João Félix: hva skjer nå?

Alle medier er samstemte om at Félix er og vil bli klar for Atlético Madrid, men overgangen lar enn så lenge vente på seg tross rapporter om at det kun er et “spørsmål om timer”.

Det er ingen tvil. João Félix kommer til å bli Atlético Madrid-spiller og erstatte Antoine Griezmann. Overgangen vil koste 120 millioner euro, men man vet ikke helt hvordan man skal gjøre det akkurat nå, ettersom pengene ikke er tilgjengelig for øyeblikket. Félix skal ha gjennomført den medisinske testen og også signert kontrakten med Atlético, men klubbene må bli 100% enige om hvordan selve betalingen skal skje. Prisen er klubbene blitt enige om.

“SPØRSMÅL OM TIMER”: Ingen vet helt sikkert når Félix vil bli offentliggjort, men snart vil det forhåpentligvis skje. Det gjenstår kun å vente …

Noen melder at Félix blir klar når som helst (noe som er fullt mulig), mens andre mener at man kanskje må vente helt til etter 1.juli hvor man da får inn penger på konto fra spillersalg, og spillere som forlater klubben. Nå har uansett Félix reist fra Madrid for å få en liten ferie, og 4.juli ser vi han forhåpentligvis i rødt og hvitt når Profe Ortega, Diego Simeone og Atlético Madrid setter i gang sin sesongoppkjøring.

Det er kun et spørsmål om tid …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *