kamp og har god kontroll på det som kommer.

Filipe Luis (5): Rekker ikke å utmerke seg noe særlig før han blir byttet ut til pause med ubehag.

Lemar (6): En positiv kamp fra franskmannen som Cholo og oss andre har store forventninger til, men som ikke har slått til 100%. I dag var han derimot frisk, og leverer bra etter å ha fått sjansen fra start.

Rodri (7): Meget bra kamp igjen av Rodri som virkelig har vært en enorm signering. Har tatt opp arven etter Gabi på en enormt imponerende måte, og gjort savnet betydelig mindre. En spiller vi kommer til å få mye glede av i årene som kommer!

Saúl (6): Starter ikke kampen så enormt bra, men spiller seg veldig opp i andreomgang, og løper utrettelig med og uten ball. Gjør en meget viktig jobb med å dekke rom da Koke ble utvist.

Koke (6): Leverer ca. det samme som Saúl i dag, men det røde kortet trekker litt ned her. Unødvendig å pådra seg et rødt kort i den situasjonen, men gjør allikevel en god kamp fram til utvisningen.

Morata (8 BB): Helt avgjørende med sine to scoringer og godt å se han fortsette den fine formen han har vist. Leverer en bedre førsteomgang enn det han gjør i andreomgang, men alt i alt meget bra, og også bra i oppspillsfasen.

Griezmann (6): Ingen stor kamp fra Griezmann i dag, men selv om han ikke er direkte involvert gjør han veldig mange gode valg og roer ned når det trengs. Kunne hatt en assist til Arias mot slutten av kampen, men skuddet ble blokkert. Har spilt bedre kamper i det siste og denne sesongen, men absolutt godkjent.

Arias, Thomas Partey og Correa kommer inn i kampen, men ingen av spillerne utmerker seg ikke noe spesielt, så ingen karakterer her. Leverer helt på det jevne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *