Connect with us

Intervju

– Hvis vi kun forsvarer oss, skjer det samme som mot Juve

Published

on

Koke, har i forkant av kampen mot Sevilla, snakket med MARCA om João Félix, sesongen og oppgjøret som venter på Anfield neste onsdag.


Når laget så ut til å være på rett spor, ble det poengtap mot Espanyol. Hva skjer på bortebane?

– Det er sant at vi ikke får gode resultater på bortebane. Vi vet hvor vi må bli bedre i denne sammenhengen. Presse litt mer. Det gjør kampene våre vanskeligere, som i teorien skulle vært mer enkel og det koster oss en del. Vi må endre dette for å komme fremover. Som i de forrige kampene hvor vi har vært frampå med godt arbeid med og uten ball.

Kun tre seiere på 13 kamper utenfor Metropolitano… Med en slik rekke, er det vanskelig å nå sine mål?

– Det er sant at det er kamper hvor vi har kommet fra med veldig lite. Vi har tapt poeng i siste liten så det må vi endre. Utover uavgjortkampene mot Valencia og Espanyol så kommer dette fra starten av sesongen, det er ikke noe nytt.

Saúl uttrykte igjen sin irritasjon over å ha kastet bort nye 45 minutter; “disse kampene må vi ta tak i, selv med ballene”, sa Saúl. Hvordan ser Koke på det og hva tenker du om det?

– Noen ganger i situasjoner er motstanderen bedre, du er ikke i kampen. Disse kampene må vi ta tidligere. Denne sesongen må vi lære å lide for å kunne ta med oss. Slik tenker jeg som Saúl.

Etter mange år blant topp tre, er dere nummer fem. Ventet dere et så tøft overgangsår?

– Til slutt, er det sant at vi ikke er vant med denne situasjonen. Vi må spille hver kamp som om det er en finale, som på lørdag, mot Sevilla er en finale. For Champions League skal vi spille mot direkte rivaler som Real Sociedad, Getafe… du må ta dem.

Hva ville det ha betydd for garderoben og laget å være uten Champions League neste sesong?

– Nei, vi tenker ikke på det. Det ville vært et hardt slag for spillerne og klubben. Vi gjør alt som er mulig. Atlético må være i Champions League.

Og nå kommer Sevilla, en direkte rival for Champions League. Hva gjør Atleti på lørdag?

– Det er en finale. For å spille kamper som mot Liverpool eller Juventus må du være i Champions League. For oss er det en direkte rival. Hvis du vinner, har du et overtak innbyrdes. Vi må ta kampen slik som den er.

Ikke mot Real Madrid, ikke mot Barcelona, ikke mot Valencia… ingen seiere mot de store i La Liga. Hva mangler for å vinne disse kampene?

– Jeg vet ikke. Vi må analysere det. Vi har ikke stoppet å tenke. Også er det Villarreal og vi vant. Vi må ta et steg framover. Det er gjentagende, men det er sant at det er et overgangsår. Det er mange folk som har dratt og nye som må komme inn og tilpasse seg. Det som vi gjorde i begynnelsen av sesongen, litt etter litt gjør vi det for å bli bedre.

Det snakkes mye om at dette laget mangler karakterer som i tidligere epoker med Gabi, Godin, Raúl Garcia… mangler denne dårlige melken på banen i laget?

– Tiden. Man må gi tid til folk. Fra natten og til morgenen kan du ikke få denne karakteren. Du har det eller ikke har det. Hierarkiet er tatt når du har tyngden av laget. Det tar tid, men også er hver spiller ulik.

Hvordan opplever Koke sin første sesong som kaptein? Er det vanskeligere enn du hadde trodd?

– Vi er heldige som har en stor gruppe. Det er øyeblikk hvor du må ta et steg fram, men jeg er heldig som har så gode lagkamerater og gjør livet enklere.

Snakk om deg… det var dårlig da du fikk buing mot deg?

– Cholo sa det. På Calderón ble mange buet på. De tok meg.. men jeg var hos resten av stadion som sang og støttet. Du må respektere folk. Du kan kun jobbe for å gjøre det så bra som mulig og hjelpe.

Du ble skadet og returnerte til Supercopa hvor du igjen ble skadet og den verste rekken siden Simeone kom. Led du da uten å hjelpe i tap som mot Eibar, Cultural..?

– Du lider når du har en skade og ikke kan være med laget. Dette året har jeg hatt dårlig lykke med å slå den opp. Det ble en dårlig rekke. Det gjør deg hjelpesløs og sint at du ikke kan være med gruppen og hjelpe.

Gjennom denne rekken var folk skeptiske til om Simeones æra var over. Hvordan opplevde du det som kaptein og leder av laget?

– Jeg tror folk blir lei av å se de samme ansiktene. Cholo har gitt alt for Atlético og vil fortsette å gjøre det. Til slutt må vi respektere arbeidet. Det er nye folk som må tilpasse seg filosofien til treneren. Hvordan man spiller og konkurrerer. Som i hvert arbeid må du ha tålmodighet. Simeone har vunnet alt for det han har gjort her disse årene.

Etter åtte år. Kan du forestille deg Atlético uten Simeone på benken?

– Vi håper at det aldri vil skje, men en dag vil det skje. På samme måte som at Koke en dag vil dra, Saúl… Du kan ikke forestille deg det, men en dag vil det skje.

Koke returnerte og denne rekken stoppet, laget ble bedre. Følte du at jobben din ble anerkjent?

– Det er en fordel. Det er sant at det var en dårlig rekke og at laget så fungerte. Jeg ser kun etter å hjelpe, slik at Atlético kan komme høyest mulig.

Nå er Costa tilbake. Du har alltid forstått ham. Hvordan ser du han, hva mangler han for å være på sitt beste?

– Siden han returnerte (fra Chelsea) har han gjort store kamper og andre som ikke var like store, grunnet skader. Han har ikke vært heldig. Vi trenger den beste Costa og det vil ta form. Ryggtema er noe å være forsiktig med. Han har vært ute lenge og vi må være tålmodig. Klart vil si se ham mot slutten med denne gnisten og sulten som spiser alt for å gå fremover.

Vi venter også på João Félix. Er det et av de største talentene du har spilt med?

– Jeg har spilt med store spillere i Atlético og på landslaget. Han må tilpasse seg gruppen litt etter litt. Da han ble bedre, ble han skadet, han kom tilbake og ble skadet igjen. Man må være tålmodig. Fra natt til morgen tilpasser du deg ikke. Det skjedde med Griezmann, Agüero… Klart vil vi se João slik alle ønsker.

Kanskje er han for følsom til å ta Griezmanns rolle offensivt, selv med prislappen?

– Markedet er slik som med enhver spiller. Du koster mye om du er en stor spiller som João. Litt etter litt blir det konstruert en spiller som enhver Atlético-fan eller fotballfan ønsker å se. Han kan ikke løse alle problemene. Med Antoine tok det flere måneder.

“Med Antoine tok det flere måneder å tilpasse seg.”

Mange viktige spillere dro, ledere som Griezmann, Godin og Juanfran. Er det mulig å komme unna med så vonde avganger når alle drar samme år?

– Vi har veldig få igjen fra denne epoken med titler. Vi må konstruere en ny sterk gruppe, vi vil gjøre det litt etter litt. Dette året er et overgangsår, vi må vise oss godt frem i Champions League og La Liga for å beholde de spillerne vi har.

Kun 29 mål på 26 kamper. Hvorfor sliter Atlético så mye med mål, med så gode spillere offensivt?

– Mange ganger vil ikke ballen inn. Tidligere sesonger skjøt vi ett skudd og det gikk inn. Nå skaper vi sjanser, men vi misser dem. Så klart vil det løsne til slutt.

Det første møtet var en defensiv kamp. Hva venter du i returen?

– Det vil gjøre oss veldig tette, vi har sett få lag så direkte og intense. Vi må forsøke å vinne. Hvis vi forsøker å bare forsvare oss, skjer det som mot Juve. Vi må lære, ikke å gjøre det igjen.

Mot Juve hadde man også en ledelse. Vil dere tenke på det, for ikke å gjøre de samme feilene igjen?

– Vi kom ut med en holdning og en mentalitet som vi ikke kan ha i disse kampene. Vi må gå ut for å vinne, med en annen mentalitet.

Frykter du mest Anfield eller trioen til Liverpool?

– Jeg har aldri vært på Anfield og jeg trenger ikke å ha frykt, kun glød og entusiasme for å spille mot slike på en stadion med en slik historie. Det er dette som til slutt, er det store med Champions League.

Dere hadde 1-0 i München i 2016.

– Det er en av de kampene vi har lidd mest. Det sluttet aldri. De tok ledelsen, vi scoret og de scoret igjen. Det er eksempelet på at vi må forsøke å gå for et mål og score. Vi har 1-0, men vi må gå for seieren.

Er Champions League en besettelse etter to finaler?

Mer enn det, er det spennende. Vi har vært nære. Hvorfor skal vi ikke drømme? Vi får se hva som skjer på Anfield. Å løfte det som kaptein ville ha vært spektakulært. Et minne for hele livet.

Intervjuet finner du på spansk herContinue Reading

Intervju

– Vi har en tropp som kan konkurrere med Real Madrid og Barcelona

Published

on

Saúl møtte Marca til intervju og viser at han har troen på det Atlético Madrid har å rutte med før en ny sesong.


Dere spilte fortsatt i august, har dere klart å nullstille dere etter en så tøff sesong?

– Helt ærlig så tror jeg det, ferien var lengre enn det man skulle tro når vi fikk høre at La Liga skulle starte så tidlig. Men de gjorde noe riktig når de ga noen lag muligheten til å starte i runde tre slik at vi kan hvile før en sesong som blir veldig lang og tøff. Den blir annerledes, ettersom vi nå fokuserer veldig mye på å passe på etter vi har gjort testene, med masker på samt at vi unngår folk når vi drar fra hotellet og bussen før kamp. Det er helt annerledes, men som alltid så sier vi at vi må tilpasse oss, akseptere det og møte det på den beste mulige måten.

Hvordan er det å komme tilbake etter forrige sesong hvor dere gjorde det bedre mot lag som Real Madrid og Barcelona enn for eksempel, Cultural og Leipzig?

– Vel, det har skjedd flere ganger. Vi vil gjøre vårt beste for at det ikke skal skje igjen, men det er noe som skjer med mange lag. Jeg vet ikke hvorfor det skjer. Alle vet hva som kan skje… så skjer det. Man prøver å endre og å bli bedre, med et fokus på én kamp av gangen og du går ikke bort fra det. Vi spiller likt om det er en treningskamp eller en offisiell en, og dette gir deg ofte det lille ekstra som du ofte trenger. Etter en så tøff sesong så kommer den neste og gir oss håp, så håper vi at vi starter bra selv med den lille tiden vi har hatt og at vi fortsatt ikke vil være helt i topp form.

Du sa følgende etter kampen mot Leipzig: “Det er spillere som meg som må vite hvordan vi skal lese kampen raskt for å hjelpe laget. I ettertid, hva burde man ha gjort?

– Jeg vet ikke. Man ser det klarere når man har roet seg ned, men jeg klarte ikke å få det ut på banen. Alle må se på feilene vi gjorde, være selvkritisk og vite at kampen ikke gikk bra. Men nå kommer jeg ikke til å bruke mer tid på den kampen, men heller forberede meg på best mulig måte til den første kampen i La Liga.

Men var det snakk om posisjonen din på banen?

– Nei, posisjonen har ingenting med det å gjøre. Den er helt klar, ikke som når jeg spiller på venstre eller i andre posisjoner som ikke er “mine”. Det er helt klart at jeg er en lagspiller og jeg gjør mitt beste for å gjøre det de vil, men nei, jeg snakket ikke om posisjonen min der.

Tror du det er for tidlig å se det laget vi tenkte oss i fjor eller er det fortsatt for tidlig?

– Alt er opp til oss, hvordan vi møter opp og ambisjonene vi har. I fjor hadde vi en flott forsesong, etter det hadde vi en svakere periode som egentlig ikke var det, ettersom det var en mye tøffere periode. Men vi hadde mange opp- og nedturer. Jeg tror vi har lært av feilene våre, og vi vil være et jevnere lag som vil prøve å oppnå noe stort.

Det virker som endel folk begynner å miste smaken på å “kun” kvalifisere seg for Champions League. Dette selv om man kun har kvalifisert seg syv ganger totalt utenom de åtte siste. Når vi ser på de nye ansiktene. Har dere en tropp som kan konkurrere mot Real Madrid og Barcelona som mange krever?

Vi har hvert fall god nok tropp til å prøve, og det vil være ambisjonen vår. Vi har en tropp og et lag for å kjempe med de store og å kjempe om tittelen både i La Liga og andre steder. Men vi må vise det, å kun snakke om det hjelper ikke. Vi vil ikke bare si “vi vil” osv, vi må vise det på banen, på trening og når vi snakker utad. Vi må vise det på alle måtene vi kan og jeg tror årene som kommer vil bli veldig bra for Atlético Madrid.

Så selv om lag som Sevilla og Villarreal kom seg mye nærmere i fjor og har signert spillere som Rakitic og Parejo, så ser dere fortsatt på Real Madrid og Barcelona?

Jeg ser mot toppen, ikke på lagene. Der kan hvilket som helst lag være, noe som er tilfellet nå når vi ser hvordan de har forsterket seg, men jeg ser mot toppen. Vi har en veldig bra tropp, veldig ung, som har mye å forbedre, men jobber vi alle sammen så tror jeg vi må være ambisiøse nok til å kjempe i toppen.

Hva tenker Saúl når han hører at Atlético må spille bedre med de spillerne dere har?

Vi må spille for å vinne, i mange kamper kan man spille “finere” og andre ganger når man ikke har dagen så må man fortsatt forsøke å vinne. Til slutt så er det man må gjøre er å vinne. Det er sant at vi har spillere med veldig høy kvalitet og det er normalt at folk ber om andre ting, alle har rett til det, men vi må fokusere på å vinne. Når man vinner så snakker ikke folk om så mye annet.

Uten så mange signeringer som man trodde, må João være den signeringen som viser det han egentlig kan i år?

Vel, det han må gjøre er å nyte det, fordi han er en gutt med en helt utrolig kvalitet, som har en stor fremtid foran seg. Vi hadde mange nye spillere og det første året er ikke alltid lett, men han gjorde de nye gjorde tingene veldig bra. Han gjorde ting veldig bra til å være hans første år, men som du sier så hadde folk veldig høye forhåpninger. Men jeg tror at vi vil se at disse spillerne har tilpasset seg den her sesongen og at de er mye mer komfortable.

Hvordan vurderer du interessen for deg som alltid kommer fra Manchester (United) eller de kommentarene fra store spillere som Ferdinand som spør etter deg som signering?

Helt ærlig så tar jeg det veldig bra. Det smigrer meg at klubber som Manchester United eller andre er interesserte i meg, for meg er det positivt. Jeg liker at viktige folk for disse klubbene snakker positivt om deg og sier at jeg gjør ting bra i Atlético Madrid.

Men hver gang det kommer noe slikt så kommer frykten på kontorene på Metropolitano…

Det tror jeg ikke, det har de aldri sagt til meg.

Starter du sesongen vel vitende om at du har mistet plassen din på landslaget?

Ja, men landslagsplassen kommer fra det jeg leverer for Atlético Madrid. Hvis jeg viser meg fra min beste side har jeg gode muligheter, jeg tror at en trener som Luis Enrique vet hva jeg kan gi. Samtidig så krever han mye fordi han vet at jeg kan gi han mye, men jeg må være god for klubblaget mitt. Hvis du ikke viser din beste versjon og andre spillere gjør det så er det ikke rart at de satser på andre spillere. Jeg har aldri tenkt at det er treneren eller de lengre opp som gjør noe feil, det er kun min egen feil. Men når jeg gjør det bra for Atlético, så vil jeg komme tilbake på landslaget.

Vurderer du sesongen som var som dårlig?

Nei, den var ikke dårlig, men jeg vet at jeg kan gi mye mer. Når jeg ser det jeg har levert før, så kan jeg gi mer. Jeg krever mye av meg selv og jeg må jobbe videre for å bli bedre i mange aspekter for å hjelpe laget mitt.

Intervjuet er tatt fra Marca: https://www.marca.com/futbol/atletico/2020/09/09/5f57a157e2704e18288b45aa.html

Continue Reading

Intervju

Bundesliga-ekspert om Werner-savnet: – Ikke avgjørende

Published

on

Foto: Maja Hitij/Getty Images

Kvartfinalen i Champions League mot Leipzig er nå bare noen timer unna. Derfor har vi snakket med en av de i landet som kjennere vår motstander aller best: Eivind Biskgaard Sundet.

Leizpig har nylig lagt bak seg nok en solid sesong i Bundesliga. De ble nummer tre i ligaen, kun slått av Bayern München og Borussia Dortmund. Atlético Madrid regnes som ganske klare favoritter før oppgjøret, og deres stjernespiller, Timo Werner, er ikke lenger å finne i Leipzig sin tropp.

– Hvordan har sesongen til Leipzig vært?

– De har et spennende lag på gang, og har utfordret Bayern og Dortmund de siste årene i toppen. Før denne sesongen fikk de inn Julian Nagelsmann som ny trener. Han overtok det veldig sterke defensive fundamentet til Ragnick og skulle bygge videre på det. De har egentlig vært litt uheldige med skader i hele forsvarsrekken. De hadde en treer bak med Dayot Upamecano, Ibrahima Konaté og Willi Orban. Så ble Konaté og Willi Orban skadet, og Upamecano har vært litt småskadet. Da måtte de gjøre ganske store forandringer: Lukas Klostermann og Marcel Halstenberg, som begge opprinnelig er backer, ble satt inn som midtstoppere sammen med Upamecano. Jeg tror veldig mange lag hadde knekt sammen av å miste hele trioen bak hele sesongen, men de har egentlig fortsatt å spille veldig bra., forteller Sundet.

– Nagelsmann er så smart at han greier å utnytte folks styrker selv om det ikke går slik man har tenkt. Sånn sett har denne sesongen vært utrolig imponerende. De har greid å kjempe i toppen veldig lenge selv om de hadde veldig mye skader, de ledet til jul og har slått ut gode lag i Champions League og sett veldig bra ut i enkeltkamper. Jeg vil tenke at Atlético er favoritter i denne kampen med Werner ute.

Timo Werner scoret hele 28 mål i Bundesliga 2019/20-sesongen. Kun Robert Lewandowski med sine 34 scoringer hadde flere. Nå har Werner blitt signert av Chelsea for en overgangssum på 53 millioner euro, og er ikke å finne i Leipzig sin Champions League-tropp denne høsten.

– Hvor stort er tapet av Werner?

– Jeg tror faktisk ikke det er så utrolig viktig. Han har scoret mye mål for de og har sett veldig god ut under Nagelsmann. Men ser du på historien til Nagelsmann i Hoffenheim, har han mistet de beste spillerne hvert år, men likevel gjort det bedre året etterpå. Jeg tror det finnes folk i Leizpig-laget som Dani Olmo, som kom til jul, som kan ta mer ansvar nå og bli mer viktig for laget etter hvert.

Dani Olmo ble i lang tid ryktet til Atlético Madrid av ulike medier før han i januar signerte for Leipzig etter en overgang fra Dinamo Zagreb. Foreløpig har han ikke stått helt til forventningene, forteller Sundet.

– Han har vært grei i noen kamper, men han har brukt litt tid på å finne seg til rette. De har et veldig bra lag fremover. Jeg husker da Haaland skulle velge mellom United, Leipzig og Dortmund, så tenkte jeg at fremover på banen er egentlig Leipzig kjempegode. De har veldig mange bra spillere. Dani Olmo kan plutselig spille i en falsk nierrolle slik som Timo Werner på mange måter har vært. Han har ikke vært ren spiss, men litt mer tilbaketrukken. Også har de Forsberg og Sabitzer. Det er mange spillere som kan hjelpe Leipzig selv om Werner har forsvunnet. Det er klart at han betyr mye, men jeg føler ikke at det er avgjørende. Det som er avgjørende er rutinen, tenker jeg, som de ikke har på det nivået her. Plutselig kan Nagelsmann komme opp med noe genialt som blir vanskelig for Atlético å møte fordi de ikke vet helt hva som venter.

– Atlético vanskelige å spille mot for alle

– Atlético virker å være vanskelige å spille mot for alle. Det blir en morsom utfordring for Leipzig og de har ikke noe press på seg heller. De kommer som underdog. Mot Tottenham eksempelvis imponerte de veldig. Det er utrolig vanskelig å spå når Tyskland ikke har spilt kamper på lenge, og situasjonen er slik som den er.

– Jeg kan ikke helt huske at Nagelsmann har møtt et sånt type lag tidligere. Liverpool er jo litt samme typen, men Atlético er vel litt mer defensive. Det blir spennende å se. Men jeg har ikke troen på at Leipzig greier det. Jeg tror sesongen er over for de.

Er Leipzig fornøyde med å ha kommet til en kvartfinale?

– Ja, det er de. Selv om klubbens mål på lang sikt er å vinne Champions League så tror jeg det slik som det er blitt, med Werner ute. Men nå er det litt som et sluttspill i et internasjonalt mesterskap. De er en av de største outsiderne, men har spilt veldig bra i turneringen så langt. Du kan ikke se bort i fra at de kommer med lave skuldre – og alle tror at de vil ryke i første kamp. Med en genial trener kan de gå hele veien. Man har sett Hellas og Portugal tidligere. Det er nok mer åpent dette enn hvis de ikke har det formatet som er nå.

– Tror du at det vil påvirke at sesongene har vært avsluttet til ulik tid?

– Ja, det tror jeg. Leizpig har hatt en ferie, så man vet egentlig ikke helt. I starten ser man at det er vanskelig å komme opp på maksnivået. Jeg tror det har en del å si, men så er det slik verden er nå. Det er vanskelig å få alt til å gå i hop. Det er bedre å få avsluttet nå enn ikke å få gjøre det, tenker jeg.

I Tyskland er det derimot ikke like populært at Leipzig har tatt seg til en kvartfinale i Champions League. De er en del av Red Bull, og det mest forhatte laget i Tyskland, forteller Bundesliga-eksperten. Der er det ingen som unner laget suksess.

– Nei nei, rett ut. Hvert fall blant vanlige fans. De er det mest forhatte laget. Likevel så synes jeg at de gjør det veldig bra sportslig sett, det er veldig attraktivt og de satser på unge spillere. De spiller fin offensiv fotball og tør å satse på en kul fotball. De har en kul modell for å hente unge spillere og bygge dem opp. Men når det gjelder den grunntanken i tysk fotball om at det er eid av folk, så er det helt motsatt. Der er det djevelen selv. Det er en litt artig klubb sånn sett.

Spår tysk Champions League-mester

Til slutt, hvem tror du vinner turneringen?

– Hvis det hadde vært helt normalt, hadde jeg sagt Bayern. De har vært helt uovervinnelige egentlig helt siden Flick tok over, og de har et veldig bra lag. Jeg ville nesten holdt de som favoritt.

– Jeg tror Atlético fint kan gå til finalen. PSG er helt umulig å vite noe om.

Continue Reading

Intervju

– Jeg er her for å spille fotballen til Cholo

Published

on

João Félix har også blitt intervjuet i forkant av Champions League-kampen mot Leipzig. Vidunderbarnet returnerer til sitt hjemland og sin tidligere hjemmebane. Nå har han blitt intervjuet av MARCA.

Champions League på hjemmebane, ville det ha vært toppen?

– Ja, Champions League er alltid det høyeste punktet for enhver spiller og enda større å spille her i Lisboa på hjemmebane. Jeg er veldig glad og det vil bli veldig fint for meg.

Har forventningene vært for høye rundt deg etter overgangen forrige sommer?

– Nei, dere gjør deres arbeid og jeg gjør mitt. Hvis tingene ikke er slik som dere ikke ønsker, bryr jeg meg ikke. Som jeg har sagt spiller jeg fordi jeg liker det og jeg er ikke bekymret for hva pressen tenker eller krever.

Du er nå den yngste målscoreren i Champions League-historien til Atlético etter å ha slått Agüero, en annen spiller som trengte et år med tilpasning, med mye tvil og også mye kritikk før han eksploderte og ble en verdensstjerne. Ser du noen likheter?

– Agüero er en stor spiller, men da han var i Atleti var jeg fem år gammel, så jeg husker ingenting. Det er bra å slå rekorder, alle spillere ønsker å skape historie. Og selvsagt vil jeg være fornøyd med å ta del av historien til Atlético og slå en spiller som ham.

Mange sier at Simeones stil ikke passer deg. Er du enig i det?

– Jeg vet ikke, mange personer sier noe, andre sier noe annet. Men jeg er her for å spille Cholo sin fotball og gjøre det han krever.

Griezmann ble en verdensstjerne som spiss her..

Ja, ja, ja. Hvis jeg kan gjør som Griezmann eller gjøre det enda bedre ville det ha vært bra. Han har skrevet historie i denne klubben og gjort det veldig bra. Han utviklet seg veldig under Cholo, og hvis jeg også kan det, ville det ha vært veldig bra for meg.

Mot Mallorca var du ikke fornøyd da du ble byttet ut. Hva skjedde da?

– Jeg var ikke fornøyd med det jeg hadde gjort på banen.

Føler du at etter disse to finaletapene skylder man Atlético det?

– Ja, fansen ønsker det veldig, og vi også. Personene i klubben ønsker veldig Champions League for man har vært veldig nære, men har ikke klart det. Nå er vi her og det kan skje.

Continue Reading

TABELLEN

Trending