Info: USA-turen

Atlético Madrid er nå klare for avreise til USA, og sitter akkurat nå flyet på vei mot statene. Men hva skjer egentlig der, og hvem er med?

Troppen som reiser til USA er som følger:

Keepere: Jan Oblak, Antonio Adán, Alex dos Santos

Forsvarsspillere: Lodi, Savic, Felipe, Hermoso, Trippier, C. Isaac, Montero, Manu Sánchez

Midtbanespillere: Koke, Saúl, Lemar, Llorente, H. Herrera, Vitolo, Sanabria, Toni Moya, Riquelme

Angrepsspillere: João Félix, Morata, Correa, Šaponjić, Costa og Camello

Dette betyr at Nikola Kalinic ikke er med på turen til USA og at en overgang er like rundt hjørnet. Ángel Correa derimot sitter på flyet, men det er verdt å nevne at AC Milan også er i USA på sin treningsleir før sesongen, og at han dermed “må” til USA uansett.

Mario Hermoso, Ivan Saponjic, Felipe, Renan Lodi og João Félix på sin første tur med Atlético Madrid

José María Giménez, Thomas Partey og Santiago Arias vil ha sin egen sesongoppkjøring denne gang, og er blitt værende hjemme i Madrid for å forberede seg best mulig der. De vil være tilbake når Atlético reiser til Stockholm for å møte Juventus 10. august. NB! Her sees vi?

Saúl Ñíguez er selvsagt med på tur denne sommeren også.

Ellers på denne turen vil man fortsette på samme måte på trening som det har blitt gjort på San Rafael i forkant, men man vil spille litt flere kamper. Først ut er Chivas 24. juli etterfulgt av El Derbi Madrileño natt til 27. juli. Etter dette skal man spille mot et MLS “All Star-lag” før man møter moderklubben Atlético de San Luis 3. august. 10.august avsluttes treningskampene med en “finale” i International Champions Cup mellom Atlético og Juventus på Friends Arena i Stockholm.

NB! Alle kampene vil bli sendt på Strive i International Champions Cup.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *