João Félix storspilte og ble tidenes yngste Champions League-målscorer da Atlético tok full pott i Russland

Lokomotiv Moskva 0 – 2 Atlético Madrid

I det vi gikk inn i andre gruppespillskamp så visste vi at for å kunne ha noen mulighet på førsteplassen i gruppa, så var kun tre poeng godt nok. Og Atlético gikk så definitivt for det, det var lett å se på startoppstillingen som ble sendt ut. Endelig fikk vi se den nye potensielle supertrioen vår i Costa, Morata og Félix.

Kampen starter med press fra Atlético Madrid som trykker på uten å skape veldig mange sjanser. Dette helt frem til vi får en dødball hvor Félix vinner duellen på første stolpe der han stusser ballen videre til Costa som står på åpent mål på bakre. Costa bommer helt på ballen og sender ballen over, nesten symptomatisk for Diego Costa for tiden. Etter denne eventyrlige muligheten fortsetter Atlético Madrid trykket, men skaper bare noen småfarligheter med Félix, og et par cornere som man klarer å komme til avslutning på. Lokomotiv kommer på noen sjeldne besøk, men skaper ikke store problemer for oss. Med det går vi til pause med 0-0.

Andre omgang starter litt i samme stil med et agressivt og offensivt Atleti. Dette gir raskt avkastning da João Félix først sender Morata gjennom på høyresiden, han får den så tilbake på rundt 12 meter og avslutter på sin første touch. Keeper redder mesterlig, men sender returen i retning Félix som slenger seg frem og sender ballen i målet. Lokomotiv svarer med å sende laget litt lengre opp i banen og får noen dødballer. Med dette så åpner kampen seg noe og Atleti får litt mer kontringsrom, og det er her nøkkelen skal ligge. Rundt ti minutter etter 1-0 så kontrer Atleti etter en Lokomotiv-corner, Félix tar ned ballen rett utenfor sin egen boks og løper 70 meter med ballen. Han chipper så gjennom Costa nydelig, som igjen legger den på tvers til Thomas Partey som kan skli ballen enkelt i mål. Det står 2-0 og Atlético Madrid ser ut til å ha god kontroll.

Lokomotiv løfter seg litt høyere igjen etter scoringen og kommer til noen småfarligheter, men stort sett ender dette i svakere avslutninger, eller at de roter bort ballen. Den ene store muligheten de får kommer fra Krychowiak som gjør at Jan Oblak må ut i full strekk to ganger. Men den fantastiske sloveneren er som vanlig på jobb. Utenom dette skjer det lite og det blir mer som en transportetappe for Atleti som tar med seg tre sjeldne bortepoeng i Champions League.

Spillerbørs:

Oblak (7): Får ikke stort å gjøre i store deler kampen, men den ene gangen han blir satt på prøve så viser han seg frem med to helt fantastiske redninger.

Arias (6): Er med mye offensivt og viser at han har mye å by på men det mangler litt på presisjonen, har god kontroll defensivt.

Giménez (6): Er solide men har heller ikke stort å gjøre defensivt.

Felipe (6): Samme som sin makker, viser at han har gode relasjoner med medspillerne sine.

Lodi (7): Nok en gang en flott kamp fra han, mye med offensivt og er veldig involvert i det offensive spillet.

J. Félix (8 BB): Involvert i det meste vi foretar oss offensivt, scorer sitt tredje mål for klubben og leverer et fantastisk raid før 2-0.

Koke (7): Solid gjennomført fra Koke i dag, mye involvert og styrer spillet flott på midtbanen

Thomas (8): Igjen er han sentral i mye av det vi foretar oss, og dette spesielt i en førsteomgang hvor han er den definitivt mest skapende. Avgjør kampen med 2-0-målet.

Saúl (6): En prestasjon på det jevne men også han noe bedre enn i de siste kampene.

Costa (6): Målgivende på 2-0 men er igjen litt upresis og har som sagt en kjempebom tidlig i kampen.

Morata (7): Veldig god i det oppbyggende spillet, mangler scoring for å krone en flott kamp men tar med seg en målgivende.

Innbyttere:
Lemar (6)
Correa (IV)
Hermoso (IV)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *