Hector Herrera: “Jeg stod over Gold Cup for å bli klar for Atleti”

I et lengre intervju med AS så forteller Hector Herrera om sine første dager som Atlético Madrid-spiller og hvordan han kom hit.

“Etter at jeg flyttet hjemmefra først til Pachuca så på utlån til Atlante hadde jeg en vanskelig tid, det var langt hjemmefra og vi sov tre til fire på hver sofa. Vi var flere som ikke var fra Mexico by og klubbens hus var veldig lite og kaldt. Jeg spilte med ødelagte sko og det ble sjelden tre måltid om dagen. I dag føler jeg dette har gjort meg til en sterkere person og jeg er alltid bevisst på at tingene ikke kommer lett.

“Jeg er ikke redd, hvis jeg må jobbe hardt, så jobber jeg hardt.”

 • Héctor, hvorfor Atleti?
  “Det var veldig viktig for meg å være viktig i det laget eg dro til, samtidig ville jeg til en stor klubb, og spesielt en historisk klubb som Atleti.”
 • Mange har tidligere sagt at sesongoppkjøringen til Atleti er spesielt hard, hvordan er den for deg?
  “Den har ikke vært så problematisk for meg, jeg er en spiller som jobber hardt og jeg kom forberedt til oppkjøringen. Jeg dro ikke på landslagssamling (Gold Cup) for å kunne forberede meg.”
 • Hvor ser du deg selv spille?
  “Jeg vil spille og vil spille der Cholo vil ha meg, jeg vil gi alt, alltid.”
 • João Félix var en rival i fjor og nå er han en lagkamerat, er han så god som de sier?
  “Jeg liker han veldig godt, han er veldig smart. Man legger veldig godt med det når man spiller med og mot han, og det er helt ekstremt for alderen.”
 • Du var kaptein i Porto, og du hadde alt. Her starter du i null, og på midtbanen konkurrer du med Koke, Saúl, Thomas, Llorente…
  “Det er sant, men det er viktig å ikke være for komfortabel, og jeg visste at det ikke bli enkelt å komme hit. Jeg ville komme hit for å utvikle meg, til La Liga og da spesielt Atleti. Jeg kommer hit og er med Saúl og Koke som kapteiner, det er stort. Jeg skal lære av de og jobbe beinhardt for å få spille.Et annet mål er å oppnå store ting her, i livet må man drømme.
Share:

Author: Emil André Karlsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *