“Hvordan kan du klage på 300 euro? De blir betalt, og ferdig med det.”

Typisk i forkant av disse storkampene, men også etter Griezmann-saken, så har vår president, Enrique Cerezo, vært på radiointervju hos El Larguero hvor han svarer på litt ulike temaer.

Om Griezmann-saken:

“Jeg ser dere er veldig opptatte av denne saken, jeg hørte det i bilen. Hvordan kan du klage på 300 euro? De blir betalt, og ferdig med det.”

“Vi er veldig klare på det vi har gjort. Vi tok saken den rettslige veien, og lot dem bestemme. Jeg vet ikke om advokatene har bevis eller ikke, men hvis de jobber, er det fordi de har noe.”

“Hvis du i morgen tar med deg drikke i bilen og politiet tar deg, må du betale 300 euro, det er det samme. Men jeg holder ikke på med disse tingene, det er derfor advokatene er der.

“Vi har ingen problemer med Griezmann. Jeg håper han blir behandlet like godt der som her.”

Litt om ulike ting:

“€120M for João Félix? Vel, som jeg sa til deg, er det det billige som er dyrt til slutt.”

“Morata er et godt menneske, han er ikke den “krigerspissen”. Han er også veldig profesjonell. Hvis han har reagert slik, er det grunnet noe spesielt har skjedd.”

“Hvordan skal vi diskutere med Simeone? Han har gitt oss alt. Har han gjort noe feil? Cholo er den beste treneren der ute og hans tilstedeværelse i Atleti er udiskutabel.

“Nå har vi to problemer: VAR og dommeren. – Jeg ville foretrukket El Derbi uten VAR. VAR gir meg ingenting, det ødelegger rytmen.”

Share:

Author: Alexander Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *