– Jeg kommer ikke til å si om skylden ligger hos gruppen eller pressen

I morgen venter en ny viktig Champions League-kamp mot Bayer Leverkusen. I den anledning har Diego Simeone som vanlig møtt pressen, i forkant av oppgjøret på Metropolitano.

Har du noen gang ønsket å bytte hele laget slik som Bosz sa etter kampen mot Frankfurt på fredag? (Leverkusen tapte 3-0 mot Frankfurt)

– Det er et spørsmål for deres trener, som mener dette. Jeg så kampen, de første 20 minuttene var ikke bra, men de gjorde en veldig god andreomgang. De tapte 3-0, men i alle deres kamper har de vært veldig solide, med et godt arbeid… Det har vært øyeblikk mer dårlig, men de viser en viktig holdning på alle baner. Når du taper, er det gode glemt.

Hva sier du til fansen?

– Det er vanskelig å si noe til fansen, for det har alltid vært slik og det er. Vi er de som må gjøre en god kamp, å forstå at det er et vertikalt lag, som har gode spillere framme og hurtighet på sidene… Det vil bli en tøff kamp.

Vurdere å gi hvile til noen spillere for å gi mindre slitasje på spillerne

«Det jeg leter etter er å finne de beste fotballspillerne som viser på banen det laget trenger. Og etter det, følelsesmessig så er noen i bedre tilstand enn andre. Jeg leter etter oppstillingen i laget som er best i det øyeblikket i kampen»

Det du sa etter Valencia (“de som leter etter unnskyldninger framfor å jobbe, blir ikke hos meg”)

– Det er ingenting å avklare. Det var noe jeg sa for å uttrykke hva jeg føler. Jeg tenker på en situasjon som var utfordrende i det øyeblikket. Jeg kommer ikke til å si om skylden ligger hos gruppen eller pressen. Du ønsker at jeg skal si det? Jeg kommer ikke til å si det.

Jan Oblak

– Han ble involvert i laget, i gruppen. Vi forstod at denne sesongen var et steg han fortjente, for hans arbeid med gruppen og for laget. Han er en spiller som lytter. Han snakker ikke mye, men når han snakker er det veldig klart. Dette trenger vi i garderoben fordi det er veldig viktig for gruppen.

Plager kritikken deg når laget ikke spiller bra?

– Det er en mening. Jeg respekterer den.

Du synes ikke det har vært så ille, synes du?

– Det hos oss har alltid vært arbeid og vi fortsetter å jobbe for å bedre dette øyeblikket. Laget, etter kampen sist, har ikke levert regelmessig. Det eneste var i Russland, etter det i alle, har det vært gode øyeblikk. Med dette må vi se etter å bli bedre dag for dag. Vi må være mer nådeløse, slik som i førsteomgang mot Valencia, å gå for mål. Dette skaper disse situasjonene. Når målet kommer, ser alt bedre ut. Og med de mulighetene i løpet av 90 minutter, mot et lag som spiller bra, så blir det uavgjort. Et mål kom og vi ender kampen med uavgjort. Førsteomgang var veldig bra og hvis vi hadde utnyttet sjansene ville det vært noe helt annet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *