Gil Marín, i Paris for å hente Cavani!

Klokken 15 tirsdag ettermiddag kommer det endelig fram gode nyheter og nye nyheter rundt Edinson Cavani fra normalt troverdige, Isaac Suárez.

Miguel Ángel Gil Marín er i Paris for å lukke signeringen av Edinson Cavani. PSG-spissen er hovedprioriteten til Atleti for å forsterke angrep i januar. Gil Marin er nå i Paris for å få et “ja” fra PSG-president, Al-Khelaifi, som han i kveld skal holde møte med.

Direktøren til Atleti ser etter muligheten for å endre tankene til PSGs sportsdirektør, Leornardo som ikke ønsker å slippe spissen i en avgjørende fase av sesongen hvor man potensielt sett kan selge spissen til en motstander senere i Champions League. Edinson Cavani skal ha bedt om å få dra til Metropolitano.

Dette skal være et ultimatum fra Diego Simeone og Atlético Madrid for å sikre seg uruguayaneren. Samtidig, via troverdige Belén Sánchez, meldes det om “breaking news” hos El Chiringuito rundt Cavani.

Atlético Madrid skal i følge Belén tilby mellom 15 til 20 millioner euro for Cavani, for å sikre seg han i januar.

SISTE! Cavani skal ha bedt PSG om ikke å være med i troppen som i morgen skal møte Monaco for å dra til Atleti. PSG melder at han har pådratt seg en skade, men både SER og Marca melder at dette skal dreie seg om “tekniske” grunner. Cavani ønsker å dra til Atleti og han venter på dem NÅ. 

Kilde: MARCA