– Jeg er veldig fornøyd

De siste dagene har det versert ulike utdrag fra João Félix sitt intervju med Benfica Play hvor det nærmest virker som at han angrer på valget for at han dro til Atlético og at han vil hjem igjen.

– Jeg var hjemme, jeg hadde et utrolig liv, vennene mine var der, det var perfekt. Jeg ønsker å dra tilbake og få mitt navn i Benficas historie, er bare noe av det som er blitt tatt ut av kontekst for å skape overskrifter, så hva sa egentlig det portugisiske stjerneskuddet?

Benfica: – Det er klubben i mitt hjerte. Jeg skylder dem mye for den jeg er i dag. Benfica vil aldri forlate meg og siden vi prater om det langsiktige, håper jeg å returnere en dag. Benfica skapte livet mitt. Hvis jeg vant Golden Boy, så var det for ørnen på brystet (logoen til Benfica, journ. anm), jeg er fullt klar over det. Det er godt å få anerkjennelse fra en klubb og en person som Rui Costa. Jeg snakker med de på Whatsapp og ser deres kamper når jeg kan. Jeg håper de kan bli mestere, og jeg tror de vil bli det.

Dager i forveien sa også João Félix følgende; – Min overgang til Atlético var utrolig, jeg er veldig fornøyd.

I samme intervju med Benfica Play ble også João Félix spurt om han følte presset etter den dyre overgangen. “Jeg ønsker ikke å virke naiv, men sannheten er at jeg ikke følte det. Jeg merket forventingene og respekterte det, men jeg så aldri på det som noe dårlig. Jeg har alltid vært veldig rolig i denne tilpasningsfasen med støtte fra min familie og mine venner. I tillegg kjærligheten til støtteapparatet til Atlético, lederne, trenerne, spillerne … alle. De 120 millionene tenkte jeg aldri på.

Ikke stol på alt som skrives!