Connect with us

Nyheter

Ivan Saponjic isolert fra resten av troppen!

Published

on

Ivan Saponjic måtte i dag trene alene samt ta en ny Corona-test på grunn av hans brudd på rådene fra myndighetene. Han hadde vært på grilling med sine landsmenn Luka Jovic og Nemanja Maksimovic.

Disse nyhetene kom ut i går og det var da usikkert hvilke konsekvenser det ville få for spillerne. Det er teknisk sett ikke noe regelbrudd, men det har vært anbefalt å unngå kontakt med for mange personer. Det er fortsatt ikke sikkert hvilke konsekvenser dette vil få for Real Madrid-spiller Luka Jovic og Getafe-spiller Nemanja Maksimovic. Men Ivan Saponjic må trene alene frem til resultatene på hans PCR-test kommer tilbake og viser negativt.

Kilde: Marca og La Colchoneria.

Continue Reading

Nyheter

Lucas Torreira klar for Atleti

Published

on

Den 24 år gamle uruguayaneren er omsider klar for Atlético Madrid etter flere dager med venting.

Det bekrefter Atlético Madrid nå på sine sosiale kanaler.

Klubben har den siste tiden forsøkt å kvitte seg med Thomas Lemar og Héctor Herrera for å gi rom til Torreira – men uten å lykkes. Derfor er det nå Thomas Partey som finansierer denne avtalen når han nå forlater klubben og reiser til Arsenal for en sum på 50 millioner euro.

Torreira lånes inn, men lånet kan bli gjort permanent for en sum som ryktes å være 18 millioner euro.

Continue Reading

Nyheter

Arsenal trigget utkjøpsklausulen til Thomas Partey

Published

on

Sommerens store overgangssaga er omsider over, og det på deadline day.

Det bekrefter Atlético Madrid nå i en pressemelding.

Arsenal har trigget utkjøpsklausulen til Thomas Partey på 50 millioner euro, som betyr at ghaneseren ikke lenger er Atlético Madrid-spiller. Partey spilte 188 kamper for Atlético Madrid, og scoret 16 mål i perioden 2015-2020. Partey hadde i utgangspunktet kontrakt til sommeren 2023.

Vi takker Thomas Partey for alle bidrag og ønsker lykke til videre i karrieren.

Continue Reading

Nyheter

Møte med regjerende Champions League-mester

Published

on

Sesongens grupper i Champions League er trukket, og Atlético Madrid har fått sine tre motstandere. Der venter blant annet en storkanon.

Atléticos gruppe (gruppe A) ser slik ut:

Bayern München – vant Champions League forrige sesong. Lagene har møttes et par ganger de seneste årene. I 2016 møttes lagene i semifinalen. Da tok Atlético seg videre på bortemål etter at Griezmann reduserte til 1-2 på Allianz Arena. Sesongen etter møttes lagene i gruppespillet, og da vant lagene hvert sitt oppgjør, 1-0.

Lucas Hernández får her sitt første oppgjør mot Atlético siden overgangen forrige sommer.

Salzburg – Salzburg røk ut i gruppespillet forrige sesong i gruppe med Genk, Liverpool og Napoli.

Lokomotiv Moskva – Igjen et møte med russerne, som forrige sesong. Da vant Atlético Madrid begge oppgjør 2-0. I 2018 var også Lokomotiv motstander på vei mot Europa League-triumfen. Da seiret Atlético 3-0 hjemme og 5-1 borte.

– Det krystalliserer seg vel to favoritter der, Bayern og Atlético Madrid, sa TV2-kommentator Endre Olav Osnes under trekningen.

Continue Reading

TABELLEN

Trending