Connect with us

Nyheter

Info: USA-turen

Atlético Madrid er nå klare for avreise til USA, og sitter akkurat nå flyet på vei mot statene. Men hva skjer egentlig der, og hvem er med?

Published

on

Atlético Madrid er nå klare for avreise til USA, og sitter akkurat nå flyet på vei mot statene. Men hva skjer egentlig der, og hvem er med?

Troppen som reiser til USA er som følger:

Keepere: Jan Oblak, Antonio Adán, Alex dos Santos

Forsvarsspillere: Lodi, Savic, Felipe, Hermoso, Trippier, C. Isaac, Montero, Manu Sánchez

Midtbanespillere: Koke, Saúl, Lemar, Llorente, H. Herrera, Vitolo, Sanabria, Toni Moya, Riquelme

Angrepsspillere: João Félix, Morata, Correa, Šaponjić, Costa og Camello

Dette betyr at Nikola Kalinic ikke er med på turen til USA og at en overgang er like rundt hjørnet. Ángel Correa derimot sitter på flyet, men det er verdt å nevne at AC Milan også er i USA på sin treningsleir før sesongen, og at han dermed “må” til USA uansett.

Mario Hermoso, Ivan Saponjic, Felipe, Renan Lodi og João Félix på sin første tur med Atlético Madrid

José María Giménez, Thomas Partey og Santiago Arias vil ha sin egen sesongoppkjøring denne gang, og er blitt værende hjemme i Madrid for å forberede seg best mulig der. De vil være tilbake når Atlético reiser til Stockholm for å møte Juventus 10. august. NB! Her sees vi?

Saúl Ñíguez er selvsagt med på tur denne sommeren også.

Ellers på denne turen vil man fortsette på samme måte på trening som det har blitt gjort på San Rafael i forkant, men man vil spille litt flere kamper. Først ut er Chivas 24. juli etterfulgt av El Derbi Madrileño natt til 27. juli. Etter dette skal man spille mot et MLS “All Star-lag” før man møter moderklubben Atlético de San Luis 3. august. 10.august avsluttes treningskampene med en “finale” i International Champions Cup mellom Atlético og Juventus på Friends Arena i Stockholm.

NB! Alle kampene vil bli sendt på Strive i International Champions Cup.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyheter

Gallardo forlater Atleti: – Det har vært mine beste år i livet

Published

on

Sevilla-fødte Lola Gallardo forlater klubben etter at hun ikke godtok det siste kontraktstilbudet fra klubben, bekrefter Atlético.

Lola Gallardo kom til klubben sesongen 2012/2013, og har vært en del av Atlético Femenino sin store suksess på kvinnesiden.

Lola Gallardo møter nye utfordringer og fortsetter ikke i Atlético Madrid etter å ha avslått det siste tilbudet som klubben tilbudte. Hun endte opp som en av klubbens kapteiner og har over 100 kamper for klubben i løpet av disse åtte årene, som gjør henne en plakett verdig utenfor Metropolitano når forholdene tilsier det, står det i Atlético sin artikkel.

Den spanske landslagskeeperen har vært en del av historien til å vår klubb og har vunnet Copa de la Reina y 2015/2016, og har også vunnet La Liga tre år på rad, den siste i 2018/2019-sesongen.

Lola ønsket også å si farvel til vår rødhvite familie: – Takk, takk for all kjærligheten jeg har mottatt i løpet av disse åtte årene. Uten tvil, de har vært de beste i mitt liv. Det har vært åtte år for å forstå at Atleti ikke bare er en fotballklubb, det er mye mer enn det. Det er en følelse, en måte å leve livet på. Takk for at jeg ble gitt en mulighet til å leve en daglig drøm. Å være Atleti er et privilegium ikke alle i verden har lykken til å leve og føle. I dag og alltid. Aúpa Atleti!

Klubben skriver også at de ønsker å takke Lola Gallardo for hennes dedikasjon og innsats for denne drakten.

Dette vil alltid være ditt hjem.

Vi sees snart igjen, Lola!

Continue Reading

Nyheter

Må behandles i flere måneder: – I mellomtiden vil jeg være en ekstra supporter!

Published

on

Foto: Oscar J. Barroso / AFP7 / Europa Press Sports via Getty Images

Spiller for Atlético Femenino, Virginia Torrecilla, forteller at hun må legge fotballen til side for en periode.


– Som dere vet godt må jeg gjennomgå behandling i flere måneder… det betyr at jeg må legge fra meg fotballen en stund. I mellomtiden vil jeg være en ekstra fan for mitt lag, Atlético Femenino. TAKK!! skriver Torrecilla på sin twitterkonto i dag.

Hun ble i mai akutt operert for en svulst på hjernen, som nå er årsaken til at hun må ta en pause fra fotballen. Operasjonen var vellykket og svulsten var heller ikke ondartet.

– Skulle det skje med meg? Jeg som lever livet til det fulle og nyter det. Jeg trodde aldri noe slikt skulle skje med meg, men det gjorde det. Men jeg overkom svulsten og er superfornøyd. Jeg er kjempeglad for å være i live, sa hun den gang i en video etter operasjonen.

Rørerende gest fra Diego Costa

Da Atlético Madrid returnerte til LaLiga, og møtte Athletic Club i første kamp etter pausen scoret Diego Costa for Atlético. Under feiringen løp han bort til sidelinjen og holdt opp en drakt med Torrecilla på ryggen. Torrecilla var kjapt ute å takke sin lagkamerat for den rørende gesten.

– Jeg har ikke ord. Dere er fantastiske. Takk av hele mitt hjerte!», skrev Torrecilla på Twitter.

Vi ønsker Torrecilla riktig god bedring, og håper å se hun snart tilbake igjen!

Continue Reading

Nyheter

Atlético avslo gigantbud på João Félix

Published

on

Foto: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Før corona-krisen skal en engelsk klubb ha tilbudt 150 millioner euro for å sikre seg João Félix. Det ble blankt avslått, melder Rubén Uría, via Goal.

João Félix kom til klubben forrige sommer fra Benfica for en rekordsum på 120 millioner euro. Hans første sesong i klubben har bydd på enkelte utfordringer så langt, men onsdag scoret han to mål i 5-0-seieren mot Osasuna.

Atlético Madrid skal ha mottatt et bud på 150 millioner euro fra en ikke-navngitt engelsk klubb før pandemien slo til. Det ville ha ført til en overgang i sommer for portugiseren, men klubbens tro på unggutten er der fortsatt, og man ønsker ikke å selge juvelen. Golden Boy-vinneren fra 2019 har en utkjøpsklausul på 300 millioner euro, sies det.Continue Reading

TABELLEN

Trending