Gracias Faraón!

Det nærmer seg slutten. Slutten for La Liga-sesongen og slutten på Diego Godin sin Atlético Madrid-karriere. Søndag tar uruguayaneren farvel med Metropolitano for aller siste gang når Sevilla kommer på besøk til sesongens siste hjemmekamp.

Atlético Madrid – Sevilla, 18:30

Hjemmelaget kjemper for andreplassen mens søndagens gjester kjemper en intens kamp for å sikre seg Champions League neste sesong. Det begynner å se vanskelig ut for Sevilla etter å ha tapt 0-3 hjemme mot Leganés forrige fredag.

Motivasjonen hos begge lag er det liten tvil om her. Begge lag ønsker å vinne denne kampen av ulike årsaker, men mest av alt kommer man til å huske denne kampen for en helt annen grunn. Diego Godin skal ta farvel med hjemmepublikummet etter ni år, 387 kamper (til nå), åtte titler og en scoring vi aldri kommer til å glemme 17. mai 2014 på Camp Nou som sikret La Liga for Atleti!

På pressekonferansen i forkant av denne kampen uttalte også Diego Simeone at både klubben og spilleren ønsket å fortsette samarbeidet, men at (som sikkert flere har skjønt) man dessverre ikke kom til noen enighet ettersom Atlético kun ønsker å signere ett år på spillere over 30. Når sommeren nærmer seg så kommer også de årlige ryktene om Griezmann og hans fremtid. Simeone uttalte at han forventer at Griezmann blir værende, og at han ikke ser han forlate klubben nå.

SE QUEDA? Ny sommer og nye spekulasjoner rundt franskmannens fremtid. Forlater han Atlético Madrid denne gang, eller fortsetter han samarbeidet med Diego Simeone?

Forrige møte mellom disse lagene endte med 1-1 på Ramón Sánchez Pizjuán etter en strålende frisparkscoring fra nevnte Griezmann. Han er med på søndag også, og det ser rimelig bra ut for Los Colchoneros.

Atlético Madrid: José Giménez, Stefan Savic og Nikola Kalinic er ute til denne kampen grunnet skader, mens Diego Costa fortsatt er suspendert. Ellers ser troppen meget bra ut. Tre b-lagsspillere får mulighet denne gang: Francisco Montero, Victor Mollejo og Toni Moya.

Sevilla: Hos gjestene er Gabriel Mercado og Quincy Promesa skadet og mister dermed denne kampen. Éver Banega er suspendert, mens Simon Kjær og Ibrahim Amadou er tilbake i troppen. Alt i alt solid, men Banega vil bli et stort tap.

Elleveren som har blitt testet (mest) gjennom uken er Oblak – Juanfran, Godin, Montero, Filipe Luis – Saúl, Rodri, Thomas, Koke – Griezmann, Morata

Tusen takk for alt Diego Godin! Tusen takk for at du lot oss drømme, for dine bidrag og for at du har vært en strålende representant for Atlético Madrid som klubb og våres verdier! Vi er stolte over at du har vært vår kaptein og vår leder.

Forza Atleti! 🔴⚪️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *