Koke: – Bue på Griezmann? Folket har sin mening og man må respektere det

En storkamp venter denne helgen, og derfor har Koke på fredag snakket med pressen i forkant av oppgjøret mot Barcelona.

Ustabile prestasjoner

– Vi startet sesongen ved ikke å levere regelmessig, i den andre omgangen har vi vært bedre enn i den første. Nå må vi levere regelmessig. Mot Juventus ble vi nesten ikke satt på prøve og vi hadde muligheter, men scoret ikke, men vi skaper flere sjanser og må være stabile i begge områder.

Mottakelsen til Griezmann

– Gjennom fem år ga Griezmann alt som spiller for Atleti. Nå er han en rival. Vi spiller mot Barça, ikke bare mot Griezmann. Vi ønsker å gi alt, det er en spesiell kamp for alle. Vi ønsker å gjøre alt best mulig.

Mulig buing mot Griezmann

– Folket har sin mening og man må respektere det, det er folk for alt og du må respektere. Jeg beholder det inne hos meg. Vi får se hva som skjer og vi er fokuserte på kampen.

Barça:

– Det er et av de beste lagene i verden med den beste spilleren i verden, det vil bli vanskelig, men vi spiller hjemme foran våre egne fans, vi trenger deres maksimale støtte og vi må levere stabilt.

Kun to seiere mot Barça:

– Hver kamp lever sitt eget liv, fullstendig ulikt, det vil bli en komplisert kamp og vi må gå ut sterke. Det er vanskelig å vinne ballen, men hvis vi er intense, er det mulig, jeg kan ikke si hvordan vi går inn i kampen, men vi er veldig entusiastiske.

Fansen klare mot Barça

– Fansen til Atlético støtter alltid og har tro på sitt lag, de støtter oss alltid i gode og dårlige stunder. Det er lite å si, så klart vil fansen være spektakulær.

Tro på laget

– Kvaliteten dette laget har og det som befinner seg i laget, vi har en spektakulær tropp som er motiverte for å vokse. Tidligere har vi blitt fortalt at vi ikke er så bra å se på, men nå mangler vi litt marginer. Vi er trygge på spillerne og støtteapparatet, det er ting som kan bli bedre, men om vi leverer stabilt, vil resultatene komme.

Simeone framfor garderoben

– Jeg kjenner han siden han kom og han har ikke forandret seg. Han har den samme energien for å forberede en kamp som en finale, fortelle oss at enhver kamp betyr like mye, søndagen er veldig viktig og vi uttrykker til han at vi er klare.

Mål fra midtbanespillerne

– Det er ikke kun en ting for spissene, vi skaper spillet på midtbanen, men vi må også hjelpe til. Álvaro har vært uheldig som ikke har scoret igjen, men Correa, Saúl, Koke, Thomas og de må komme i dette rommet og hjelpe til i denne fasen av spillet.