Connect with us

Pressekonferanse

Koke: – Bue på Griezmann? Folket har sin mening og man må respektere det

Published

on

En storkamp venter denne helgen, og derfor har Koke på fredag snakket med pressen i forkant av oppgjøret mot Barcelona.

Ustabile prestasjoner

– Vi startet sesongen ved ikke å levere regelmessig, i den andre omgangen har vi vært bedre enn i den første. Nå må vi levere regelmessig. Mot Juventus ble vi nesten ikke satt på prøve og vi hadde muligheter, men scoret ikke, men vi skaper flere sjanser og må være stabile i begge områder.

Mottakelsen til Griezmann

– Gjennom fem år ga Griezmann alt som spiller for Atleti. Nå er han en rival. Vi spiller mot Barça, ikke bare mot Griezmann. Vi ønsker å gi alt, det er en spesiell kamp for alle. Vi ønsker å gjøre alt best mulig.

Mulig buing mot Griezmann

– Folket har sin mening og man må respektere det, det er folk for alt og du må respektere. Jeg beholder det inne hos meg. Vi får se hva som skjer og vi er fokuserte på kampen.

Barça:

– Det er et av de beste lagene i verden med den beste spilleren i verden, det vil bli vanskelig, men vi spiller hjemme foran våre egne fans, vi trenger deres maksimale støtte og vi må levere stabilt.

Kun to seiere mot Barça:

– Hver kamp lever sitt eget liv, fullstendig ulikt, det vil bli en komplisert kamp og vi må gå ut sterke. Det er vanskelig å vinne ballen, men hvis vi er intense, er det mulig, jeg kan ikke si hvordan vi går inn i kampen, men vi er veldig entusiastiske.

Fansen klare mot Barça

– Fansen til Atlético støtter alltid og har tro på sitt lag, de støtter oss alltid i gode og dårlige stunder. Det er lite å si, så klart vil fansen være spektakulær.

Tro på laget

– Kvaliteten dette laget har og det som befinner seg i laget, vi har en spektakulær tropp som er motiverte for å vokse. Tidligere har vi blitt fortalt at vi ikke er så bra å se på, men nå mangler vi litt marginer. Vi er trygge på spillerne og støtteapparatet, det er ting som kan bli bedre, men om vi leverer stabilt, vil resultatene komme.

Simeone framfor garderoben

– Jeg kjenner han siden han kom og han har ikke forandret seg. Han har den samme energien for å forberede en kamp som en finale, fortelle oss at enhver kamp betyr like mye, søndagen er veldig viktig og vi uttrykker til han at vi er klare.

Mål fra midtbanespillerne

– Det er ikke kun en ting for spissene, vi skaper spillet på midtbanen, men vi må også hjelpe til. Álvaro har vært uheldig som ikke har scoret igjen, men Correa, Saúl, Koke, Thomas og de må komme i dette rommet og hjelpe til i denne fasen av spillet.

Continue Reading

Pressekonferanse

– Det er en kamp hvor vi kan oppfylle vårt mål

Published

on

Diego Simeone har snakket med pressen etter trekningen av Champions League, i forkant av morgendagens kamp mot Real Betis.

Mindre eufori rundt Champions League

– Folkene er de samme. De som overdriver med deg eller snakker deg ned. Jeg isolerer meg fra de ekstreme. Det er et lag med mye hurtighet som angriper godt, som er gode foran mål. De har gjort en god sesong i Tyskland. Nå er den viktigste kampen i morgen.

Enkeltkamper i Champions League

– Vi må tilpasse oss omstendighetene på samme måte som vi har gjort i LaLiga. Vi må gjøre det beste ut av situasjonene.

Champions League-veien

– Leipzig er lag nummer tre i Tyskland, jeg fokuserer på det. Det er et lag som vi har trukket og som vi må forholde oss til. Resten er ord som ikke er godt for noen.

Elleveren mot Betis

– Normalt sett så er lagene vi bruker alltid lagene for å vinne kampen, og i morgen er intet unntak. Det er en kamp som gir oss muligheten for å kvalifisere oss til Champions League. Vi får se på treningen hvem som er best egnet for kampen i morgen. Etter det må vi gjøre det på banen.

Troppen til Betis

– Betis har i de siste kampene forbedret seg en del. Jeg likte godt det mot Levante. De lå under 2-0, men gjorde en god kamp. De har gjort gode kamper på hjemmebane. De avslutter LaLiga med trygghet og det gir en god følelse. De har en tropp med veldig gode fotballspillere som kan briljere. Vi møter et lag som spiller veldig god fotball. De har holdt seg unna nedrykk og vil nå forsøke å klatre videre oppover.

God form

– Man har gjort en god jobb frem til i dag. Vi må fortsette på denne måten i kampen i morgen. Her lever man på tallene. I morgen har vi en kamp hvor det står mye på spill og hvor vi kan nå målene til klubben.

Rotasjon i elleveren

– En ting er å starte på nytt med så mange kamper foran seg etter tre måneder uten å konkurrere. Alle har spilt mye med unntak av Herrera, Lemar og Saponjic. Det er noen ganger hvor du ikke trenger å gjøre flere bytter. Nå når det er kamper hver tredje eller fjerde dag, er det sikkert at man må gjøre det.

Continue Reading

Pressekonferanse

– Vicente Calderón var vårt hjem

Published

on

Diego Simeone har møtt pressen i forkant av morgendagens kamp mot Celta Vigo.

VAR-kontroverser

– Vi tenker på det kollektive, ikke på det individuelle. Vi fokuserer ikke på situasjoner som vi ikke kan gjøre noe med, vi fokuserer på å trene og forberede oss til en vanskelig kamp mot en motstander som spiller veldig bra som Celta gjør.

Tøff motstander

Nåværende form

– Vi gjorde et godt arbeid under karantenen, vi snakket mye sammen på zoom om hvordan vi skulle returnere raskt slik vi ønsket, med godt fysisk arbeid i hjemmene og en god rotasjon med spillere. Vi har spilt kamp hver tredje eller fjerde dag, vi har måttet tilpasse oss omstendighetene. Dette har vært helt avgjørende og det har laget hatt behov for. Nå har jeg ikke bestemt noen ting, vi må fortsette. Vi møter en rival som trenger å sette seg, med en trener som har klare ideer og spiller veldig bra.

HÉCTOR HERRERA

– Vi har rotert, han spilte mot Osasuna, han kom inn i en hjemmekamp og mot Levante. Ja det er sant at i flesteparten av kampene, er det vanskelig å rotere. Det handler om å finne stabilitet i spillet, vi er ikke i de tre første rundene, men i de fire siste, hvor endringene vil bli bedre. Stabilitet vil bli oppnådd slik som i ligaen.

– Calderón var vårt hjem, minnene vil alltid være der

Diego pablo simeone

VICENTE CALDERÓN

– Jeg har de beste minnene siden den første dagen i Atlético, og Calderón var vårt hjem. Det vil for alltid bli værende i minnene våre. Minnene er spektakulære. Målet mot Albacete som gjorde at vi vant LaLiga vil for alltid bli husket med glede av lagkameratene, den rødhvite stadion… Selv om stadion ikke er der lenger, vil disse minnene alltid være der hos meg.

Tanker om VAR?

– Jeg vil ikke repetere tingene som ble sagt og det gir ikke mening nå. Hva tenker jeg om VAR? Tidligere hadde vi ikke disse mulighetene for å se disse tingene. Så er dommerne mennesker som også kan gjøre feil. Det er mer rettferdig. Hvis du får flere straffer, er det fordi du er mer i motstanderens område. Hvis Real Madrid får flere straffer, er det derfor.

– I tempoet til fotballen er det vanskelig å lese hva som skjer, men nå kan dommerne se på skjermen med avslappet. Folket også, hjemmefra. Så er det noen personer som bestemmer.

Hvis Atlético hadde vært bedre, kunne man ha kjempet om LaLiga?

– Å tenke på hva motstanderne gjør vil undervurdere resten Jeg undervurderer ikke hva Real Madrid og Barcelona gjør. Hvis de er der, er det grunnet det de har oppnådd selv.

Offensiv forbedring

Målscorerne

– Det er viktige spillere, spesielt Morata. Han har et viktig nummer og kan avslutte bedre. Og João, det er hans første år, han kom etter å ha spilt seks eller syv måneder i Portugal. Jeg er ikke overrasket over hva som skjer med ham. Vi forventer mer og at han blir mer moden, i livet, fordi han er en ung gutt.

Antall straffebom

– Vi er et av lagene som har brent flest straffer. Vi må se på tidligere år. Vi vil forsøke å bedre noe som er viktig og som er viktig. Keeperne er bedre og forberedelsene er enda mer krevende.

Sinnet til João Félix

– Han forlot banen med et slag. Han har trent med smerter, men vært entusiastisk. Han gjorde en interessant omgang, med muligheter. Vi fokuserer på João Félix, men det er masse andre ting, slik som Lodi, som er ung. Han har også kamper han briljerer, men også andre kamper hvor han ikke er like dominerende. Det er normalt fordi de er unge. Vi må gi ro. João har talent og kvalitet.

SAÚL ÑÍGUEZ

– Det er noen spillere som er veldig viktige, slik som Saúl. Han deltar i alt, han har en nøkkelposisjon, han leser bra det som skjer i kampen. Tallene snakker for seg og fysikken hans tillater han dette enorme antallet med kamper.

Continue Reading

Pressekonferanse

Diego Simeone om Griezmann: – Det er ikke viktig for oss.

Published

on

De gode tendensene fortsatte mot Barcelona og Atleti er nok en gang klar for kamp på Metropolitano fredag kveld mot Mallorca. Diego Simeone møtte media tidlig torsdag og hadde følgende å si:


Hva har endret seg mest med laget; fotballen, det fysiske eller samhandlingen?

– Vi avsluttet med Liverpool som var en stor kamp med et resultat som vi visste ville gi oss en positiv giv til avslutningen i La Liga. Noen ganger bedømmer vi ting for tidlig. La Liga er en turnering for de som er jevne. Det går ikke an å vurdere enda med tanke på at turneringen ikke er ferdig. Men vi visste at det resultatet ville hjelpe oss. Etterpå kom pausen, spillerne trente bra hjemme, vi kom tilbake slik vi ville i de tre første kampene og som en konsekvens av det så fortsatte dette. Troppen er veldig bra, med gode relasjoner mellom de som gruppe. Vi må fortsette å forbedre oss, vi har igjen fem vanskelige kamper og vi må ikke se bort fra det som er viktigst nå som er Mallorca.

Hjelper mangelen på skader laget?

– Helt klart, jo mer kontinuitet vi har blant spillerne jo bedre konkurranse kan vi ha innad i troppen. Med de fem byttene kan vi ha flere forskjellige varianter i løpet av kampene, selv om vi kommer til å se lag som slutter å bruke alle byttene ettersom spillerne kommer i bedre form.

Kunne dere kjempet om ligagullet hvis dere hadde hatt denne formen tidligere?

– Det samme kan Villarreal spørre seg selv om, de er laget som gjør det best nå, mer enn Madrid og oss med tanke på resultatene de har hatt. Du kan hverken gå tilbake eller fremover i tid, vi er i et mellomår, noe vi sa for fem måneder siden og hvor noen ble overrasket over ordbruken. Men slik er det, selv om vi alltid vil gå for målene klubben har satt seg. Det kom mange unge fotballspillere, nye spillere som har tilpasset seg laget på en brilliant måte som klubben og laget trengte. Jeg håper vi kan holde på det og avslutte så høyt på tabellen som mulig.

Nøkkelen for å holde spillerne i så god form…

– Hovedansvaret ligger med de som gruppe. Fotballspillerne er de viktigste med alt dette. Vi peiler bare ut veien og de kjører klubben mot de målene som klubben har satt seg.

Vi så bilder av deg bite deg i leppene under kampen mot Barcelona da Griezmann ble byttet inn hva betydde dette?

– Uten ord.

Har du som trener for Atleti noen gang bedt om unnskyldning for å bytte de inn helt på slutten av en kamp?

– Jeg styrer et lag med fotballspillere som jobber for så viktig klubb som Atleti. I vårt lag er tre minutter viktig, vi tapte en finale i Champions League på tre minutter og for meg så er de veldig viktige.

Gjorde Griezmann en feil med å dra?

– Jeg vil ikke være respektløs med svaret mitt. Vi spiller om mye nå på slutten av sesongen og dette er ikke viktig for oss.

Ville du ha Caio Henrique?

– Klubben jobber alltid med de nødvendighetene vi har og ser på mulighetene vi har for å forbedre troppen. Vi var en av de som begynte å spille han på venstre back når han var på b-laget og han kom opp med oss på backen. Vi får se hvilken tilstand han kommer tilbake i. Det er tre måneder siden de spilte i Brasil og vi vet ikke helt hvilken tilstand han kommer til å være i.

Luka Romero…

– Det er for tidlig å si noe etter kun de 20, 30 eller 90 minuttene han kunne ha spilt. Vi må la de som har en ung fotballspiller med en bra fremtid foran seg utvikle seg i det tempoet som trenerne synes passer. Hvis de har satt han på førstelaget så har trenerene sett at han kan gjøre det. Jeg kan ikke gi min mening etter de få minuttene jeg har sett.

Gesten din mot Griezmann var klar, kan du oppsummere det i ett ord?

– To ord, uten ord.

Continue Reading

TABELLEN

Trending