Informasjon: Stockholm

Endelig nærmer sommerens store høydepunkt seg for oss Atlético-fans, og vår arrangerte tur med Atlético Noruega går til Stockholm og oppgjøret mellom Atlético Madrid og Juventus!

Vi i Atlético Noruega ønsker sammen med dere å gjøre dette til en minnerik tur for alle som reiser og er tilstede, så vi vil forsøke å få til mest mulig felles dersom interessen er der, men selvfølgelig er dette frivillig.

Kontaktinfo:

Alexander Larsen – 452 87 066

Christoffer Vindum – 918 19 365

Bawar Amin – 401 63 181

Kampen:

Kampen spilles som kjent for de fleste på Friends Arena klokka 18:00 lørdag 10.august. Vi har plassert oss i området rundt seksjon 120 på stadion.

I forkant av kampen har vi også fått et tilbud fra våre venner i Sverige, Peña Atlética de Suecia. De har booket et eget lokale på O’Learys tilrettelagt for oss Atlético-fans fra klokken 13:00 på lørdagen. Det vil her være mulighet for å møte flere Atlético-fans, og forhåpentligvis skaffe nye bekjentskap. Det er 15% rabatt på både mat og drikke dersom man er Atlético-fan.

BANNER: Atlético Noruega har fått designet og laget sitt eget banner til denne turen og forhåpentligvis flere fremtidige fellesturer, gjerne til Madrid.

Vi i Atlético Noruega til å bo på spillerhotellet til Atlético (de som vet, de vet), og det anbefales å sjekke ut dette dersom man er interessert i å kanskje møte noen spillere. Både når Atlético ankommer hotellet fra Madrid vil det antakelig være gode muligheter, men også ellers – eksempelvis før kamp.

Vi håper selvsagt å se flest mulig supportere med disse trøyene under turen! Angrer du på at du ikke bestilte, kan du fortsatt bestille her: https://www.heropluss.no/product/atletico-noruega/

Dersom det er interesse for noe annet felles før eller etter kamp, er vi veldig åpne for det! Det kan være alt fra en felles middag til noe helt annet, slik at vi blir kjent og får vært mest mulig samlet 🙂 Gi oss gjerne beskjed hva dere ønsker enten før turen, eller i Stockholm. Telefonnummer finner dere lenger opp på siden! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *